Doğumla ilgili bişey dediler mi diyor, yok demediler sezeryan olur gibi geliyor ben normal istesemde dedim. Senin ne istediğin önemli değil bebeğimizin sağlığı önemli bu kadar şey çektik onada katlanacaksın artık dedi bana. Tabiki benim ne istediğim değil bebek için hangisinin sağlıklı olduğu önemli benim için o kadar zahmete katlandım sezeryan hiç önemli değil yeterki bebeğim iyi olsun dedim. Sinir ediyor beni her lafı, sarışın bebek sevmiyormuş bilmem neymiş ben sarışın bebeklere bayılıyorum ayrıca sağlıklı olsun önemli olan o dedim, belki bana benzer diyo.. Ortada olmayan kadın bebek sahipleniyor. Ben yıkayamam, ben kalamam, ben bakamam diyor ama neymiş gelirmiş severmiş. Bende zaten öyle diyordum. 4 yıldır o benim hep yumuşak yüzümü gördü, herşeyin üstesinden kendim gelip ona kundakta bebek sunucam sanıyor galiba. Eşimde farkında sabrımın sonlarında olduğumun. Annen biraz daha böyle devam ederse doğumu haber vermiycem dedim. Güldü sadece şakaya vurmak istediği için ama ciddi olduğumu anladı bal gibide. Böyle annelik mi olurmuş doldum taştım artık.