• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başıma neler geldi neler gece 12 de bir kanamam başladı ama öyle böyle değildi Kızlar heryer kan oldu resmen boşaldı klozet banyo yerler üstüm basım
Direk acile gittik doktorum geldi şükür kalpleri atıyordu pıtır pıtır ikizlermiş yerleri çok güzel keseler çok iyi dedi kan sulandırıcıyı kesti ikiz gebelik olduğundan kanama normal dedi iğne yaptı düşük için 2 saat yattım şimdi geldim evdeyim kanamam var ama çok çok az yarın sabah 10 da tekrar gideceğim

Başıma neler geldi neler gece 12 de bir kanamam başladı ama öyle böyle değildi Kızlar heryer kan oldu resmen boşaldı klozet banyo yerler üstüm basım
Direk acile gittik doktorum geldi şükür kalpleri atıyordu pıtır pıtır ikizlermiş yerleri çok güzel keseler çok iyi dedi kan sulandırıcıyı kesti ikiz gebelik olduğundan kanama normal dedi iğne yaptı düşük için 2 saat yattım şimdi geldim evdeyim kanamam var ama çok çok az yarın sabah 10 da tekrar gideceğim
Yaa aynı şeyi yaşamışız resmen. Gece 12 de lavaboya gittim sonra bi baktım peçete de kan ardından klozet de öyle çok korktum hemen acile gittik. Kan ve idrar tahlili yaptı herşey iyi gözüküyor dedi iğne yaptı yarın gel dedi. Ultrasonla bakmadı ama ya. Sonrasında ise açık kahve rengi oldu. Allahım bebişlerimizi bize bağışlasın🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Yaa aynı şeyi yaşamışız resmen. Gece 12 de lavaboya gittim sonra bi baktım peçete de kan ardından klozet de öyle çok korktum hemen acile gittik. Kan ve idrar tahlili yaptı herşey iyi gözüküyor dedi iğne yaptı yarın gel dedi. Ultrasonla bakmadı ama ya. Sonrasında ise açık kahve rengi oldu. Allahım bebişlerimizi bize bağışlasın🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Sen ne zaman transfer olmuştun canım benim kanamam çok şiddetliydi ama yani gerçekten adetken bile böyle gelmez öylesine geldi ki eşimde bende şok olduk yani kanlar bacaklarımdan süzüldü. Amin canım amin hala hiç uyumadım ben. Bende sabah tekrar gideceğim gece baktık biz ultrasonla kalp atışlarını dinledik çok şükür.

Benimde kahverengiye döndü ikiz gebelikte normal dedi böyle geçecek gebeliğin dedi işte bu yüzden ikiz gebelik sevmiyorum dedi biliyorsun dedi evet biliyorum dedim ama çok güzel yere yerleşmişler dedi keseleri de çok güzel dedi normalde kalp atımından sonra zaten bu doktor bakmıyor yarın bakacak tekrar sonra da başka kadın doğumcuya gideceğim 😀 duramam gitmeden artık zaten

Sen ne zaman transfer olmuştun canım benim kanamam çok şiddetliydi ama yani gerçekten adetken bile böyle gelmez öylesine geldi ki eşimde bende şok olduk yani kanlar bacaklarımdan süzüldü. Amin canım amin hala hiç uyumadım ben. Bende sabah tekrar gideceğim gece baktık biz ultrasonla kalp atışlarını dinledik çok şükür.
20 Ocak transfer günüm. Çok aşırı değildi ama bildiğin kırmızı renkti o beni çok korktu. Hala da korkuyorum çünkü pratisyen doktor vardı kendi doktorum yoktu arayıp iletişim kurdu. O da bana net bir şey söylemedi. Bende hiç uyuyamadım . Rabbim beterinden korusun

Benimde kahverengiye döndü ikiz gebelikte normal dedi böyle geçecek gebeliğin dedi işte bu yüzden ikiz gebelik sevmiyorum dedi biliyorsun dedi evet biliyorum dedim ama çok güzel yere yerleşmişler dedi keseleri de çok güzel dedi normalde kalp atımından sonra zaten bu doktor bakmıyor yarın bakacak tekrar sonra da başka kadın doğumcuya gideceğim 😀 duramam gitmeden artık zaten
Bu arada ikiz olmasına ve yerlerinin güzel olmasına çok sevindim ❤️❤️ İnşaallah bendr senin gibi güzel şeyler duyarım. Benim de tüp bebek doktorum Ankara da ben ise bartındayım. Mecbur burada ki bi doktora gidiyorum ama Ankara da ki doktoruma da Bilgi veriyorum

Canım geçmiş olsun 🙌🏻 Gözün aydın çok sevindim sağlıkla kucağına al ikisini de inşallah 😍❤️

20 Ocak transfer günüm. Çok aşırı değildi ama bildiğin kırmızı renkti o beni çok korktu. Hala da korkuyorum çünkü pratisyen doktor vardı kendi doktorum yoktu arayıp iletişim kurdu. O da bana net bir şey söylemedi. Bende hiç uyuyamadım . Rabbim beterinden korusun
Benimki de öyleydi canım bildiğin kıpkırmızı taze kan vardı ve şiddeti de çok fazlaydı bel ağrım vardı gün içerisinde dün olmaması gerekiyormuş aslıdna. Şuan yok mesela şükürler olsun. Benim geldi doktorum baktı sağolsun . Ama korkma test yapmış eğer kötü birşey olsa düşerdi değerin amin canım rabbim meleklerimizi korusun
Bu arada ikiz olmasına ve yerlerinin güzel olmasına çok sevindim ❤❤ İnşaallah bendr senin gibi güzel şeyler duyarım. Benim de tüp bebek doktorum Ankara da ben ise bartındayım. Mecbur burada ki bi doktora gidiyorum ama Ankara da ki doktoruma da Bilgi veriyorum
Bende çok sevindim ❤️ Telefondan başka çare yok tek sağlıklı olsunlar da gerek kalmasın inşallah telefon etmenize bile 😍 valla bütün gece uyutmadılar beni sıpalar korkumdan bir an önce saat 10 olsa da gitsem tekrar duysam kalplerini

Benimki de öyleydi canım bildiğin kıpkırmızı taze kan vardı ve şiddeti de çok fazlaydı bel ağrım vardı gün içerisinde dün olmaması gerekiyormuş aslıdna. Şuan yok mesela şükürler olsun. Benim geldi doktorum baktı sağolsun . Ama korkma test yapmış eğer kötü birşey olsa düşerdi değerin amin canım rabbim meleklerimizi korusun

Bende çok sevindim ❤ Telefondan başka çare yok tek sağlıklı olsunlar da gerek kalmasın inşallah telefon etmenize bile 😍 valla bütün gece uyutmadılar beni sıpalar korkumdan bir an önce saat 10 olsa da gitsem tekrar duysam kalplerini
Şimdi seninle konuşmak bile rahatlattı beni. İnsanın kendini anlayan insanlarla konuşması çok güzel birşey. Bende kaşık ağrısı hiç yok ama bel ağrısı gün içerisinde ara ara şiddetli oluyor. Sabah doktoruma bende sorayım neden oluyor acaba. Amin kuzum allah razı olsun. Bebişlerimizden hep iyi hayırlı sağlıklı güzel haberler alalım inşaallah ❤️🤲🏻 Senin transfer tarihi ne zamandı

Şimdi seninle konuşmak bile rahatlattı beni. İnsanın kendini anlayan insanlarla konuşması çok güzel birşey. Bende kaşık ağrısı hiç yok ama bel ağrısı gün içerisinde ara ara şiddetli oluyor. Sabah doktoruma bende sorayım neden oluyor acaba. Amin kuzum allah razı olsun. Bebişlerimizden hep iyi hayırlı sağlıklı güzel haberler alalım inşaallah ❤🤲🏻 Senin transfer tarihi ne zamandı
Beni öyle canım ❤️ Bel ağrısı işte normal değilmiş doktor ultrasonu hazırlarken ben bel ağrım vardı aynı adet ağrısı gibi dedim eyvah eyvah o hiç iyi değil işte dedi. Yarın bende tekrar soracağım başka ne yapmak gerekiyor şimdi iyice kahverengi olmuş idrar yaptıktan sonra silince geliyor sadece sanırım iğne durdurdu ikimizi de benim de 21 ocaktı canım acaba senin De mi ikiz

Beni öyle canım ❤ Bel ağrısı işte normal değilmiş doktor ultrasonu hazırlarken ben bel ağrım vardı aynı adet ağrısı gibi dedim eyvah eyvah o hiç iyi değil işte dedi. Yarın bende tekrar soracağım başka ne yapmak gerekiyor şimdi iyice kahverengi olmuş idrar yaptıktan sonra silince geliyor sadece sanırım iğne durdurdu ikimizi de benim de 21 ocaktı canım acaba senin De mi ikiz
Yok canım benim tek keseyi gördüm. Ya benim transferden beri bel ağrım oluyor. Hala bile var. İnşaallah doktordan güzel haberlerle döneriz. Aynen ine durdurmuş olabilir. Ama şu iki üç saat geçmiyor gibi bana🙁

kelebekmkelebek kelebekmkelebek geçmis olsun çok. Dehşete düştum yazdıklarını okurken. İnsallah bir daha yaşatmasın Allah :dua:
Çok teşekkür ederim arkadaşım. Hiç sorma bi an ben bile rüya mı görüyorum acaba dedim kabus gibiydi aynı 😔 öyle korktum öyle korktum ki ama kalp atışlarını da duyunca öyle rahatladım ki anlatamam

Yok canım benim tek keseyi gördüm. Ya benim transferden beri bel ağrım oluyor. Hala bile var. İnşaallah doktordan güzel haberlerle döneriz. Aynen ine durdurmuş olabilir. Ama şu iki üç saat geçmiyor gibi bana🙁
Ah bana da bana da canım. İnşallah hayırlı haberlerle döneriz. Saatler resmen hafta gibi oldu öylesine uzadı ki eşim perişan oldu ben çok korktum ağladım eli ayağına dolandı yazık uyudu kaldı gelince ben hala ayaktayım hiç uyumadım basıma ağrı girdi uykusuzluktan

Ah bana da bana da canım. İnşallah hayırlı haberlerle döneriz. Saatler resmen hafta gibi oldu öylesine uzadı ki eşim perişan oldu ben çok korktum ağladım eli ayağına dolandı yazık uyudu kaldı gelince ben hala ayaktayım hiç uyumadım basıma ağrı girdi uykusuzluktan
Bu gece ikimizde aynı travmayı yaşamışız . Rabbim tekrarını sana bana hiç kimseye yaşatmasın. Çünkü elim ayağım boşaldı ve ayakta duramadım . Kayınvalidem koluma girip götürdü beni. Ve aynen ev halkı olarak hepimiz uykusuz ve belirsizliğin içindeyiz. Rabbim bizi hep sabır etmekle sınıyor . Beklemekten başka elimizden gelen bir şey yok. Bol bol dinlen sende.

Neden veriyor gökalp hoca bunu bilmiyorum ki.. Doktorlar artık bunu şeker gibi veriyor gereksizse verilmemeli.. Pıhtılaşma sorunun var mı bu tespit edildi mi ? tüm tüp bebek hastalarına veriyor bunu.
Hayir canim pihtilasma sorunumuz yok cok sukur kan sulandirici amaciyla kullaniyorum kese ve kalpten sonra birakirim ancak birakirsam da su an sadece onun kontrolunde kullanacagim ilaclari burda ki doktorlara guvenmiyorum

Bu gece ikimizde aynı travmayı yaşamışız . Rabbim tekrarını sana bana hiç kimseye yaşatmasın. Çünkü elim ayağım boşaldı ve ayakta duramadım . Kayınvalidem koluma girip götürdü beni. Ve aynen ev halkı olarak hepimiz uykusuz ve belirsizliğin içindeyiz. Rabbim bizi hep sabır etmekle sınıyor . Beklemekten başka elimizden gelen bir şey yok. Bol bol dinlen sende.
Amin canım amin bizde öyle kayınvalidem annem babamlar herkes ayaktaydık bütün gece doktorun ağzından çıkan iki kelşmeyi bekledik yatıyorum canım rapor alacağım işede gitmeyeceğim zaten

Amin canım amin bizde öyle kayınvalidem annem babamlar herkes ayaktaydık bütün gece doktorun ağzından çıkan iki kelşmeyi bekledik yatıyorum canım rapor alacağım işede gitmeyeceğim zaten
Aynen gitme dinlen. Doktor dan sonra da yaz olur mu. Bende yazarım. Rabbim yardımcımız olsun🤲🏻🤲🏻

Aynen gitme dinlen. Doktor dan sonra da yaz olur mu. Bende yazarım. Rabbim yardımcımız olsun🤲🏻🤲🏻
Tamam canım yazacağım mutlaka ben 10’da kendi tüp bebek doktoruma gideceğim akşam 4 de de nrmal kadın doğuma randevu aldım ona gideceğim canım ikisine de yazarım dikkat et kalkmadan yat bende öyle yapıyorum amin rabbim yanımızda olsun 🤲

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X