• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya kızlar gaz sancısı çekiyorum kaç gündür o da baskı yapıyor kasıklarım ağrıyor kabızlık var gibi bi tuhaf karnımın içi sanki yediklerimi sindiremiyorum sizde yaşıyormusnuz bu tip sorunlar

Ne zaman çoğalacak acaba merak içindeyim gelişim olarak biraz küçük benim meleklerim sanırım 5+6 ve 5+2 dedi doktorum
5+2 de biz duyuyamamıştık cnm görmüştük ama duyamadık 21nde idrara sıkışık gel dedi karından bakıcaz o zaman duyucaz dedi bakalım

5+2 de biz duyuyamamıştık cnm görmüştük ama duyamadık 21nde idrara sıkışık gel dedi karından bakıcaz o zaman duyucaz dedi bakalım
Oh oh çok şükür canım inşallah rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın öyle zor ki allahım kimseye korktuğunu yaşatmasın ben dün gece yaşadım canımdan can gitti hayatımda hiç böyle zor bir gecem olmamıştı.
ama benim transferim 21 ocaktaydı canım senin ne zamandı ondan diyorum biraz küçük benim diye yani gelişimleri bir hafta falan geride galiba

Ya kızlar gaz sancısı çekiyorum kaç gündür o da baskı yapıyor kasıklarım ağrıyor kabızlık var gibi bi tuhaf karnımın içi sanki yediklerimi sindiremiyorum sizde yaşıyormusnuz bu tip sorunlar

Tabii ki evet. Sİndirim sorunu hamilelik boyunca olacak zaten. Bir avuç içi kadar yiyip davul gibi şişkinlik hissetmeye hazır olalım :)

Bir de bence biz çok hareketsisiz ondan da olabilir. Yavaştan egzersiz yapmaya başlıyorum ben...

Herkese iyi akşamlar . Kızlar ben hafif açık kırmızı kan ile hastaneye gittim iğne yaptırdım yatıyorum şimdi. Neden böyle oluyor ben anlamıyorum. Hicbir iş yapmıyorum ama yine de böyle oluyor ...

Herkese iyi akşamlar . Kızlar ben hafif açık kırmızı kan ile hastaneye gittim iğne yaptırdım yatıyorum şimdi. Neden böyle oluyor ben anlamıyorum. Hicbir iş yapmıyorum ama yine de böyle oluyor ...
Rabbim yardım etsin canım olacağı varsa oluyor çok geçmiş olsun iğne durduruyor şükür korkma bel kasık ağrın var mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X