Eşimin olduğu ameliyat kanser ameliyatıydı. Ameliyat gününü önceden biliyoruz, gitmiş kendine randevu almış acaba o hastalık kendinde var mı diye.. Randevu ameliyat gününe verilmiş. Eşim ameliyata girecek hanımefendi ortada yok, eşim girdi aradı niye haber vermedin girerken diyor, haberin vardı doktor seni bekleyemez sende aradığım saniye buraya ışınlanamazsın sonuçta dedim kapattım telefonu. Geldi eşim ameliyattaydı, bana dediki bana öğleden sonrası için röntgen verdiler sen git çektir o zaman dedim gitti kadın. Eşim daha çıkmamış söylenilen saatten uzun sürmüş, kendi röntgenini düşünüyor. Sonra kendi işleri bitip geldiğinde bizi odaya almışlardı eşim çıkmıştı, yarım ağız bugün sen kal yarın ben kalayım dedi, bende ben kalırım gündüz eve gidip gelsem yeter duş alır üstümü değiştiririm dedim. Tmm gündüz ben kalırım dedi. Ertesi gün sabah gelecek güya, beni aradı ben kan sonucu almaya geldimde işim bitince gelebilirim dedi sen rahat rahat işlerini hallet gece babamda bizle kaldı şimdi eşimin yanında babam var ben gidene kadar duracak o dedim. Öğlen geldi arabam bozuldu servise vermem lazım dedi, dolmuşa otobüse hiç alışık değilim gelip gitmek zor olacak çift vesait dedi sen gelme o zaman dedim biz çıktık bilmem kaç gün sonra eve geldi.