2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen canım bu doktorum yönlendirdi galiba tüp Bebek olduğu için içimiz rahat etsin dedi ben özele gidiyorum dedim yok bu ultrason ozellerde yok dedi bende korkuyorum şehir hastanesinden virüs her yerde

perinatologun ultrason cihazı ayrı oluyor yani. anladım bilmiyordum.

Bir de herkese bir soru soracağım da benim bu enfeksiyonum geçmiş olması lazım yani artık sarı akıntı yok fitil kullandıktan sonra. Ancak otururken arada bir tam içerden ve aşağı kısımda rahmin içine doğru bir sızlama giriyor batma gibi ve anlık gibi sonra geçiyor ama bir saat içinde iki üç kere filan oldu. Acaba bu enfeksiyondan mı ve hiç içinizde alttan muayene olan var mı bu türden bir şey için. Ya da bu normal mi?

Geldi mi dolap canım nasıl memnun musun hangi site ☺️ Bizde bakalım diye soruyorum.
Beşiği görmeden alma istersen canım ben iyi
Ki görmüşüm diyorum yoksa sepet alacaktım vazgeçtim 😊
Canım aldığım dolap bu. Kargoya yenş verildi daha gelmedi ama yorumları çok güzel. Bence Online alışverişin en güzel yanı da bu. Yorumlar da fikir sahibi olmamıza yardım ediyor 😊

Eklentiler

• C35703A9-8430-4CB5-B3C3-7533F37D03FB.webp
    C35703A9-8430-4CB5-B3C3-7533F37D03FB.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 30
Canım aldığım dolap bu. Kargoya yenş verildi daha gelmedi ama yorumları çok güzel. Bence Online alışverişin en güzel yanı da bu. Yorumlar da fikir sahibi olmamıza yardım ediyor 😊
Ay çok beğendim canım harika duruyor o zaman gelince haber edermisin kurulduğunda fikir edinelim bizde☺️

Ay çok beğendim canım harika duruyor o zaman gelince haber edermisin kurulduğunda fikir edinelim bizde☺️
Tabi canım yazarım foto da atarım inşaallah ❤️ Birbirimize fikir vermiş oluruz. Mesela ben şampuan ne alacağımı bilmiyordum msj larda mustela yazmışsınız hemen kafama yattı 👍🏼😀 aynı şekilde bebek deterjanı da öyle. Ben bi süre kendi beyaz çamaşırlarımı yıkamak için durunun granül sabununu kullandım ama temizlik açısından çok memnun kalamadım . Yani iyi temizlediğini düşünmüyorum. Omo nun da var galiba bebek deterjanı içeriğini bilmiyorum ama ona da bakacağım

Kızlar bu arada Ankara da zahide küçük var Doğum için instagram dan da takip ediyorum da arayıp sordum Doğum fiyatı uygun geldi bana . Ankara da olanlar bakabilir bence

Tabi canım yazarım foto da atarım inşaallah ❤️ Birbirimize fikir vermiş oluruz. Mesela ben şampuan ne alacağımı bilmiyordum msj larda mustela yazmışsınız hemen kafama yattı 👍🏼😀 aynı şekilde bebek deterjanı da öyle. Ben bi süre kendi beyaz çamaşırlarımı yıkamak için durunun granül sabununu kullandım ama temizlik açısından çok memnun kalamadım . Yani iyi temizlediğini düşünmüyorum. Omo nun da var galiba bebek deterjanı içeriğini bilmiyorum ama ona da bakacağım
Ah çok memnun olurum valla canımmmm ❤️ Evet mustela kesinlikle hepimizin tercihi
Olmalı 😊 deterjan da bende karar veremedim canım dalinin granül sabunu nasıl ki acaba ? Omo da da sanırım kimyasal içerik var canım araştırmak gerek tabi

Ben kızımda isim değil de harf işlemeli almıştım sadece fotoğraf çekiminde giydirdim bi daha giydiremedim🙈
Evet askında çok kullanışlı gibi durmuyor bende kararsız kaldım instegramda bakıyorum hep ama bakalım bu ara gecelik ve onlara bakıyorum hep insan heyecanlanıyor benim ilk oğlum 12 yaşında o yüzden aradan zaman geçince sanki ilk yaşıyormuş gibiyim🙈

Evet askında çok kullanışlı gibi durmuyor bende kararsız kaldım instegramda bakıyorum hep ama bakalım bu ara gecelik ve onlara bakıyorum hep insan heyecanlanıyor benim ilk oğlum 12 yaşında o yüzden aradan zaman geçince sanki ilk yaşıyormuş gibiyim🙈
Bende hastane çıkışını isimli alacağım . Foto çekmek için özellikle . Sonra da ona hatıra diye kaldırırım dedim . Çok hevesliyim bende

Acıbadem de doğum yapacak güzel anneler ne güzel bir şans bu böyle.... Ufak sehirde maalesef bu tip imkanlar yok ... Ben de granül sabundan bahsedecektim ki burada konusu geçmiş... Bugün markette bunları gördüm bir tane aldım. Sade olanından.... Ama ben mustelaya nedense mesafeliyim.... Bir kremini kullanıp memnun kalmadım belki de ondan. Rossmann dan doğal bebek deterjanı da sipariş verdim aynı zamanda vegan ve organik diyor .. bakalım hepsinden bulunsun
20200616_160545.webp 20200616_160543.webp

Acıbadem de doğum yapacak güzel anneler ne güzel bir şans bu böyle.... Ufak sehirde maalesef bu tip imkanlar yok ... Ben de granül sabundan bahsedecektim ki burada konusu geçmiş... Bugün markette bunları gördüm bir tane aldım. Sade olanından.... Ama ben mustelaya nedense mesafeliyim.... Bir kremini kullanıp memnun kalmadım belki de ondan. Rossmann dan doğal bebek deterjanı da sipariş verdim aynı zamanda vegan ve organik diyor .. bakalım hepsinden bulunsun
Eki Görüntüle 2649785 Eki Görüntüle 2649786
bende deterjan olarak duru granül düşünüyorum.aynı şekilde sade olanından alacağım.

Eki Görüntüle 2649785 Eki Görüntüle 2649786
O kadar paraya versinler yahu 😀 evet bundan annem de almış bir paket dursun kullanırsın dedi bende dalin mi alsak dedim duru da güzeldir dedi 🤩

Kızlar bu arada doktor bana ORNİSİD FORT 500 mg antibiyotik yazdı içinde 10 adet var. Yani 5 gün antibiyotik kullan diyor kısacası... Şu ana kadar ayda bir üç kez vajinal ovül kullandım tekrarladığı için sanırım bunu kesin çözüm olarak düşündü... Biraz garibime gidiyor alıp almamakta kararsızım. :110:

Kızlar bu arada doktor bana ORNİSİD FORT 500 mg antibiyotik yazdı içinde 10 adet var. Yani 5 gün antibiyotik kullan diyor kısacası... Şu ana kadar ayda bir üç kez vajinal ovül kullandım tekrarladığı için sanırım bunu kesin çözüm olarak düşündü... Biraz garibime gidiyor alıp almamakta kararsızım. :110:
Canım antibiyotik kullanınca mantar olursun ki yine fitil kullanmak zorunda kalırsın ama

Canım antibiyotik kullanınca mantar olursun ki yine fitil kullanmak zorunda kalırsın ama

Her gün probiyotik çiğneme tableti kullanıyorum... Bende kaşıntı yok başından beri hiç olmadı ama işte o giren sancı gibi bir şey bir de çok sarı olmayan ama olan bir akıntı var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X