• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha bn de gitmedim doktora 27.ocakta transfer yapılmıştı 14.gün doktorum 2 hafta sonra kese için 3 hafta sonra sa kalp için görüşelim demişti. Bn de kadın doğum doktorumdan randevu aldım çarşambaya bir mâni olmazsa gideceğim bakalım hayırlısı olsun insallah
Benim 20 ocak transferim. 5 şubatta gördük keseyi. 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi. En erken 18ine randevu buldum. Hepimiz güzel haberler alalım inşallah. 🤲

Aynen benim de öyle. Sancılı bi ağrı var belimde . Ben biraz fazla oturunca bel ağrım daha fazla oluyor. Ne yapalım sonu güzel olsun her şeye katlanacağız.
Canım doktor bende oksapar ve coraspirini kesmişti 2 3 gün ara verelim demişti şimdi yazdım aklıma geldi bugün oksapara başla dedi tekrar senin nasıl kullanıyor musun

Bence 7.güne göre iyi gibi çünkü çok erken daha bana doktorum 9.günde 20 den aşağı olursa şüphe ile bakıyoruz demişti o yüzden senin 7. gün 20 nin üstünde gayet iyi katlanır bence sitres yapma sakın
Beta 3.4 canım 20 nin üstünde değil ki

Ya valla deli olcam bu kahverengi akıntıdan dün yoktu bugün yine başlamış çamur gibi resmen hemşireye sordum o da ekstra yapılacak bi durum yok bu lekeler için tedirgin olma dio ama kanamaya falan döner diye korku salıyor her gördüğüm de az az ağrım da var cuma günü randevum da daha çok var acaba pazartesi başka bi doktora mı gitsem sizce

Ya valla deli olcam bu kahverengi akıntıdan dün yoktu bugün yine başlamış çamur gibi resmen hemşireye sordum o da ekstra yapılacak bi durum yok bu lekeler için tedirgin olma dio ama kanamaya falan döner diye korku salıyor her gördüğüm de az az ağrım da var cuma günü randevum da daha çok var acaba pazartesi başka bi doktora mı gitsem sizce
Bende transferden 9 gün sonra olmuştu aramıştım hemen hastaneyi. Doktorum lekeleri ciddiye almıyoruz, adet kanamasına dönmediği sürece sıkıntı yok demişti. Lütfen sakin kalmaya çalış.

Canim haklisin ben de tedirgin oluyorum ama yapacak bir şey yok dua etmekten başka. Kimi 9 ay kanamayla doğuruyor.sakin olmaya çalış.

Bende transferden 9 gün sonra olmuştu aramıştım hemen hastaneyi. Doktorum lekeleri ciddiye almıyoruz, adet kanamasına dönmediği sürece sıkıntı yok demişti. Lütfen sakin kalmaya çalış.
Bi doğursaydık hayırlısıyla şu günler bi geçseydi paranoyak gibi oldum resmen

Canım korkma lekelenme evet korkulacak birşey değilmiş bana da o gün söyledi doktorum ki ben şakır şakır kanamayla gittim bebeklerimiz bizimle inşallah tedirgin olma . Başladın mı kan sulandırıcıya ondan mı oluyor ki

Canım korkma lekelenme evet korkulacak birşey değilmiş bana da o gün söyledi doktorum ki ben şakır şakır kanamayla gittim bebeklerimiz bizimle inşallah tedirgin olma . Başladın mı kan sulandırıcıya ondan mı oluyor ki
Yok cnm başlamadım geceden fitil koydum sabah bi kalktım çamur gibi geri gelmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X