• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim kanamam başladı biraz kızlar ya hemşireme yazdım şimdi acile git derse gidicem

Çok sevindim canım duymana.. gözün aydın. Bana da 2 hafta sonra dedi 28 şubat oluyor benim randevum..
Ben anca bulabildim 5 marta. Hamile kalmadan önce gittiğim çok tatlı bi bayan doktor vardı. Ondan randevu aldım. Tüp bebek sayfası kapanmış olsun inşallah. 🤲 ❤️

Sinmiyo gercekten ya 🙄
Valla canım ben içime sinmeyen mantıklı geleni yapıyorum. Ne yalan söyliyim jel yaptım çok tuvaletim geldi mesela dayanamadım gittim sanki çıktı gibi geldi bi daha yaptım. Yani Protestan fazlalığı birşey olmuyor vücut kendisi onu atıyor az olursa sıkıntı

Ağrıyı düşünme canım benim hala kasıklarım da ağrı oluyor Baskı oluyor. Kanama da çok şiddetli değilse dinlen geçmezse yine de bi acile görün istersen
Şiddetli değil de peçeteye geldi tam da kahve rengi akıntım geçiyor diye seviniyordum 🙁 biraz uzanayım da gidicem acile

Valla canım ben içime sinmeyen mantıklı geleni yapıyorum. Ne yalan söyliyim jel yaptım çok tuvaletim geldi mesela dayanamadım gittim sanki çıktı gibi geldi bi daha yaptım. Yani Protestan fazlalığı birşey olmuyor vücut kendisi onu atıyor az olursa sıkıntı
Vucut hamilelikte uretmiyormu ztn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X