Kızlar çok geriliyorum bu benim kv'mi böyle acaba..? Dün konuşurken bebeğe battaniye aldım filan dedim eşimde vardı yanımda, dediki bende bi tane model gördüm internette ip alırsam örmeyi düşünüyorum. Sevindim bende olur tabi eline sağlık dedim, tansiyonum çıkıyo başım filan ağrımazsa örerim dedi hemen peşine.. Öyle diyorsan yorma kendini dedik konu kapandı. Bugün eşim aradı nasılsın tansiyonun ne durumda diye, iyiyim normalde döndü filan dedi, sonra bebekle ilgili başladı konuşmaya ben doğumdan sonra kalamam ama sen kalırsın artık karına bakarsın dedi bende kardeşimde yanımda olacak zaten bi aksilik olmazsa hem ben bakarım başımın çaresine dedim. Eşimi kastederek x yardım eder zaten bana dedim. Etsin tabi edecek dedi, sonra eşime zaten benim oğlum doğacak yakında sen istediğini yap esas oğlum geliyor dedi şakayla karışık.. Eşimde o senin torunun olacak dedi benim kızdığımı bildiği için, yoo o benim bebeğim diyor hala.. En ufak katkısı yok, sahiplenmede üstüne yok. Vallahi çok sinir oluyorum...