• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hepinize cok sevindim kizlar masaallah bebislerinize. Rabbim esirgesin. Bugun tum gun alisveris yaptim.
Cingirak aldim. Bebek yatagina oyuncak aldim muzikli dönenlerden.
Bebek arabasina ayriyetten takmali oyuncak aldim .
Cok yoruldum.😁
Emzik vermeyi dusunmuyorum ama isimlii emzikler cok hosuma gidiyor. Ne olur ne olmaz yaptirsami ki
güle güle sağlıklı günlerde kullansın minik 🤗😍 valla bende alır mı almazmı bilmiyorum bizim ailede hiç bir bebek emzik almadı.ben genede çok pahalı olmayan bir emzik aldım.belki ihtiyaç duyar denerim dedim 😉

güle güle sağlıklı günlerde kullansın minik 🤗😍 valla bende alır mı almazmı bilmiyorum bizim ailede hiç bir bebek emzik almadı.ben genede çok pahalı olmayan bir emzik aldım.belki ihtiyaç duyar denerim dedim 😉
Bende almamişim kucukken. Annem sana cekerse almaz diyo 😅

Doktorum da bana son haftaların da bebek alır sen pek almazsın dedi ama bakalım yaşayıp görücez 😊 dün de doğum yapmaya karar verdiğim hastaneye gittim odalarını falan gördüm çok heyecanlandım ve duygulandım 🥰 hemşire anneyi toparlayana kadar bebeği giydirip getirip babaya teslim edicez diyince eşim de nasıl heyecanlandı soruyor bana bida bana teslim ediceklermiş demi diye dedim evet sana edicekler ama inşallah el kadar bebeği tutabilirsin 😊 annem de olur yanımız da dedim de e annen gelirse beni istemezler dedi dedim olmaz öyle şey her durumda el oluyor korkma 🙈
ayyy öyle bişey olsa benim eşim ağlamaktan bebeğide tutamaz 😊 gerçi biz iki sulu göz her halükarda ağlayacağız.eşimde çok sulu göz 🙈 ablam doğum yaptığında birlikte çıkmışlardı doğumhaneden.tekerlekli sandalyeye almışlardı kucağındada yeğenim 😍 halam doğum yaptığında da bir tek ben ve eşi vardı hastanede.aynı gün köyde dedem vefat etmişti.annemler falan herkes köye gitmişti.o zamanda hemşire getirip benim kucağıma vermişti çok güzel bir duygu 🤗

Boşver ya kime ne senin çocuğun vermek istersen verirsin zararı da yararı da bize ben kesin vericem valla😊 inşallah minikim tutar da

Ver gitsin ya bişi olmaz ilk bizimkiler almıcak ya 😊
Bende çok hevesliyim emziklere. Bayılıyorum ağızda emzikle gezerlerken. Herkes kendi işine baksın valla. 😃

Valla eşimin kuzeni var ilk hamileliğimde 30 kilo aldım bebek 3 kilo doğdu diyor. 😂 Anne çok kilo alınca bebek daha az kilo alıyor sanki.

Bende 4 gün iğne kullanıp gittiğimde gelişen yumurta yok henüz dediler. 75lik bi doz daha eklendi, 3 gün sonra tekrar gel dediler.. Gittiğimde 14 yumurta vardı gelişmeye başlamış olan.
300lik doz kullanıyordum doktor en yüksek doz olması gerekti dedi bilmiyorum :(

Pazartesi başlayıp salı biten diyetler gibi benim hikayem bu sıra. 😃
ben şu an sana bunu yazarken yiyorum gene 😂🙈 ne yediğimi yazmayım dedim,gece gece canı çeken olur,elinin altında olmayan olur falan kimsenin günahına girmeyim😊 fren yapayım dememin üzerinden 2 saat geçmedi daha 🤷‍♀️🙈

ayyy öyle bişey olsa benim eşim ağlamaktan bebeğide tutamaz 😊 gerçi biz iki sulu göz her halükarda ağlayacağız.eşimde çok sulu göz 🙈 ablam doğum yaptığında birlikte çıkmışlardı doğumhaneden.tekerlekli sandalyeye almışlardı kucağındada yeğenim 😍 halam doğum yaptığında da bir tek ben ve eşi vardı hastanede.aynı gün köyde dedem vefat etmişti.annemler falan herkes köye gitmişti.o zamanda hemşire getirip benim kucağıma vermişti çok güzel bir duygu 🤗
Ay ben şimdiden doluyum🥰 aklıma geldikçe hayal ettikçe ağlayasım geliyor 🙈 doğum haneden beraber çıkmak güzelmiş keşke bizim de öyle olsa bebişleri alıp gelsek odamıza bak yine gözlerim doldu hayal edince 😌

Ay ben şimdiden doluyum🥰 aklıma geldikçe hayal ettikçe ağlayasım geliyor 🙈 doğum haneden beraber çıkmak güzelmiş keşke bizim de öyle olsa bebişleri alıp gelsek odamıza bak yine gözlerim doldu hayal edince 😌
bende eşim beni ve kızını aynı anda görsün o duygu yoğunluğunu birlikte yaşayalım eşimin ilk tepkisini görmeyi çok istiyorum 🤗 Allahım en güzel şekilde yaşatsın o günü hepimize,yeterki sağlıkla gelsin kuzular 🤲

300lik doz kullanıyordum doktor en yüksek doz olması gerekti dedi bilmiyorum :KK43:
Ben 225le başlamıştım, 4 gün kullandım gelişen yumurta yok dediler 75lik bi iğne daha eklediler. 3 gün ikisini kullandım gittiğimde 14 yumurta oluşmuştu. Güzel yanıt aldık demişlerdi.

ben şu an sana bunu yazarken yiyorum gene 😂🙈 ne yediğimi yazmayım dedim,gece gece canı çeken olur,elinin altında olmayan olur falan kimsenin günahına girmeyim😊 fren yapayım dememin üzerinden 2 saat geçmedi daha 🤷‍♀️🙈

Valla benimde canım bişeyler yemek istiyor şu an. Oturdum o isteğin geçmesini bekliyorum. 🙈

Tobe estafurullah ya . Senin kaynananin cidden soz hakki yok. Hic sinir olma bsver

İki güne bir arayıp ben biraz daha kalayım diyor, hiç benlik bi durum yok gelmesende olur dediğim halde.. Sabah yine aynı şeyi demeye aramış ben biraz daha uzatıyorum o zaman burda kalma işini diyor. Uzat sen kafana göre dedim. Yıldırdı bezdirdi yemin ederim. Gelse bi işe yarayacak sanki burda..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X