2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen bende arabayla gidiyorum az önce de arabayla gittim ama yok yani araba değil uçak olsa çıkılacak gibi değilmiş dışarısı

Ankara fena sıcak vallahi. Güneş çok yakıyor.

ben her gün o sıcağa çıkıyorum maalesef 😔 hele maskeyle çalışmak çok zor.işede metroyla geliyorum metrolardada klima yasak şu an.içerisi cehennem sıcağı oluyor.kimse yerde vermiyor görmezden geliyorlar.bugün bi kadın sağolsun yer verdi.oturduğum yerdede yaşlı bir kadın vardı.sen bu halinle niye ayakta duruyorsun.ilk koltuklar hamilelerin kaldır sen otur diyo.dedim ben onu yapamam.kimseye kalk diyemem.olurmu canım diyeceksin onlar utansın diyo🙈

Senin işin daha zor canım. Hele o maskeyle nefes almak bile zor, ama tabiki tedbir çok önemli. Bu arada benimde şehir hastanesine aldığım randevu iptal oldu. Tekrar aldım bakalım.

önce markette bende göremedim heralde bitmiş dedim sonra baktım bu tarz şeyleri başka bir yere koymuşlar sevindim 😊 sen ne güzel takip ediyorsun.ben hiç bakmıyorum.aslında gayet güzel şeyler geliyormuş 😉

E bebekte 149 lira olan bi ana kucağı 89 liraya gelecekti mesela, erken daha diye almadım. E bebekte kampanya yapmış sonra 89 liraya düşürmüş.

Allah yardımcın olsun canım rabbim sabır versin öyle haklısın ki bu sıcakta çalışmak hele ki hamile halinle insanlar görmezden geliyor biliyorum bahsettiğim arkadaşımla beraber tramvaya binerdik vermezlerdi o da senin gibi söyleyemezdi ben kaldırırdım yanında olunca Müsade eder misiniz lütfen deyip oturtturdum insanlar çok anlayışsız aman tansiyonuna dikkat et canım bol su iç ki tansiyonun etkilenmesin
ben hiç söyleyemem ya.önceden diyordum hamile olduğum çok belli değil insanlar yoksa yer verir diyordum ama şimdi hamileyim diye bağırıyorum yani ama görmezden geldiklerini fark ediyorum.suyu çoğalttım iki gündür zaten.çalışanada çalışmayanada zor bu yaz hamileliği.Allah hepimizin yardımcısı olsun canım

Ankara fena sıcak vallahi. Güneş çok yakıyor.

Senin işin daha zor canım. Hele o maskeyle nefes almak bile zor, ama tabiki tedbir çok önemli. Bu arada benimde şehir hastanesine aldığım randevu iptal oldu. Tekrar aldım bakalım.

E bebekte 149 lira olan bi ana kucağı 89 liraya gelecekti mesela, erken daha diye almadım. E bebekte kampanya yapmış sonra 89 liraya düşürmüş.
gerçekten maske sıcağı dahada çekilmez hale getiriyor ama takmaktan başkada çaremiz yok.
bu randevu iptal olma durumları beni çok sinir ediyor.normal bir devlet hastanesine geçiş yapalım takibe orda devam edelim diyoruz ama randevu olayı nasıl olacak bilmiyorum bu şekilde.
bende beşiğe ana kucağına falan civil bebeden bakıyorum.ne çok pahalı ne çok ucuz ama kullanıcı yorumları iyi olan ürünler var.onları not aldım.bi ara mağazasına gidip bakacağız

gerçekten maske sıcağı dahada çekilmez hale getiriyor ama takmaktan başkada çaremiz yok.
bu randevu iptal olma durumları beni çok sinir ediyor.normal bir devlet hastanesine geçiş yapalım takibe orda devam edelim diyoruz ama randevu olayı nasıl olacak bilmiyorum bu şekilde.
bende beşiğe ana kucağına falan civil bebeden bakıyorum.ne çok pahalı ne çok ucuz ama kullanıcı yorumları iyi olan ürünler var.onları not aldım.bi ara mağazasına gidip bakacağız

Bende ne yapıcam bilmiyorum bu hastane işini.. Özellerde doğum çok pahalı, devlette randevu almak büyük mesele. Ama şehir hastanesinde pandeminin en yoğun döneminde bile randevusuz gebe takibi yapılmış diye biliyorum.

işyerimde öğlen yediklerimin etkisi çok olmuştur.çünkü hep dışardan yedim ve genellikle ekmek arası şeylerdi.benim buraya bir çözüm bulmam lazım.bide akşamları dondurma çok kaşıkladım 🙈 o kadar ucuza şeker ölçüm cihazı varmıymış ya hemen bugün sorayim eczaneye.takip edersem kafamda daha rahat olur.2 saat sonra ölçtüğüm benim tokluk şekerim olacak gene demi
Canım bendede şeker çıktı endokrine ve diyetisyenede gidiyorum yalnız gebelerde tokluk 2 saat değil 1 saat sonra ölçülüyor bana endokrin doktorum kendisi şeker aleti verdi onunla günlük her öğün öncesi ve sonrası ölçüp yazıyorum doktora haftalık gönderiyorum diyetisyende bakıp ona göre listemi ayarlıyor yediklerine dikkat edersen düşüyor benim yüklemede 185 çıkmıştı

Bende ne yapıcam bilmiyorum bu hastane işini.. Özellerde doğum çok pahalı, devlette randevu almak büyük mesele. Ama şehir hastanesinde pandeminin en yoğun döneminde bile randevusuz gebe takibi yapılmış diye biliyorum.
özellerde doğum hakikaten çok pahalı.dert oldu valla bana nasıl olacak diye.hastaneler hiç bir bölüme randevusuz hasta almıyorlar diye biliyorum.eşim geçen hafta gitti randevusuz hasta hiç yoktu diyo.

Canım bendede şeker çıktı endokrine ve diyetisyenede gidiyorum yalnız gebelerde tokluk 2 saat değil 1 saat sonra ölçülüyor bana endokrin doktorum kendisi şeker aleti verdi onunla günlük her öğün öncesi ve sonrası ölçüp yazıyorum doktora haftalık gönderiyorum diyetisyende bakıp ona göre listemi ayarlıyor yediklerine dikkat edersen düşüyor benim yüklemede 185 çıkmıştı
hastanede şekerli suyu içtikten tam bir saat sonra aldılar kanımı.benimkide 157 çıktı işte.ama bana telefonda yememem gerekenleri söyledi 2 hafta böyle devam et sonra gel açlık tokluk bakalım dedi .2 hafta dikkat edicem bakalım.

özellerde doğum hakikaten çok pahalı.dert oldu valla bana nasıl olacak diye.hastaneler hiç bir bölüme randevusuz hasta almıyorlar diye biliyorum.eşim geçen hafta gitti randevusuz hasta hiç yoktu diyo.

Gebe takibi için randevu verilmeden gidip sıra bekleyip muayene olunuyor dediler şehir hastanesi için. Banada dert oldu vallahi, kan uyuşmazlığı iğnem var yaptırmam lazım tekrar randevu aldım çarşamba gününe inşallah yine iptal olmaz.

Gebe takibi için randevu verilmeden gidip sıra bekleyip muayene olunuyor dediler şehir hastanesi için. Banada dert oldu vallahi, kan uyuşmazlığı iğnem var yaptırmam lazım tekrar randevu aldım çarşamba gününe inşallah yine iptal olmaz.
inşallah canım bende tekrar almıştım umarım iptal olmaz benimkide.çünkü artık bir yere başlamak gerekiyor.yoksa ben bu gidişle gene zübeydeye kalacağım

inşallah canım bende tekrar almıştım umarım iptal olmaz benimkide.çünkü artık bir yere başlamak gerekiyor.yoksa ben bu gidişle gene zübeydeye kalacağım

Bende bu gidişle gataya kalıcam. En az 5000 istiyorlar, ben 5000e bebeğimin herşeyini karşılarım. Bakalım alternatifleri bi görelim yönlendiririz birbirimizi. Benim zaten sezeryan olacak bence, çünkü hem tüp bebek hem önden gidiyor, dün doktor kafasıda azıcık büyük dedi. Kafası büyük bebek zaten sezeryan yapılıyor.

Bende bu gidişle gataya kalıcam. En az 5000 istiyorlar, ben 5000e bebeğimin herşeyini karşılarım. Bakalım alternatifleri bi görelim yönlendiririz birbirimizi. Benim zaten sezeryan olacak bence, çünkü hem tüp bebek hem önden gidiyor, dün doktor kafasıda azıcık büyük dedi. Kafası büyük bebek zaten sezeryan yapılıyor.
aynen bende öyle diyorum hep.vermeye veririz o paraları ama işte dediğin gibi ona bebeğin bir çok şeyi alınır.yaa ablamın bebeğindede hep kafası büyük bunun dedi doktor.çocuk doğdu kafasının büyük olmasını geç kendi minnacıktı zaten.belki önde gittiği için sezeryan olursun.ne zaman belli olur ki doğum şeklimiz.

aynen bende öyle diyorum hep.vermeye veririz o paraları ama işte dediğin gibi ona bebeğin bir çok şeyi alınır.yaa ablamın bebeğindede hep kafası büyük bunun dedi doktor.çocuk doğdu kafasının büyük olmasını geç kendi minnacıktı zaten.belki önde gittiği için sezeryan olursun.ne zaman belli olur ki doğum şeklimiz.

Valla inan ki sadece tek gece için abartılı geliyor bana o rakamlar. Pandemiyide fırsat bildiler fiyatlar iyice şişti, bende biraz araştırdım önceki haftalarda ama kıyamıyorum hiçte.. Doğum yapacağımız hastane kesinleşsin konuşuruz doktorla doğum şeklini, tüp bebekler genelde sezeryan oluyor, bizede doktor dün dedi kafası biraz büyük diye ama doğsun görücez bakalım. Babama benzetiyoruz hep, Babamında büyüktür kafası biraz.

Kizlar bu arada aklıma geldi ilk zamanlar bebeklerin altını silmek için ben kızıma pamuk kullanmıştım e bebekte indirime girmis temizleme pamuğu diye geçiyor çok kullanışlı ıslak mendil yerine ıslatıp siliyordum ben aldım biraz düşünürseniz

Kizlar bu arada aklıma geldi ilk zamanlar bebeklerin altını silmek için ben kızıma pamuk kullanmıştım e bebekte indirime girmis temizleme pamuğu diye geçiyor çok kullanışlı ıslak mendil yerine ıslatıp siliyordum ben aldım biraz düşünürseniz
Bende onları kullanmayı düşünüyorum internet sitesinde mi indirim de yoksa kendi mağazasın da mi acaba

Kızlar oksapar iğneleriniz ne durumda? Benim elimde şuan 5 kutu falan kaldı son zamana yetişmeyecek gibi duruyor ve iğne hala bulunamıyor covidlilere kullanılıyormuş tüm hastanelere toplatılmış eczanelere verilmiyormuş sizler n’aptınız acaba?

Kızlar joker diye bir web sitesi var ... oto koltuğu bebek arabası park yatak mama sandalyesi hepsi var. Güvenilir mi siz hiç alışveriş yaptınız mı oradan?
Mağazaları da var jokerin, güvenilir rahat rahat alışveriş yapabilirsin

Ben yüzünü temizliyodum yüz temizleme sütüyle hiç altını pamukla temizlemedim. Güzel temizliyo mu pamuklar kakasını falan? Ben pamuklu yenidoğan mendillerinden kullandım daha pratik dışarı çıkarken rahat oluyo onlar

Kızlar oksapar iğneleriniz ne durumda? Benim elimde şuan 5 kutu falan kaldı son zamana yetişmeyecek gibi duruyor ve iğne hala bulunamıyor covidlilere kullanılıyormuş tüm hastanelere toplatılmış eczanelere verilmiyormuş sizler n’aptınız acaba?

Benim elimde 2 kutu kaldı, hastaneden bi arkadaşımdada 2 kutu varmış onları verecek sağolsun. Ama yinede doğuma kadar yetmiyor. Eczaneyle konuşacaktı eşim, bilmiyorum napıcaz..

Benim elimde 2 kutu kaldı, hastaneden bi arkadaşımdada 2 kutu varmış onları verecek sağolsun. Ama yinede doğuma kadar yetmiyor. Eczaneyle konuşacaktı eşim, bilmiyorum napıcaz..
Öğrendim ki 1 temmuzdan itibaren tüm depolara sevk edilmeye başlanmış canım muhtemelen buluruz gibi bakalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X