- 27 Temmuz 2018
- 6.650
- 7.357
- 198
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #13.081
Aynen bende arabayla gidiyorum az önce de arabayla gittim ama yok yani araba değil uçak olsa çıkılacak gibi değilmiş dışarısı
Ankara fena sıcak vallahi. Güneş çok yakıyor.
ben her gün o sıcağa çıkıyorum maalesefhele maskeyle çalışmak çok zor.işede metroyla geliyorum metrolardada klima yasak şu an.içerisi cehennem sıcağı oluyor.kimse yerde vermiyor görmezden geliyorlar.bugün bi kadın sağolsun yer verdi.oturduğum yerdede yaşlı bir kadın vardı.sen bu halinle niye ayakta duruyorsun.ilk koltuklar hamilelerin kaldır sen otur diyo.dedim ben onu yapamam.kimseye kalk diyemem.olurmu canım diyeceksin onlar utansın diyo
![]()
Senin işin daha zor canım. Hele o maskeyle nefes almak bile zor, ama tabiki tedbir çok önemli. Bu arada benimde şehir hastanesine aldığım randevu iptal oldu. Tekrar aldım bakalım.
önce markette bende göremedim heralde bitmiş dedim sonra baktım bu tarz şeyleri başka bir yere koymuşlar sevindimsen ne güzel takip ediyorsun.ben hiç bakmıyorum.aslında gayet güzel şeyler geliyormuş
![]()
E bebekte 149 lira olan bi ana kucağı 89 liraya gelecekti mesela, erken daha diye almadım. E bebekte kampanya yapmış sonra 89 liraya düşürmüş.