• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne zaman çoğalacak acaba merak içindeyim gelişim olarak biraz küçük benim meleklerim sanırım 5+6 ve 5+2 dedi doktorum
Bence normal canım çünkü seninkiler ikiz. Ben de 6+2 deyim doktor 6+3 dedi bi iki gün oynayabilir dedi. Ben çok pozitifim emin ol bebişlerimiz bizimle olacak ❤️🤲🏻

Rabbim yardım etsin canım olacağı varsa oluyor çok geçmiş olsun iğne durduruyor şükür korkma bel kasık ağrın var mı

Teşekkür ederim canım . Yok çok şükür bir agrım canım 🤲 Iğne durduruyor ama 4 güne bir ya da 3 güne bir zaten bu iğneyi oluyorum canım ama ona rağmen bu işi anlamadım 😥😥

Herkese iyi akşamlar . Kızlar ben hafif açık kırmızı kan ile hastaneye gittim iğne yaptırdım yatıyorum şimdi. Neden böyle oluyor ben anlamıyorum. Hicbir iş yapmıyorum ama yine de böyle oluyor ...
Çok geçmiş olsun hepimiz aynı şeylerle sınanıyoruz. Gönlünü ferah tut inşaallah her şey yolunda gidecek. Doktor neden kaynaklandığını söyledi mi

Çok geçmiş olsun hepimiz aynı şeylerle sınanıyoruz. Gönlünü ferah tut inşaallah her şey yolunda gidecek. Doktor neden kaynaklandığını söyledi mi

Inşallah canım . Bildiğim tek şey bu tür sıkıntılar tüp bebekte karşılaşılan bir şeymiş 😥😥

Hangi iğne senin ki canım . Ben proluton depot yaptırıyorum.
Yok canım progeston ine kullanıyorum
Sana da geçmiş olsun canım . Rabbim sağ salim zamanında yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin 🤲 Şimdi.nasilsin peki ? Leke var mı?
amin canım allah razı olsun. Yok çok şükür dün kanama oldu sonra iki defa kahverengi leke sonra normale döndü. Ama her lavaboya gittiğimde korkarak gidiyorum

Yok canım progeston ine kullanıyorum

amin canım allah razı olsun. Yok çok şükür dün kanama oldu sonra iki defa kahverengi leke sonra normale döndü. Ama her lavaboya gittiğimde korkarak gidiyorum

Çok şükür ceren 🤲🤲 bir ıslaklık hissetsek panik oluyoruz gerçekten 😥😥

Oh oh çok şükür canım inşallah rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın öyle zor ki allahım kimseye korktuğunu yaşatmasın ben dün gece yaşadım canımdan can gitti hayatımda hiç böyle zor bir gecem olmamıştı.
ama benim transferim 21 ocaktaydı canım senin ne zamandı ondan diyorum biraz küçük benim diye yani gelişimleri bir hafta falan geride galiba
Benim 17 Ocak cnm 3. Gün embriyosu

Tabii ki evet. Sİndirim sorunu hamilelik boyunca olacak zaten. Bir avuç içi kadar yiyip davul gibi şişkinlik hissetmeye hazır olalım :)
Ya aslında gaz sancısı falan umrumda değil pek ama kasıklarıma ara ara ağrı giriyor anlık saniyelik bir ağrı sonra geçiyor ama işte ona biraz tedirgin oluyorum

Herkese iyi akşamlar . Kızlar ben hafif açık kırmızı kan ile hastaneye gittim iğne yaptırdım yatıyorum şimdi. Neden böyle oluyor ben anlamıyorum. Hicbir iş yapmıyorum ama yine de böyle oluyor ...
Resmen hemen hemen hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ve net bir cevabımız yok ne yazık ki benim bugün çok şükür geçti akıntım dinlenmekten başka çaremiz yok cnm stres olma üzme kendini de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X