• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnş duyarsınız cnm .ama ben ölü bir hayat yaşıyorum .banyo bile yapmak istemiyorum. Ev pis.mutfagi hiç sevmiyorum girmek bile istemiyorum
Bende günlerdir nadiren yemek yapıyorum o da basit şeyler. Temizlik yapılacak mesela bugün. Ama ben öylece yatıyorum. Tek yaptığım günlük duşumu almak. Kitap okumayı çok severdim onu bile yapasım yok.

Aynen benim de öyle. Sancılı bi ağrı var belimde . Ben biraz fazla oturunca bel ağrım daha fazla oluyor. Ne yapalım sonu güzel olsun her şeye katlanacağız.
Evet oturunca yatınca kalkınca aman hep ağrıyor canım 😀 öyle sonu güzel olsun herşeye katlanırız tek iyi olsunlar biz başka birşey istemeyiz

Yanlış düşünüyorsun bak şu an senşn içinde senden bi parça var vr onun kalbi sen hissetmesende atıyor ve yavaş yavaş büyüyor. Kanama olmadığı sürece bebeğinin varlığı ile mutlu ol. Geçen bi belgesel izledim kadınlar Doğum sancısı çekerken hamile olduklarını öğreniyorlardı. Yani herkes de belirti olacak hissedecek diye birşey yok 👍🏼
Haklısın canım biliyorum. Yaşadığım olumsuzluklar yüzünden, bu duruma alışıp sonra üzülürüm diye korkuyorum sanırım. Salı günü bi gelseydi, hayırlısıyla bi duysaydık kalp atışını. 🤲

Sizinle ayniyiz kalp atışını duydunuz mu?Ben bugün gittim henüz çok küçük dedi.
Canim cok mutluyum 14 subatta gittim 2 tane kese gordu:) 1 tanesinin kalp atisi baslamis ama duyulmadi daha cok yeni 3 marta randevu verdi kalp atislari icin. Ya mutlulugumu anlatamam 2 tane yaaa karnimda iki minik var Allah herkese nasip etsin insallah

Haklısın canım biliyorum. Yaşadığım olumsuzluklar yüzünden, bu duruma alışıp sonra üzülürüm diye korkuyorum sanırım. Salı günü bi gelseydi, hayırlısıyla bi duysaydık kalp atışını. 🤲
Duyacaksın inşaallah canım. Korkma rabbim yaşadıklarımızın mükafatını versin inşaallah. Senden güzel haberleri de alırız Salı günü inşaallah ❤️

Canım korkma bak bize o kadar kanamaya rağmen hala miniklerimiz
Bizimle sakin ol herşey yolunda🥰

7F1A1AFA-A363-47B8-B5B0-3EB6523D9653.webp

7.gün değerim kızlar kimyasal mıdır benimki ya 😭😭😭

Günaydın kızlar. Bi ben kaldım galiba kalp atışını duymayan. Sabırsızlık, belirsizlik, hissizlik, korku hepsi bi arada. Dünde yine çamaşırıma açık kahve gibi bi damla gelmiş. İnşallah yolundadır herşey.
Bende varım canım daha duymayan hatta keseyi bile görmeye gitmedim ikisine bir gidicem inşallah duyarız bizde o muhteşem sesi🙏🏻

Eki Görüntüle 2590900
7.gün değerim kızlar kimyasal mıdır benimki ya 😭😭😭
Bence 7.güne göre iyi gibi çünkü çok erken daha bana doktorum 9.günde 20 den aşağı olursa şüphe ile bakıyoruz demişti o yüzden senin 7. gün 20 nin üstünde gayet iyi katlanır bence sitres yapma sakın

Günaydın kızlar. Bi ben kaldım galiba kalp atışını duymayan. Sabırsızlık, belirsizlik, hissizlik, korku hepsi bi arada. Dünde yine çamaşırıma açık kahve gibi bi damla gelmiş. İnşallah yolundadır herşey.
Daha bn de gitmedim doktora 27.ocakta transfer yapılmıştı 14.gün doktorum 2 hafta sonra kese için 3 hafta sonra sa kalp için görüşelim demişti. Bn de kadın doğum doktorumdan randevu aldım çarşambaya bir mâni olmazsa gideceğim bakalım hayırlısı olsun insallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X