• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar bugün progestani vuran hemşire iğneyi geri çıkardı gitmiyor dedi bezelerden sonra başka biri geldi yine çok zorlandı çok canım acıdı siz napiyorsunuz bu bezelerden artık iğne gitmiyor yarın nasıl vuruncam bilmiyorum
Benimde beze beze oldu igne yerlerim hemsire arada ovala diyor yapiyorum ama oda fayda etmiyor

Tamam canım yazacağım mutlaka ben 10’da kendi tüp bebek doktoruma gideceğim akşam 4 de de nrmal kadın doğuma randevu aldım ona gideceğim canım ikisine de yazarım dikkat et kalkmadan yat bende öyle yapıyorum amin rabbim yanımızda olsun 🤲

Günaydın arkadaşım. Çok geçmiş olsun. Rabbim.bir daha yaşatmasın böyle bir olayı 🤲 Nasıl bir durum olduğunu çok iyi anlıyorum. Ben artık titremeye başlamıştım 😥 Kendine çok dikkat et. Sürekli yatman gerekecek kelebek bilgin olsun . Gerekirse raporunu uzat canım . Hicbir iş yapma . Aman şunu yapayım bir şey olmaz sakin deme . Sadece dinlen canım... Tekrar çok geçmiş olsun .

Günaydın arkadaşım. Çok geçmiş olsun. Rabbim.bir daha yaşatmasın böyle bir olayı 🤲 Nasıl bir durum olduğunu çok iyi anlıyorum. Ben artık titremeye başlamıştım 😥 Kendine çok dikkat et. Sürekli yatman gerekecek kelebek bilgin olsun . Gerekirse raporunu uzat canım . Hicbir iş yapma . Aman şunu yapayım bir şey olmaz sakin deme . Sadece dinlen canım... Tekrar çok geçmiş olsun .
Sağol arkadaşım Allah razı olsun. Evet öyle yapacağım dinlenmen gerekiyor dedi doktor sadece yatacağım gerisi hiç önemli değil yaşadığım kabusu bi ben bilirim bir Allah.. öyle zor bir gece geçirdim ki rabbim kimseye yaşatmasın. Şimdilik 10 gün sonra devamını da alırım olmadı raporun yeter ki onlar Sağlıklı olsun 🤲 demek ki kanama olup da devam eden gebelikte varmış bende size örnek olayım 😀

Sağol arkadaşım Allah razı olsun. Evet öyle yapacağım dinlenmen gerekiyor dedi doktor sadece yatacağım gerisi hiç önemli değil yaşadığım kabusu bi ben bilirim bir Allah.. öyle zor bir gece geçirdim ki rabbim kimseye yaşatmasın. Şimdilik 10 gün sonra devamını da alırım olmadı raporun yeter ki onlar Sağlıklı olsun 🤲 demek ki kanama olup da devam eden gebelikte varmış bende size örnek olayım 😀

Amin canım amin. Hayırlı haberlerle dönersin inşallah.🤲🤲

Ah bana da bana da canım. İnşallah hayırlı haberlerle döneriz. Saatler resmen hafta gibi oldu öylesine uzadı ki eşim perişan oldu ben çok korktum ağladım eli ayağına dolandı yazık uyudu kaldı gelince ben hala ayaktayım hiç uyumadım basıma ağrı girdi uykusuzluktan
Okurken yuregim agzima cikti... cok korktum..
Seni hic dusunemiyorum...
Rabbim yavrularini esirgesin cook sevindimmmm 😍

Okurken yuregim agzima cikti... cok korktum..
Seni hic dusunemiyorum...
Rabbim yavrularini esirgesin cook sevindimmmm 😍
Aminnnnn arkadaşım aminnn hepimizinkini inşallah 🤲 yüreğim ağzımda gittim doktora doktor gelip bakana kadar canımdan can gitti

Aminnnnn arkadaşım aminnn hepimizinkini inşallah 🤲 yüreğim ağzımda gittim doktora doktor gelip bakana kadar canımdan can gitti
Allah korusun ya.... insan o an tmm bitti hersey diye dusunurdu. Keske doktor ikiz gebelikte kanamanin olabilceni daha oncesnde soleseydi. Ne bilim cok buyuk korku...
Rabbim korusun 🤲

Başıma neler geldi neler gece 12 de bir kanamam başladı ama öyle böyle değildi Kızlar heryer kan oldu resmen boşaldı klozet banyo yerler üstüm basım
Direk acile gittik doktorum geldi şükür kalpleri atıyordu pıtır pıtır ikizlermiş yerleri çok güzel keseler çok iyi dedi kan sulandırıcıyı kesti ikiz gebelik olduğundan kanama normal dedi iğne yaptı düşük için 2 saat yattım şimdi geldim evdeyim kanamam var ama çok çok az yarın sabah 10 da tekrar gideceğim
Çok geçmiş olsun. Devamını okuyunca nasıl rahatladım mutlu oldum anlatamam. Sağlıkla ilerler inşallah. Bebişleri kucağınıza alınca hepsi unutulur 🤗

Aynen çok haklısın ama ister istemez insan acaba diyor
canım verdikleri estrafem veya climara bant östrojen hormonu.
bu hormon da zaten yumurtalıkları baskılıyor ve yumurtalarının büyümesini önlüyor.
yani tüp bebek doktorları bu ilacı bilinçli veriyorlar bilmemeleri imkansız..
transfer hazırlığında rahim kontrol edilirken dominant folikül yok diyorlar dikkat ettin mi..
yani evet bir nevi doğum kontrol yapmış oluyorlar, istesen de doğal yolla gebelik oluşmaz transfer edilen bebek için sadece Rahmi hazırlarlar..
diğer bir yönem de estrafemsiz transfer hazırlığıdır. Onda vücut kendini doğal yoldan hazırladığı için yumurtalar oluşur büyür ve çatlatm iğnesi verirler, o zaman hatta transfere kadar ilişki yasağı gelir ki kendi kendine hamile kalmayasın..

Başıma neler geldi neler gece 12 de bir kanamam başladı ama öyle böyle değildi Kızlar heryer kan oldu resmen boşaldı klozet banyo yerler üstüm basım
Direk acile gittik doktorum geldi şükür kalpleri atıyordu pıtır pıtır ikizlermiş yerleri çok güzel keseler çok iyi dedi kan sulandırıcıyı kesti ikiz gebelik olduğundan kanama normal dedi iğne yaptı düşük için 2 saat yattım şimdi geldim evdeyim kanamam var ama çok çok az yarın sabah 10 da tekrar gideceğim
Yaa aynı şeyi yaşamışız resmen. Gece 12 de lavaboya gittim sonra bi baktım peçete de kan ardından klozet de öyle çok korktum hemen acile gittik. Kan ve idrar tahlili yaptı herşey iyi gözüküyor dedi iğne yaptı yarın gel dedi. Ultrasonla bakmadı ama ya. Sonrasında ise açık kahve rengi oldu. Allahım bebişlerimizi bize bağışlasın🤲🏻🤲🏻🤲🏻
kızlar ikinizede çok çok geçmiş olsun.insan okurken korkuyor 😔 Allahım bide yaşarmasın inşallah.sağlıkla sorunsuz bir şekilde devam eder inşallah 🤲🤲

Yaa aynı şeyi yaşamışız resmen. Gece 12 de lavaboya gittim sonra bi baktım peçete de kan ardından klozet de öyle çok korktum hemen acile gittik. Kan ve idrar tahlili yaptı herşey iyi gözüküyor dedi iğne yaptı yarın gel dedi. Ultrasonla bakmadı ama ya. Sonrasında ise açık kahve rengi oldu. Allahım bebişlerimizi bize bağışlasın🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Gecmis olsun canim sana da Rabbim tekrarini gostermesin

Gunayddin kizlar cok gecmis olsun Allah şifa versin insallah bir daha yasaamamaniz dilegi ile😍😍yavruşlarinizini yavruslarini bizlere basgislasinlar😍😍😍😘😘 kelebekmkelebek kelebekmkelebek bana da 2 tane transfer edildi dun . Biri cok iyi kaliteliydi diğeri orta kalitete seninkiler nasildi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X