- 27 Temmuz 2018
- 6.652
- 7.369
- 198
- 32
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #14.661
Kızlar ben hastaneden geliyorum.
Sabah saat 11 gibi tuvalete gittim jöle kıvamlı akıntım oldu bir damla kadar ama korktum doktoru aradım gel hemen dedi nişan da olabilir akıntı da dedi.
Gittim önce nst girdim 60-70 arası sancım çıktı ve hiç düşmedi. Doktorum bu sancıların normal olmadığını söyledi hap verdi ciğer geliştirici vurdu yarım saat dinlen tekrar nst gir dedi rahim ağzı boyum 28 mm düşmüş. Açılma yok ama o gelen mukus gibi şey işte sancı yaparmış nişan değil tam olarak ama rahim ağzının açılmasına sebep olur dedi kanlı olursa nişan olur dedi kan yoktu kızlar dikkat edin haftamız ilerledi akıntı deyip umursamamazlılık yapmayın Sakın sonra tekrar nst girdim bu sefer sancım çıkmadı şükür ama hapı 4 e çıkarttı ve salı tekrar kontrol
Canım çok geçmiş olsun. Benimde çok akıntım oluyor ama hiç ciddiye almadım şimdiye kadar. Beyaz oluyor benim hep. Sen strese girdin hiç girmemen gereken zamanda. Sakin ol, iyi düşün ki iyi olsun. Artık riskli haftaları bitti zaten hele bi kaç hafta sonra tamamen kurtacaklar kendilerini.