• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başıma neler geldi neler gece 12 de bir kanamam başladı ama öyle böyle değildi Kızlar heryer kan oldu resmen boşaldı klozet banyo yerler üstüm basım
Direk acile gittik doktorum geldi şükür kalpleri atıyordu pıtır pıtır ikizlermiş yerleri çok güzel keseler çok iyi dedi kan sulandırıcıyı kesti ikiz gebelik olduğundan kanama normal dedi iğne yaptı düşük için 2 saat yattım şimdi geldim evdeyim kanamam var ama çok çok az yarın sabah 10 da tekrar gideceğim
Canım yaşadığın olay çok üzücü ama miniklerin seninleymiş. Bundan sonrasını bol dinlenerek sakin kalarak geçir.

kızlar yeşil uçluyla yaptırın.ben yaptırırken hemşire gri uçlularla canın daha çok yanar dedi.ilaç çok yağlı bir ilaç bununla enjekte etmekte zor dedi.aynı şekilde kayınvalidemde dedi.oda emekli hemşire yeşil uçluyla vurulur dedi
Öyle mi canım bugün onla yaptırayım ozaman sağolasın

kelebekmkelebek kelebekmkelebek Cerennn390 Cerennn390 kızlar çok geçmiş olsun çok dikkat edin kendinize ve bebişlere 🙏 son yaşadığınız olumsuzluk bu olsun allahım tekrarını yaşatmasın sağ Salim alalım yavrularımızı. İş size düşüyor bol bol dinlenip sıvı tüketin. Çok zor nasıl korkmuş olabildiğinizi içim de hissettim gerçekten 😐

Canım ben geldim hastaneden. Doktorum kalp atışını ve bebeği gösterdi. Ama bebeğinin eşinin arkasında bi kanama alanı var dedi. Bu da düşüne sebeb olabilir dedi. Bol bol dinleneceksin dedi. Kendi doktorum da coraspini kesti diğer ilaçlara devam ettirdi.
Canım geçmiş olsun. Bi daha yaşanmasın inşallah.

Bende şimdi çıktım doktorum dan kalp atımını duydum ikisinin de şükür ama benimde keselerin orda kanama alanı varmış eğer artarsa düşüşe sebep olur dedi yatacaksın dinleneceksin dedi başka bir kadın doğum doktoruna yönlendirdi
Yat dinlen canım. Sağlıkla atlatırsın inşallah bu dönemi.

Kelebekmkelebek ceren390 çok geçmiş olsun kizlar.bugun ben de kanama için gittim doktor ya bebekler tutunmaya çalışıyor ya da sağlıklı bir gebelik değil-dir onu atmaya çalışıyordur vücut bu yüzden kanama olur.hatta içerde biraz daha kan var biraz daha kanaman olacak dedi.yapabilecegimiz hiçbir şey yok dedi.Allah tan hayirlisi..
Bol bol dinlen canım. İnşallah bebeğin sıkı sıkı tutunur sana.

Benimde dün gece lekelenmem oldu tek seferlik. Devam etse acile gidecektim. Gece 1 gibi lavaboda peçeteye kahverengi akıntı geldi. Korktum yattım tekrar. Sabah 6 gibi kalktım baktım yoktu. Şimdide yok. Eşimde hiç bi iş yapma bugün dedi bulaşık makinasını filan açmıştım. Onu yerleştirmiş, ortalığı toplamış öyle gitmiş. Rabbim yardımcımız olsun, evlatlarımızı bağışlasın. Kimsenin sevincini yarım bırakmasın inşallah.

Kelebekmkelebek ceren390 çok geçmiş olsun kizlar.bugun ben de kanama için gittim doktor ya bebekler tutunmaya çalışıyor ya da sağlıklı bir gebelik değil-dir onu atmaya çalışıyordur vücut bu yüzden kanama olur.hatta içerde biraz daha kan var biraz daha kanaman olacak dedi.yapabilecegimiz hiçbir şey yok dedi.Allah tan hayirlisi..
Canım sana da çok geçmiş olsun gerçekten zor bi geceydi . Rabbim bi daha yaşatmasın. Gönlünü ferah tut sendr hepimiz aynı durumdayız miniklerimiz sağlıklı ise bize sımsıkı tutunur değilse takdire ilahi elden ne gelir.

Başıma neler geldi neler gece 12 de bir kanamam başladı ama öyle böyle değildi Kızlar heryer kan oldu resmen boşaldı klozet banyo yerler üstüm basım
Direk acile gittik doktorum geldi şükür kalpleri atıyordu pıtır pıtır ikizlermiş yerleri çok güzel keseler çok iyi dedi kan sulandırıcıyı kesti ikiz gebelik olduğundan kanama normal dedi iğne yaptı düşük için 2 saat yattım şimdi geldim evdeyim kanamam var ama çok çok az yarın sabah 10 da tekrar gideceğim
Çok dikkat et, çok geçmiş olsun. Yat dinlen hiç bişey yapma

kelebekmkelebek kelebekmkelebek Cerennn390 Cerennn390 kızlar çok geçmiş olsun çok dikkat edin kendinize ve bebişlere 🙏 son yaşadığınız olumsuzluk bu olsun allahım tekrarını yaşatmasın sağ Salim alalım yavrularımızı. İş size düşüyor bol bol dinlenip sıvı tüketin. Çok zor nasıl korkmuş olabildiğinizi içim de hissettim gerçekten 😐
Amin canım teşekkür ederim rabbim hiç kimseye yaşatmasın bu durumu😔

Benimde dün gece lekelenmem oldu tek seferlik. Devam etse acile gidecektim. Gece 1 gibi lavaboda peçeteye kahverengi akıntı geldi. Korktum yattım tekrar. Sabah 6 gibi kalktım baktım yoktu. Şimdide yok. Eşimde hiç bi iş yapma bugün dedi bulaşık makinasını filan açmıştım. Onu yerleştirmiş, ortalığı toplamış öyle gitmiş. Rabbim yardımcımız olsun, evlatlarımızı bağışlasın. Kimsenin sevincini yarım bırakmasın inşallah.
amin canım bugün sürekli yat dinlen ben dün hep yattım hiç kalkmadım desem yeridir bugün baktım kahverengi akıntım geçmiş.Sen de yat dinlen bugün hiç kalkma yerinden

amin canım bugün sürekli yat dinlen ben dün hep yattım hiç kalkmadım desem yeridir bugün baktım kahverengi akıntım geçmiş.Sen de yat dinlen bugün hiç kalkma yerinden
Bi tost yaptım yedim uzandım tekrar. Daha kalp atışına gitmeyede çok var. İnşallah güzel ilerler hepimizin gebeliği. 🤲

Aynı şeyleri duymuşuz. Bu kanama alanı korkuttu beni ya. Bende burada ki doktoruma bi türlü karar veremedim nasıl olacak bilmiyorum 🙁
Aynen beni de korkuttu zaten söylerken doktor da çok mutsuz bir ifade ile söyledi kanama alanın belirginleşmiş dedi belim ağrıyor hocam dedim onu hiç istemeyiz hiç iyi değio
Sağlıkla doğsun bebeklerin maşallah ikizlerime...bende çok istiyorum rabbim nasip ederse.Çok geçmiş olsun yat dinlen ilaçlarını kullan allaha emanet kuzular. :dua:
inşallah canım sağolasın
Sağolasın canım sana da çok geçmiş olsun benimde içerde kanama alanım varmıs hala rabbim ne derse o olacak
Canım yaşadığın olay çok üzücü ama miniklerin seninleymiş. Bundan sonrasını bol dinlenerek sakin kalarak geçir.
Çok şükür benimle sağolasın canım
Öyle zor ki anlatamam canım rabbim esirgesin tüm melekleri
Çok dikkat et, çok geçmiş olsun. Yat dinlen hiç bişey yapma
Sağolasın canım yatıyorum şimdi zaten
Kızlar içinizi ferah tutun kusura bakma kelebekmkelebek kelebekmkelebek neredeydi senin tüp bebek merkezi hangisiydi?
Eskişehir Acıbadem deyim canım ben

Canım sana da çok geçmiş olsun gerçekten zor bi geceydi . Rabbim bi daha yaşatmasın. Gönlünü ferah tut sendr hepimiz aynı durumdayız miniklerimiz sağlıklı ise bize sımsıkı tutunur değilse takdire ilahi elden ne gelir.
Size de çok geçmiş olsun sağlıkla doğsun hamile olan arkadaşların evlatları.bin bir zahmetle hamile kalmak için mücadele ediyoruz rabbim korusun meleklerinizi :dua:

Aynen beni de korkuttu zaten söylerken doktor da çok mutsuz bir ifade ile söyledi kanama alanın belirginleşmiş dedi belim ağrıyor hocam dedim onu hiç istemeyiz hiç iyi değio

inşallah canım sağolasın

Sağolasın canım sana da çok geçmiş olsun benimde içerde kanama alanım varmıs hala rabbim ne derse o olacak

Çok şükür benimle sağolasın canım

Öyle zor ki anlatamam canım rabbim esirgesin tüm melekleri

Sağolasın canım yatıyorum şimdi zaten

Eskişehir Acıbadem deyim canım ben
Benim doktor da bi iyi bi kötü haberim var dedi. Önce kanama alanını sonra bebeğin kalp atışını dinletti. Bak YouTube da dr Kağan Kocatepe’nin videosu var bu konu ile ilgili onu izle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X