• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar ben Anadolu sağlık hastanesin Tuzla’da, bundan sonraki süreç için İstanbul’da nereyi önerirsiniz?
C. İyi akşamlar canım istanbulda mustafa bahçecide benim iki kuzenimde birisi ikizleri oldu biriside şuan hamile ve antalyadan gidip geldiler tavsiye ederim

Bence normal canım çünkü seninkiler ikiz. Ben de 6+2 deyim doktor 6+3 dedi bi iki gün oynayabilir dedi. Ben çok pozitifim emin ol bebişlerimiz bizimle olacak ❤🤲🏻
Evet ikiz olmasından da kaynaklı olabilirmiş ilerleyen dönemde toparlarmış kendisini aynı zamana denk gelebilirmiş inşallah canım inşallah ❤️❤️
Benim 17 Ocak cnm 3. Gün embriyosu
Anladım canım o zaman demek ki normal endişe etmiştim ben kalp sesi az diye normalmiş o zaman

Canım haber ver kötü bişey yoktur inşAllah
Şimdi geldim doktordan canım. Bu sefer farklı bi doktora gittim baya detaylı ve uzun uzun muayene etti. Kanama alanı yok incecik bi çizgi gibş var oda önemsiz . Yok olmuş ya da sabah gelmiştir .Ayrıca kullandığın jel de yapar rahim ağzını tahriş etmiş olabilir bu da pembemsi kanamaya neden olmuş olabilir dedi. Her şey yolunda gözüküyor . Ama dikkatli olmakta fayda var . Bel ağrısı da çok yatmaktan yattığın yerden ya da yanlış yatış şeklinde de kaynaklanıyor olabilir dedi. Bu arada kalp atışlarını bu sefer duymadım ama o kadar net gördüm ki hala düşündükçe gözlerim doluyor 🤲🏻🤲🏻😭😭😭

Şimdi geldim doktordan canım. Bu sefer farklı bi doktora gittim baya detaylı ve uzun uzun muayene etti. Kanama alanı yok incecik bi çizgi gibş var oda önemsiz . Yok olmuş ya da sabah gelmiştir .Ayrıca kullandığın jel de yapar rahim ağzını tahriş etmiş olabilir bu da pembemsi kanamaya neden olmuş olabilir dedi. Her şey yolunda gözüküyor . Ama dikkatli olmakta fayda var . Bel ağrısı da çok yatmaktan yattığın yerden ya da yanlış yatış şeklinde de kaynaklanıyor olabilir dedi. Bu arada kalp atışlarını bu sefer duymadım ama o kadar net gördüm ki hala düşündükçe gözlerim doluyor 🤲🏻🤲🏻😭😭😭
Onunla gecmis olsun canim cok sukur bir sorun cikmamis daha da bu son olsun cok zor insanin akli cikiyor ya en ufak leke de 😞

Onunla gecmis olsun canim cok sukur bir sorun cikmamis daha da bu son olsun cok zor insanin akli cikiyor ya en ufak leke de 😞
Hem de nasıl ya. Lavaboya gitmek istemiyorum. Eşim gözlerimin içine bakıyor bir şey var mı diye. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alıp koklamayı nasip etsin 🤲🏻❤ bu arada doktorum pembesi kan ve kahverengi lekelerden korkmaya gerek yok dedi tedbiri elden bırakma gel ama adet kanaması gibi yoğun kırmızı olursa hemen gel dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X