• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Korkacak bisey degil ama istediginiz vakit tup bebek yaptirdiginiz yere gidemiyormusunuz aklinizda soru oldugunda
Gidebiliyoruz tabi ki ama şuan çalışıyorum ve doktor 5 de gidiyor arayıp konuşabiliyorum hemşireye soruyorum jelin yapacağını söylüyor ki randevum zaten yarın sabah 10 da

Kız ben bile gitmedim daha ne keseye ne kalbe düşün 21 i transferim bayılcam heyecandan 😀 yarın randevum inşallah

Aynen benim de yarın randevum var. Gerçekten beklemek çok zor. Ne oldu ne bitti keşke her an bunu bilebilsek ama nerde...

Böyle birşey ne bu şimdi kahVrengi değil kan da değilde ne yani jel böyle gelir mi
Korkma canım kan değil sonuçta hem jel bu şekilde gelebilir bazen bende pembe tortu şeklinde geliyor endişelenme yarın minik keseyi ve miniş kalp atışını duycaksın annesi

Korkma canım kan değil sonuçta hem jel bu şekilde gelebilir bazen bende pembe tortu şeklinde geliyor endişelenme yarın minik keseyi ve miniş kalp atışını duycaksın annesi
İnşallah canım kan değil şükür ama gene de insan korkuyor işte zarar mı geldi diye inşallah jeldendir 😔

Canım ben de geçen hafta kanama ile hastaneye gittim . O yüzden leke de ister istemez tedirgin ediyor. Ama başka bir şey olsa bence dr lar bir çaresine bakar belki de korkulacak bir şey değildir. O yüzden hiç kendimizi üzmeyelim yağmur 🥰🥰
Doğru cnm kendimizi üzünce bebişlerimiz de üzülüyor en iyisi akışına bırakalım😘

Dinlen bol bol canım. 10 haftalık bi olsun bebek daha iyi olur herşey. Bende çok yorgunum her daim uykuluyum.
Ben bugün hiç kendime gelemedim cnm ya hormonlar iyice artmaya başladı ondan oluyor dedi bugün sağlık ocağında ki doktor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X