• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnşallah iyi gelir canım amin amin dualarınızı eksik etmeyin 🤲🤲

Fitil kullanmıyorum canım ama jel kullanıyorum inşallah ondandır 😣 çok güzel bir söz gerçekten çok doğru. Yarın ikimizde güzel haberlerle gelelim kaçta senin randevu ❤

Bence kesin ondandır. Çünkü burda çoğu kişide olmuş bu. Bende de çok ağrı filan yok. Aksine iki gündür baş ağrısı şikayetim var. Bence ben bu çarpıntıya çok taktım o da beni strese soktum bundan kurtulurum umarım.

Arkadaşlar bugün progestani vuran hemşire iğneyi geri çıkardı gitmiyor dedi bezelerden sonra başka biri geldi yine çok zorlandı çok canım acıdı siz napiyorsunuz bu bezelerden artık iğne gitmiyor yarın nasıl vuruncam bilmiyorum

Arkadaşlar bugün progestani vuran hemşire iğneyi geri çıkardı gitmiyor dedi bezelerden sonra başka biri geldi yine çok zorlandı çok canım acıdı siz napiyorsunuz bu bezelerden artık iğne gitmiyor yarın nasıl vuruncam bilmiyorum
Ben hafta sonları prolutex yapıyorum iki gün dinlendirmek iyi geliyor

Ne kadar süredir vuruluyor sana?? Bezeler için iğneden sonra eve gelip sıcak su torbası deneyebilirsin.

Bence kesin ondandır. Çünkü burda çoğu kişide olmuş bu. Bende de çok ağrı filan yok. Aksine iki gündür baş ağrısı şikayetim var. Bence ben bu çarpıntıya çok taktım o da beni strese soktum bundan kurtulurum umarım.
Canım çarpıntı ilaçlardan da olabilir aslında doktora yarın mutlaka sor bunu ama Bi yandan stres de etkiliyordur 😔

Tek mi şu an gebeliğin çift mi canım ya şeyden soruyorum benim de çiftti şu an tekle devam ediyoruz acaba diyorum tutunamayan embriyo kaynaklı mı bu akıntılar onu mu atmaya çalışıyor vücut bilemedim 🤔
Canım benim de iki tane transfer edildi ama bi kese dejenere olmuş kanaman ondan olmuş olabilir dedi dr ilk gebeliğimde de böyle olmuştu kanamayla atmıştı vucüt yavaş yavaş diğer keseyi

Neden veriyor gökalp hoca bunu bilmiyorum ki.. Doktorlar artık bunu şeker gibi veriyor gereksizse verilmemeli.. Pıhtılaşma sorunun var mı bu tespit edildi mi ? tüm tüp bebek hastalarına veriyor bunu.
Ben ilk gebeliğimde ne kan sulandırıcı iğne ne de coraspin kullandım ilk denemede de hamile kaldım bilmiyorum bu sefer verince bana da garip geldi. Israrla kullanmadım dememe rağmen verdi

Canım benim de iki tane transfer edildi ama bi kese dejenere olmuş kanaman ondan olmuş olabilir dedi dr ilk gebeliğimde de böyle olmuştu kanamayla atmıştı vucüt yavaş yavaş diğer keseyi
Bende başka kese görmedi canım yani ben tahmin yürütüyorum işte kendimce🙈 kötü bişi olmasında böyle şeyler olabilir diye rahatlatmaya çalışıyorum işte kendimi

Bende başka kese görmedi canım yani ben tahmin yürütüyorum işte kendimce🙈 kötü bişi olmasında böyle şeyler olabilir diye rahatlatmaya çalışıyorum işte kendimi
Yok canım Allahın izniyle bişeycik olmaz merak etme❤️ Sırf akıntın mı var yoksa lekelelenmen mi vardı

Canım benim hemşirem bezelerin üstünü zeytinyağı ile ovarsan geçer demişti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X