• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi geldim doktordan canım. Bu sefer farklı bi doktora gittim baya detaylı ve uzun uzun muayene etti. Kanama alanı yok incecik bi çizgi gibş var oda önemsiz . Yok olmuş ya da sabah gelmiştir .Ayrıca kullandığın jel de yapar rahim ağzını tahriş etmiş olabilir bu da pembemsi kanamaya neden olmuş olabilir dedi. Her şey yolunda gözüküyor . Ama dikkatli olmakta fayda var . Bel ağrısı da çok yatmaktan yattığın yerden ya da yanlış yatış şeklinde de kaynaklanıyor olabilir dedi. Bu arada kalp atışlarını bu sefer duymadım ama o kadar net gördüm ki hala düşündükçe gözlerim doluyor 🤲🏻🤲🏻😭😭😭
Çok şükür canım çok sevindim içim rahatladı inan 🙏🏻 Ben arada sol tarafıma yatıyorum hala var bel ağrım belki de dediği gibi doktorun yatmaktan da olur

Çok şükür canım çok sevindim içim rahatladı inan 🙏🏻 Ben arada sol tarafıma yatıyorum hala var bel ağrım belki de dediği gibi doktorun yatmaktan da olur
Ben de çok sevindim canım doktor çok güzel konuştu içimi ferahlattı hala tehlike var ama her gebelik de olduğu gibi dedi. Sen de gönlünü ferah tut inşaallah senin de kanama alanı gitmiştir. Bence de hareketsizlikten sürekli yatmak dan bel ağırır. Ayrıca bel ağrısını şiddetli kaşık ağrısı ardından kanama olması istemeyeceğimiz bir şeydir. O zaman korkabilirsin dedi.

Ben de çok sevindim canım doktor çok güzel konuştu içimi ferahlattı hala tehlike var ama her gebelik de olduğu gibi dedi. Sen de gönlünü ferah tut inşaallah senin de kanama alanı gitmiştir. Bence de hareketsizlikten sürekli yatmak dan bel ağırır. Ayrıca bel ağrısını şiddetli kaşık ağrısı ardından kanama olması istemeyeceğimiz bir şeydir. O zaman korkabilirsin dedi.
Ay ne güzel bir doktormuş şükür canım çok sevindim inşallah gitmiştir çok korkuyorum çok merak ediyorum bende inan. Şiddetli değil ama ağrıyor tabi belki de o kanamadan sonra. Kasık ağrım yok benim çok şükür ama şu bel ağrım bi geçse oh diyeceğim

Kızlar geçen gün yazacaktım okuldaydim yazamadım sonra da unuttum burda bir kaç kişi evlerinde kedisi olduğunu yazmıştı aman dikkat edin taksoplazma diye bir şey var araştırın benim ilk hamileligimde doktorum sürekli uyarmıştı çok tehlikeli bir parazit

Hem de nasıl ya. Lavaboya gitmek istemiyorum. Eşim gözlerimin içine bakıyor bir şey var mı diye. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alıp koklamayı nasip etsin 🤲🏻❤ bu arada doktorum pembesi kan ve kahverengi lekelerden korkmaya gerek yok dedi tedbiri elden bırakma gel ama adet kanaması gibi yoğun kırmızı olursa hemen gel dedi
Benim bugun cok cok az yine kahverengi leke geldi ama jelden kaynakli galiba yeni degil sanki icerde birikmiste dokuluyor gibi

Kızlar geçen gün yazacaktım okuldaydim yazamadım sonra da unuttum burda bir kaç kişi evlerinde kedisi olduğunu yazmıştı aman dikkat edin taksoplazma diye bir şey var araştırın benim ilk hamileligimde doktorum sürekli uyarmıştı çok tehlikeli bir parazit
Cig ette, yikanmamis sebzelerde( sirkeli suda yikansa ozelikle marullar daha iyi). Bu yuzden disarda yememek lazim.hayvanlardan kapilabiliyor ozelikle kediden.
Insan aman benim basima gelmez diye dusunuyor...
Ama benim basima geldi ve gebeligimin son 3 ayinda antibiyotik yuttum.. ve korkudan ölerek gecirdim..
Eger cocugun suyuna virus gecerse. Cocuk saglikli bile dogsa.. birgun Allah korusun bir kanser hucresi gibi herangi bir yasta uyanabiliyor ve cocugu kör ediyor. Lutfen dikkatli olalim...
Ben yeni evliydim. Disarda cok yiyordum. Kesin ordan kaptm

Ay ne güzel bir doktormuş şükür canım çok sevindim inşallah gitmiştir çok korkuyorum çok merak ediyorum bende inan. Şiddetli değil ama ağrıyor tabi belki de o kanamadan sonra. Kasık ağrım yok benim çok şükür ama şu bel ağrım bi geçse oh diyeceğim
Benim de öyle canım. Ara ara hafif kaşık oluyor ama bel ağrım var ama geçen günler kadar şiddetli değil. Kanama yoksa korkma hiç bol bol dinlen . Her şey güzel olacak inşaallah ❤️

Benim bugun cok cok az yine kahverengi leke geldi ama jelden kaynakli galiba yeni degil sanki icerde birikmiste dokuluyor gibi
Ondan korkma dedi. Jelden kaynaklıyordur kahve rengi leke ve tortulardan korkacak bir şey yok dedi. Gönlünü ferah tut. En önemlisi psikolojik durumumuz. Biz nasıl yaklaşırsak öyle oluyor.

Günaydın kızlar. Bi ben kaldım galiba kalp atışını duymayan. Sabırsızlık, belirsizlik, hissizlik, korku hepsi bi arada. Dünde yine çamaşırıma açık kahve gibi bi damla gelmiş. İnşallah yolundadır herşey.

Ondan korkma dedi. Jelden kaynaklıyordur kahve rengi leke ve tortulardan korkacak bir şey yok dedi. Gönlünü ferah tut. En önemlisi psikolojik durumumuz. Biz nasıl yaklaşırsak öyle oluyor.
Pazartesi gidecegim artik bakalim kese gormeye insallah hersey yolundadir

Günaydın canım. Kahverengi leke den korkma gönlünü ferah tut. Ge
Günaydın kızlar. Bi ben kaldım galiba kalp atışını duymayan. Sabırsızlık, belirsizlik, hissizlik, korku hepsi bi arada. Dünde yine çamaşırıma açık kahve gibi bi damla gelmiş. İnşallah yolundadır herşey.
Günaydın canım. Kahverengi leke jel den olabilirmiş korkma. Geç olsun güç olmasın. Güzel düşün her şey güzel olsun❤️

Benim de öyle canım. Ara ara hafif kaşık oluyor ama bel ağrım var ama geçen günler kadar şiddetli değil. Kanama yoksa korkma hiç bol bol dinlen . Her şey güzel olacak inşaallah ❤
Yok kanamam çok şükür bin şükür canım inşallah. Benim de şiddetli değil ama böyle adet sancısında ki aĞro gibi belim seninde mi öyle

Kızlar ya benim hiç keyfin yok .uyusam yine dinç kalkmiyorum. Uyaniyorum canım hiçbişey istemiyor.keyfin yok .cnm bişey istemiyor. Ölmeyecek kadar yiyorum. Neden böyle .hamilelikte saftim kaydı resmen
Siz neler yapiyorsunuz bnm gibi olan var mi

Günaydın canım. Kahverengi leke den korkma gönlünü ferah tut. Ge

Günaydın canım. Kahverengi leke jel den olabilirmiş korkma. Geç olsun güç olmasın. Güzel düşün her şey güzel olsun❤
Ben jel kullanmıyorum canım. Fitil kullanıyorum o da artık çok rahatsız ediyor. Bilmiyorum ama hiç hamileymişim gibi hissedemiyorum. Daha bi oh diyemedim. Zaten randevuyu bulamadığım için 18ine almak durumunda kalmıştım. Günler zor geçiyor. Üstelik kendimi hamile gibi hissetmediğim içinde suçlu hissediyodum. 😔

Yok kanamam çok şükür bin şükür canım inşallah. Benim de şiddetli değil ama böyle adet sancısında ki aĞro gibi belim seninde mi öyle
Aynen benim de öyle. Sancılı bi ağrı var belimde . Ben biraz fazla oturunca bel ağrım daha fazla oluyor. Ne yapalım sonu güzel olsun her şeye katlanacağız.

Kızlar ya benim hiç keyfin yok .uyusam yine dinç kalkmiyorum. Uyaniyorum canım hiçbişey istemiyor.keyfin yok .cnm bişey istemiyor. Ölmeyecek kadar yiyorum. Neden böyle .hamilelikte saftim kaydı resmen
Siz neler yapiyorsunuz bnm gibi olan var mi
Ben daha kalp atışını bile duymadım, hem panik hem merak içindeyim. Ama dediğin gibi bende uykudan uyanıyorum uykuluyum. Yorgunum, cildim çok kuruyo, halsizim, keyifsizim.

Ben daha kalp atışını bile duymadım, hem panik hem merak içindeyim. Ama dediğin gibi bende uykudan uyanıyorum uykuluyum. Yorgunum, cildim çok kuruyo, halsizim, keyifsizim.
İnş duyarsınız cnm .ama ben ölü bir hayat yaşıyorum .banyo bile yapmak istemiyorum. Ev pis.mutfagi hiç sevmiyorum girmek bile istemiyorum

Ben jel kullanmıyorum canım. Fitil kullanıyorum o da artık çok rahatsız ediyor. Bilmiyorum ama hiç hamileymişim gibi hissedemiyorum. Daha bi oh diyemedim. Zaten randevuyu bulamadığım için 18ine almak durumunda kalmıştım. Günler zor geçiyor. Üstelik kendimi hamile gibi hissetmediğim içinde suçlu hissediyodum. 😔
Yanlış düşünüyorsun bak şu an senşn içinde senden bi parça var vr onun kalbi sen hissetmesende atıyor ve yavaş yavaş büyüyor. Kanama olmadığı sürece bebeğinin varlığı ile mutlu ol. Geçen bi belgesel izledim kadınlar Doğum sancısı çekerken hamile olduklarını öğreniyorlardı. Yani herkes de belirti olacak hissedecek diye birşey yok 👍🏼

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X