• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hahahahaha😄 doktorum bana folik asit olarak Premesis Plus tablet verdi bulantını azaltır dedi ayrıca ilaç olarak da artık sadece crinone jel ve haftada bir proluton depot kullanıyorum kalp atışından sonra artık her şey normale dönmeye başlıyo içini rahat tut🥰
Tek istediğim şuan onu duyabilmek 😂 inşallah hayırlısıyla dıyayımmda rahat edeyim ❤️

Aklıma geldi siz kan sulandiricı bir sey kullaniyor musunuz?Bir arkadasimda coraspin kullanirken oldu doktoru kesmisti kanama olayi da bitti boylelikle.
Evet ecoprin kullanıyordum işte doktor kanamayı o yapmıştır dedi kesti şimdi kahverengi geliyor içerdeki kan herhalde diye tahmin ediyorum

Anladım canım şükür şimdi iyisin ama değil mi ? Bir de bel ağrın da var mı benim oluyorda 😔
Bel ağrısı değil de kuyruk sokumum ağrıo sol tarafa doğru cnm ara ara da adet sancısı gibi sancı girio bacaklarıma vuruyor sancısı

Eklentiler

• 20200213_171436.webp
    20200213_171436.webp
    56,1 KB · Görüntüleme: 42
  • 20200213_171504.webp
    20200213_171504.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar ya bu oksapar beni cok zorluyor artik kanıyor herseye dikkat etsem de her gun farkli tarafa vuruyorum ama kaniyor bazen bassam da gitmiyor ilac kola bacaga gecen oldu mu 😞

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X