• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar herşey yolunda çok şükür 5+5 tek göründü kalp atışı çok minik olduğu için duyamadık ama minik minik atıyordu gösterdi doktor ♥️ Kanamada kan sulandırıcıdan olmuş dedi onu bıraktırdı haftaya cuma tekrar gidicez bu kez kalp atışını duyucaz inşallah

Kızlar herşey yolunda çok şükür 5+5 tek göründü kalp atışı çok minik olduğu için duyamadık ama minik minik atıyordu gösterdi doktor ♥ Kanamada kan sulandırıcıdan olmuş dedi onu bıraktırdı haftaya cuma tekrar gidicez bu kez kalp atışını duyucaz inşallah
Ayyyy masaallah rabbim kucagnda gostersin canim

Kızlar herşey yolunda çok şükür 5+5 tek göründü kalp atışı çok minik olduğu için duyamadık ama minik minik atıyordu gösterdi doktor ♥ Kanamada kan sulandırıcıdan olmuş dedi onu bıraktırdı haftaya cuma tekrar gidicez bu kez kalp atışını duyucaz inşallah
Çok şükür canım rabbim kucağına aldırsın inşallah çok sevindim maşallah küçük sıpaya❤️ Dedim ben sana demi kan sulandırıcı diye 🥰

Kiz senin ne guzel isin var oyle. Surekli aramIzdasin 😅 masaallah
Bensiz olmayın birşey kaçırırsam diye burdayım hep 😂 Ahaha evet şükürler olsun rahatım ben 😍 yoksa başlamazdım zaten ayaklarımı hep uzatarak oturuyorum. Ağır birşey kaldırmayı bırak yerimden bile kalkmıyorum 😀

Çok şükür canım rabbim kucağına aldırsın inşallah çok sevindim maşallah küçük sıpaya❤ Dedim ben sana demi kan sulandırıcı diye 🥰
Evet canım söylemiştin♥️ Doktor gibi olduk valla biz de 😂 rabbim devamını getirsin inşallah hepimizin. Üç gün tek estrofem içip onu da bırak dedi

Oh maşallah. Hem kan sulandırıcıdan kurtulmuş oldun bak. 🤭

Tabiki 😀 eşim diyor ki bu gidişle üniversiteye başlayınca bile çocuk var mı diye düşüneceksin bu gidişle diyo 😂
Nolcak bu paranoyaklığımız bilmem sanki şimdi doktordan çıkan ben değilim 😂 neyse videoyaya çektim durup durup onu izlerim artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X