Bence çok güzel olmuş canım bende düşünüyorum da bunu doğumdan sonra yaptırırım 40 ına kadar zaten uğraşamam kimseyle ki gelen çok olmaz şuan bile bana yaklaşmaya korkuyorlar o zaman da gelmezler çok fazla ancak çok çok yakınlar bi yarım saat belki uğrarlar diye aklımdan geçiyor :)
Aynen öyle Mevlüt’le hediyeyle insanla işim yok benim de iki çocuğumu riske atamam ister küssünler isterse benimle hiç konuşmasınlar en yakınlar uzaktan görüp gidecek muhtemelen gerisini kabul etmiyorum etmeyeceğim de eşim de zaten aynı fikir de ki bizim yurt dışından gelen de oluyor o döneme dönmüş olurlar umarım bi görelim demezler.
Canım bir an önce gelince dolap başla zorlanırsın çok zevkli şeyler ama bıdık bıdık ütüsü bir zor oluyor sıpaların

ama dolabı yerleştirince o mis gibi koku herşey ütülü öyle güzel ki hala günde bir kez açıp açıp dolaba bakıyorum desem
valiz içinde ben kücük boy valize sadece çocuklarınkini koydum ayrı ayrı içine dediğim gibi organizelerle koydum daha doğrusu bilen yakın arkadaşıma yaptırdım ne lazım diye ben denk getiremem diye annemle ikisi hazırladı yanımda.Kendime de sırt çantasına koydum mecbur ben 2 çocuklu olunca 2 çanta gideceğim

daha süt pompasını sığdıramadım. 2 gece kalacağız biz hastanede daha annemin eşyaları yok ortada