2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amin inşallah sağlıkla gelsinler melekler ☺🥰
Amin canım bu arada ebebekte daha pahalı sitesinden bence siteden alın bi de Kraft bebek arabası baktık 1600 liraydı civilde pusetle birlikte ebebekte 3.200 biz şok olduk kesinlikle fiyatları karşılaştırıp alın ebebekte bazı şeyler cidden pahalı 😬

Amin canım bu arada ebebekte daha pahalı sitesinden bence siteden alın bi de Kraft bebek arabası baktık 1600 liraydı civilde pusetle birlikte ebebekte 3.200 biz şok olduk kesinlikle fiyatları karşılaştırıp alın ebebekte bazı şeyler cidden pahalı 😬
Evet onu bende Farkettim canım :) çünkü bugün mağazaya baktım daha önce de Telefon dan araştırıyordum hep Puset baktım baby plus var 320’tl normal geldi fiyatı civil de de aynı ücretti ama biberonlar mağaza da daha pahalıydı dediğin gibi

Evet onu bende Farkettim canım :) çünkü bugün mağazaya baktım daha önce de Telefon dan araştırıyordum hep Puset baktım baby plus var 320’tl normal geldi fiyatı civil de de aynı ücretti ama biberonlar mağaza da daha pahalıydı dediğin gibi
Aynen orda bi çanta beğendim anne bebek çantası 240 lira eve geldim sitesine baktım 90 lira hemen aldım kapmaya çalışmış anlamadım 🤣🤦‍♀️

Aynen aynen Sorma bi de bi pahalı her şey bebeklerin can feda ama işte🤣🤦‍♀️
Mesela zıbınlar çok ucuzdu canım 5 tanesi 20
TL tanesi 4 TL geliyor ve penyesi çok güzeldi
Gerçekten onları beğendim çoraplar çok uygun 6 TL 4 çift ve malı gene güzeldi.bu tür şeyler alınabilir bence araştırarak almak gerek dedin gibi canım. Deterjanlarına baktım ben uni yenidoğan sıvı deterjan bi de granül sabun almayı düşünüyorum 32 TL granül sabundu uni sıvı deterjan da 30 TL idi sanırım gayet iyi geldi fiyatları.

Mesela zıbınlar çok ucuzdu canım 5 tanesi 20
TL tanesi 4 TL geliyor ve penyesi çok güzeldi
Gerçekten onları beğendim çoraplar çok uygun 6 TL 4 çift ve malı gene güzeldi.bu tür şeyler alınabilir bence araştırarak almak gerek dedin gibi canım. Deterjanlarına baktım ben uni yenidoğan sıvı deterjan bi de granül sabun almayı düşünüyorum 32 TL granül sabundu uni sıvı deterjan da 30 TL idi sanırım gayet iyi geldi fiyatları.
Kuzum o beyaz zıbınlardan aldım ben de bi sürü gene de tutamadım kendimi dediğin gbi güzeldi bu arada İnstagram kullanıyorsan mühendisinoğlu var onu takip et o hepsini araştırıp tek tek yazıo hangisi bebek vücuduna iyi hangisi değil ona pek iyi dememiş 🤔

Kuzum o beyaz zıbınlardan aldım ben de bi sürü gene de tutamadım kendimi dediğin gbi güzeldi bu arada İnstagram kullanıyorsan mühendisinoğlu var onu takip et o hepsini araştırıp tek tek yazıo hangisi bebek vücuduna iyi hangisi değil ona pek iyi dememiş 🤔
Tamam edeyim canım hangisine iyi dememiş uni ye mi ? Görümcem iki bebeğine de Onu kullandı bi de ben baktım hiç kokmuyor içinde parfüm paraben hiç yok yani alkollü birşey yok gibi duruyor ama bakmak incelemek gerek canım aldıklarımızı da yıkayacağız sonuçta en güzeli granül sabun o zaman beyaz sabun mis Gibi 😀

Eklentiler

• C10FC4D6-C1D0-4586-A80E-DEC5BBB2DFEA.webp
    C10FC4D6-C1D0-4586-A80E-DEC5BBB2DFEA.webp
    63,4 KB · Görüntüleme: 35
Tamam edeyim canım hangisine iyi dememiş uni ye mi ? Görümcem iki bebeğine de Onu kullandı bi de ben baktım hiç kokmuyor içinde parfüm paraben hiç yok yani alkollü birşey yok gibi duruyor ama bakmak incelemek gerek canım aldıklarımızı da yıkayacağız sonuçta en güzeli granül sabun o zaman beyaz sabun mis Gibi 😀
Bak kuzum yazdıklarını paylaştım minoris hoşuma gtti okudum onu düşünüyorum ben de bu da minorisin açıklaması

Eklentiler

• E01E197C-4502-4792-847C-955B676B56AB.webp
    E01E197C-4502-4792-847C-955B676B56AB.webp
    65 KB · Görüntüleme: 30
Aynen o adamı takip et hepsini incelemiş öne çakanlarda var losyonu deterjanı her şeyi ama her şeyi tek tek incelemiş 🤲🥰
Baktım canım ben o sayfaya gayet gğzel paylaşımları var ama benim baktığım uni sensetive parfümsüz olan deterjan onu araştırmamış normal uni deterjana bakmış bu adam hatta çok kişi yazmış Onu kullanıyoruz onu da paylaşırmısınızz diye :))

Aynen ya hem de nasıl pahalı. Bu yüzden netten alışveriş daha iyi gibi daha uygun . Ben kıyafet dolabını aldım bebeğimin burada Baktıklarım hem küçük hem pahalıydı netten ucuza vr daha güzelini aldım. Beşiği de netten alacağım inşaallah. Tavsiye ederim bence karşılaştırma yapın. Bu arada bizim bir ise senin iki allah yardımcın olsun 😅🤲🏻❤❤
Bende biraz canlı canlı bakayım sonra İnternetle kıyaslayım diyorum, güvenilir bi site olursa alınabilir.

Oh oh maşallah hazırlanmışsın sen 🤭 ben Ağustos basında bayramdan sonra temizlik yaptırıp eve sonra odasını hazırlamayı düşünüyorum 1 ayda bitiririm Eylül basında gelecek nasipse benim minikler

Bende 7 ay tamamlandıktan sonra odasını hazırlayım kıyafetlerini alayım diyorum. Odası temiz aslında ama yinede boyatalım tekrar diyoruz, kıyafetlere içim gidiyor ama 7 ay diye konuşmuştuk en başından, 1 ay daha bekleyim diyorum. Zıbınlara filan bile içim gidiyor valla. 😍

Bende 7 ay tamamlandıktan sonra odasını hazırlayım kıyafetlerini alayım diyorum. Odası temiz aslında ama yinede boyatalım tekrar diyoruz, kıyafetlere içim gidiyor ama 7 ay diye konuşmuştuk en başından, 1 ay daha bekleyim diyorum. Zıbınlara filan bile içim gidiyor valla. 😍
mağazalardan uzak dur canım.insan görünce dayanamıyor 😊 bende 7 ayı bekleyecektim mağazada görünce eşiminde ısrarıyla alıverdim.ve şimdi duramıyorum ilk etapta giyeceklerini aldım sayılır 🙈 bizimde ev komple boyanacak.bebişin odayı hiç kullanmadığımız için bizimki de temiz aslında ama ben genede çok uçuk bir pembeye boyatacağım sonrada mobilyalarını alırız inşallah 😉

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X