• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok cnm başlamadım geceden fitil koydum sabah bi kalktım çamur gibi geri gelmiş
Korkma canım belki de içeride birikmiş olandır sakin ol iyi düşünelim İyi olsun. Ama istersen başlayayım mı diye bir sor çünkü 2 gün ara verdik ben başlıyorum tekrar pıhtılaşma varsa o da etkiliyor

Korkma canım belki de içeride birikmiş olandır sakin ol iyi düşünelim İyi olsun. Ama istersen başlayayım mı diye bir sor çünkü 2 gün ara verdik ben başlıyorum tekrar pıhtılaşma varsa o da etkiliyor
Pıhtılaşma yok cnm bende iğne kullanmadım hiç zaten sadece ecoprin içiodum onu kestik cuma gidince sorarım tekrar başlıyım mı diye

Pıhtılaşma yok cnm bende iğne kullanmadım hiç zaten sadece ecoprin içiodum onu kestik cuma gidince sorarım tekrar başlıyım mı diye
Anladım canım yani normal de kan akışının fazla olması gerekiyor ya gebe olunduğunda yoksa bende test yaptırmadım pıhtılaşma için ama kullanıyorum işte

Anladım canım yani normal de kan akışının fazla olması gerekiyor ya gebe olunduğunda yoksa bende test yaptırmadım pıhtılaşma için ama kullanıyorum işte
Bende ayni senin gibiyim canim kola gecmeyi dusunuyorum gobegim artik kaniyor bugun sordum hemsireye esime yaptiracagim kese ile kalpten sonra da doktoruma soracagim ne kadar daha devam edeyim diye

Bende ayni senin gibiyim canim kola gecmeyi dusunuyorum gobegim artik kaniyor bugun sordum hemsireye esime yaptiracagim kese ile kalpten sonra da doktoruma soracagim ne kadar daha devam edeyim diye
Hangi igneleri yapiyorsunuz adi ne ? Benim enox ignenin adi cok yakiyor karindan ama 1 dakika sonra geciyor

Canım bende düştükten sonra pıhtılaşmaya baktırmıştım, pıhtılaşma yoktu ama yinede doktorum oksapar kullandırıyor. Faydası oluyormuş.

Canım bende düştükten sonra pıhtılaşmaya baktırmıştım, pıhtılaşma yoktu ama yinede doktorum oksapar kullandırıyor. Faydası oluyormuş.
Valla bilmiyorum ki cnm benim doktorum vermedi ilk transferde de vermemişti test yaptırdım bende düşükten sonra pıhtılaşma falan çıkmadı işte bitek ecoprin verdi o da kanama olunca bıraktırdı bakalım belki tekrar başlatır

Valla bilmiyorum ki cnm benim doktorum vermedi ilk transferde de vermemişti test yaptırdım bende düşükten sonra pıhtılaşma falan çıkmadı işte bitek ecoprin verdi o da kanama olunca bıraktırdı bakalım belki tekrar başlatır
Bende diyorum keşke oksapar kullanmasam diye. Morardı çünkü göbeğim çok acıyor artık.

Valla doktor vermedi cnm tabi versem mecbur kullancam ecoprin vermişti o da kanama olunca bıraktırdı bakalım sonra devam ettircek mi.

Benim doktorum Progestan fitil ve proluton depot 12 haftaya kadar, oksapar doğuma kadar dedi.
Proluton u kaç günde bir canım yaptırıyorsun
Aynen gidince sor canım eğer önemli olsa verirdi en iyisini doktorun bilir 🙏🏻

Kızlar canım makarna istiyor ya yesem mi
ben hiç makarnayla ilgili birşey duymamıştım ne gibi zararı var ki diye sen yazınca merak ettim ve böyle bişey buldum canım
20200215_175650.webp

Canım doktor bende oksapar ve coraspirini kesmişti 2 3 gün ara verelim demişti şimdi yazdım aklıma geldi bugün oksapara başla dedi tekrar senin nasıl kullanıyor musun
Ben sadece coraspin kullanıyordum onu da kesti doktor kullanma dedi. Oksapara neden tekrar başlattı canım

Ya valla deli olcam bu kahverengi akıntıdan dün yoktu bugün yine başlamış çamur gibi resmen hemşireye sordum o da ekstra yapılacak bi durum yok bu lekeler için tedirgin olma dio ama kanamaya falan döner diye korku salıyor her gördüğüm de az az ağrım da var cuma günü randevum da daha çok var acaba pazartesi başka bi doktora mı gitsem sizce
Canım eğer jel kullanıyorsun rahim ağzını tahriş ettiği için olabiliyormuş benim doktorum da olursa korkma normal dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X