- 14 Mart 2008
- 6.081
- 5.247
- 723
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #14.601
Ay maşallah annesi ne güzel gelişmişGittim canım. Nstye girdim, ultrasonla baktılar. 32 olması lazım 35 çıkıyo, gelişimi 35 olduğu için artık haftada 1 gel dediler. Bi sorunu yok suyu normal şekerin normal ama bebek iri muhtemelen normal doğum olmaz dediler. Haftaya yine gidicem bakalım. Gelince uyumuş kalmışım.![]()
Hayır görümceme kadar doldurup salmanın alemi ne işe yaramıyorsun bali gölge yapma bu kadar büyüteceğimi kimse tahmin etmedi görümcemle de konuşmuyorum onu da sildim madem öyle beni bu haddeye onlar getirdi Bundan sonra torun torba yüzü yok onaSenin şu döneminde kv'nin böyle gerginlik çıkarması cidden çok ayıp. Sen söyleyeceğini söylemişsin boşver artık germe kendini.
Bu zaman da denmez yapılmaz ben neyin derdindeyim onlar neyin derdin de ben ne zorluklarla bugüne geldim o hala bu bana bunu dedi o bana bunu yaptı o bana bunu söyledi derdinde pes diyorumbak işte durduk yere olmadık şeyden bişey çıkarıyor.konuşulan şeyi de başka yerlerinden anlıyor bide tövbe tövbe yaaa.valla sınır oldum.senin sıkıntın sana yeter bide böyle yaparak seni neden geriyorlar ki.hani bir söz vardır ya,şefaatinden vazgeçtim mezarımdan taş çalımasın yeter..zaten bi faydaları yok bari sorun çıkarıp senide üzmesinler artık.canım boşver sakin ol gerilme hiç