• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım önce iyi bir doktor bul adetin üçüncü günü git muayeneni ol durumuna göre doktor zaten s ni yönlendirir bir sıkıntı yoksa ilaç tedavisi başlıyor zor ama bak burda hepimiz Allah'ın izniyle başardık bir yola çıkıyorsunuz Allah yardımcımız olsun
Doktorun,merkezn iyi olup olmdgni nasl anlarm? Bana ne deseler inanrm sonucta ilk kez gircem bu işe.. Ozellikle sorcgm sorular var mi? Bi suru doktor yorumu var..hangisi iyi nasil karar vermelyim? Ne kadar suruyor bu surec?Cvbniz icn cok tesekkur ederim..saglikla kucagnza alin insallah.

Doktorun,merkezn iyi olup olmdgni nasl anlarm? Bana ne deseler inanrm sonucta ilk kez gircem bu işe.. Ozellikle sorcgm sorular var mi? Bi suru doktor yorumu var..hangisi iyi nasil karar vermelyim? Ne kadar suruyor bu surec?Cvbniz icn cok tesekkur ederim..saglikla kucagnza alin insallah.
Hangi şehirdesiniz belki aynı şehirden olan arkadaşlarımız vardır daha iyi yardımcı olunabilir

Ankaradayim..bahceci tüpü cok duydum..ozel ankara tüp var bir de..aklmda bunlar var..kotu bi yerle baslmk istemyorum sonucta maddi manevi zorlncgm belli ki
canım bende Ankarada yım ama başından beri devlet hastanesi düşündüğüm için hiç özel araştırmadım.Etlik Zübeyde Hanım da yaptırdım ve de çok memmun kaldım.herkesede tavsiye ediyorum soran olunca

canım bende Ankarada yım ama başından beri devlet hastanesi düşündüğüm için hiç özel araştırmadım.Etlik Zübeyde Hanım da yaptırdım ve de çok memmun kaldım.herkesede tavsiye ediyorum soran olunca
Benim yaşım da var cok zamn kaybetmk istemyorum bir de devletteki muameleler biraz kotu olabblyor diyenler oldu ki bazilarnda yasadm da bunu :( bir de şu an korona surecnde devletteki hijyen vs iyi midir onu da kestremyorm..

İstediğiniz her şeyi yaptırın ben ilk kızımda bir kaç şey aman neyse masraf olmasın dedim sonra keşke yapsaydım dedim pişman oldum Allah ikinciyi nasip etti istediğim her şeyi yapmaya çalışıyorum
çok haklısın bazen bende birşeylerden vazgeçiyorum acaba gereksizmi diye ama sonra aman ya olsun deyip aldım.daha kıyafet almayacağım dedim geçen gün 2 tane takım beğendim gene aldım 😊 belki 1 kere giyecek ama olsun bebeğimin üstünde göreyim bir kerede olsun 🤗😍

Benim yaşım da var cok zamn kaybetmk istemyorum bir de devletteki muameleler biraz kotu olabblyor diyenler oldu ki bazilarnda yasadm da bunu :KK43: bir de şu an korona surecnde devletteki hijyen vs iyi midir onu da kestremyorm..
ben de şu an 37 yaşımdayım.zübeydede raporun olmasa paranlada yaptırabiliryorsun.ben en ufacık bir kötü muameleyle karşılaşmadım.aksine hasta bakıcısından profuna kadar hepsinden çok memmun kaldım.tedavi süresince kullanılan ilaçların kullanımını falan hemşireler böyle art arda senin anladığından emin olana kadar anlatıyor.ben bir kez üni hastanesinde aşılama yaptırdım.tedavimin başladığı gün hemşirenin tavrından iş yerine gelince ağlamıştım.

Ankaradayim..bahceci tüpü cok duydum..ozel ankara tüp var bir de..aklmda bunlar var..kotu bi yerle baslmk istemyorum sonucta maddi manevi zorlncgm belli ki
Ankara bahçeci de yaptırdım ben. Berfu hoca da. Kesinlikle gözü kapalı tavsiye edebilirim . İlgi alaka anlatma süreç hemşireler hepsi çok iyiydi. Hala bi iki ayda bir arayıp gebeliğimin gidişi ile alakalı ilgileniyorlar. Biraz pahalı bi yer ama bence değer👍🏼

Çikolatayı da sipariş verdim şimdi Gösterdiğim magneti de sipariş ettim Bu işte kafamızdan silinmiş oldu 🤩30 adet magnet sipariş ettim 64 adet te çikolata gümüş renk yaptırdım ikisini de

Senin de güzelmiş canım mantıklı yaptırmışsın bende toplam da 30’tane yaptırıyorum magnet
hadi hayırlı olsun canım iyi yapmışsın.dediğin gibi kafadan gitmiş oldu oda 😉

Ankara bahçeci de yaptırdım ben. Berfu hoca da. Kesinlikle gözü kapalı tavsiye edebilirim . İlgi alaka anlatma süreç hemşireler hepsi çok iyiydi. Hala bi iki ayda bir arayıp gebeliğimin gidişi ile alakalı ilgileniyorlar. Biraz pahalı bi yer ama bence değer👍🏼
Ne kadar tuttu szn? Ilk seferde mi oldu? Berfu hanm ucretsz ön gorusme kabul etmyorms selen hanmla ön gorusme yapaym dyorum ama sonra berfu hocaya gecis yapamycm sanrm :(

ben de şu an 37 yaşımdayım.zübeydede raporun olmasa paranlada yaptırabiliryorsun.ben en ufacık bir kötü muameleyle karşılaşmadım.aksine hasta bakıcısından profuna kadar hepsinden çok memmun kaldım.tedavi süresince kullanılan ilaçların kullanımını falan hemşireler böyle art arda senin anladığından emin olana kadar anlatıyor.ben bir kez üni hastanesinde aşılama yaptırdım.tedavimin başladığı gün hemşirenin tavrından iş yerine gelince ağlamıştım.
Peki orda sadece ilac parasi mi oluyor? Ucret vs nasl oluyor? Rapor sansm yok..sizin ucretsz mi oldu? Hic aklmda yoktu orasi biraz detay verir msnz? Bir de hijyen konusunda skntlı mdr szce?cok sordum kusura bakmyin nolur

Ne kadar tuttu szn? Ilk seferde mi oldu? Berfu hanm ucretsz ön gorusme kabul etmyorms selen hanmla ön gorusme yapaym dyorum ama sonra berfu hocaya gecis yapamycm sanrm :(
Evet 600 tl muayene ücreti alıyor. Bu ücret üç ay geçerli oluyor. 8.500 tüp bebek 1.250 rahim dinlendirme 2.500-3000 tl arası ilaç 1900 tl de kalan embriyoyu dondurmak için verdik. Benim ilk yumurta toplama işleminden sonra embriyo oluşmadı ne yazık ki bu yüzden de transfer olamadım. İkincisinde de bi tane beş günlük bi tane de 3 günlük oluştu. Beş günlük olanı transfer etti ve çok şükür tuttu❤️ Darısı başınıza inşaallah 🤲🏻

hadi hayırlı olsun canım iyi yapmışsın.dediğin gibi kafadan gitmiş oldu oda 😉
Sağol canım evet iyi oldu ikisi de çıkmış oldu aradan tarihsiz oldu ama olsun 🤭
Canım bir şey daha soracağım. Bebeklerin dolap içi için düzenleyici tarzı sepet kutu gibi şeyler aldın mı? Aldıysan nereden nasıl bir şey aldın .
Aldım canım ben anneme çarşıdan aldırdım 5 adet 2 küçük 3 büyük ama yetmedi 2 tane daha trendyoldan. Sipariş verdim şu hazır indirim varken bir tanesine biberon emzik koydum diğerine bakım ürünlerini koydum pişik kremi emzik temizleme jeli şampuan gibi
Bir büyük olana şapka eldiven dizdim diğerine ağız bezi çorap koydum
Yine bir tanesine de banyo filesi ve aldığım küçük patikler vardı onları koydum
Şimdi 2 tane daha aldım onlara da birine deterjanları var işte yumuşatıcıları falan onu koyacağım öbürüne de ıslak mendillerini koyacağım. Bir de bim e kutu gelmişti büyük ondan da almıştım ona da bezlerini koyacağım.
Trendyoldan aldıklarımı ekliyorum canım çok harika duruyor dolap ta ve inanılmaz ucuz

Eklentiler

• 2E1B6A74-0B26-4CAA-8A53-83C54DA13A81.webp
    2E1B6A74-0B26-4CAA-8A53-83C54DA13A81.webp
    16 KB · Görüntüleme: 22
Evet 600 tl muayene ücreti alıyor. Bu ücret üç ay geçerli oluyor. 8.500 tüp bebek 1.250 rahim dinlendirme 2.500-3000 tl arası ilaç 1900 tl de kalan embriyoyu dondurmak için verdik. Benim ilk yumurta toplama işleminden sonra embriyo oluşmadı ne yazık ki bu yüzden de transfer olamadım. İkincisinde de bi tane beş günlük bi tane de 3 günlük oluştu. Beş günlük olanı transfer etti ve çok şükür tuttu❤ Darısı başınıza inşaallah 🤲🏻
Siz dogum yaptiniz mi? Bu rahim dinlendrme ne icin yapiliyor? Herkese yaplyor mu? Toplam surec ne kadar sürüyor? Yoruyorm kusura bakmyin lütfen

Sağol canım evet iyi oldu ikisi de çıkmış oldu aradan tarihsiz oldu ama olsun 🤭

Aldım canım ben anneme çarşıdan aldırdım 5 adet 2 küçük 3 büyük ama yetmedi 2 tane daha trendyoldan. Sipariş verdim şu hazır indirim varken bir tanesine biberon emzik koydum diğerine bakım ürünlerini koydum pişik kremi emzik temizleme jeli şampuan gibi
Bir büyük olana şapka eldiven dizdim diğerine ağız bezi çorap koydum
Yine bir tanesine de banyo filesi ve aldığım küçük patikler vardı onları koydum
Şimdi 2 tane daha aldım onlara da birine deterjanları var işte yumuşatıcıları falan onu koyacağım öbürüne de ıslak mendillerini koyacağım. Bir de bim e kutu gelmişti büyük ondan da almıştım ona da bezlerini koyacağım.
Trendyoldan aldıklarımı ekliyorum canım çok harika duruyor dolap ta ve inanılmaz ucuz
Bende böyle bir şey görüp ekledim de. Ama senin aldığın daha kullanışlı duruyor hemen bakacağım canım teşekkür ederim ❤️

Bende böyle bir şey görüp ekledim de. Ama senin aldığın daha kullanışlı duruyor hemen bakacağım canım teşekkür ederim ❤
Rica ederim canım. Bunlsrın bir boy küçüğünü de aldım ben küçük te lazım oluyor hepsini böyle büyük alma ama hazır indirim varken kaçırma derim dolap derli toplu duruyor açıp açıp bakıyorum ben valla ne iyi oldu diye 😂

Siz dogum yaptiniz mi? Bu rahim dinlendrme ne icin yapiliyor? Herkese yaplyor mu? Toplam surec ne kadar sürüyor? Yoruyorm kusura bakmyin lütfen

Estağfirullah ne yorması . Hepimiz bu yollardan geçtik aynı merakı yaşadık. 34 haftamdayım Doğuma az kaldı yani. Rahim dinlendirme herkese yapılmıyor gerek gördüğü hastalara yaptırıyor . İlaç kullanımından dolayı rahim dinlendirmeye bazı hastalarda gidiyor. İlaç süresi 10 11 gün sürüyor ardından yumurta toplanıyor eğer rahim dinlendirmeye gitmezse 5. Gün transfer yapıyor yok rahim dinlendirme olursa bi ay gibi bir süre sonra transfer ediliyor. Ardın 11. Gün test yapılması isteniyor

Rica ederim canım. Bunlsrın bir boy küçüğünü de aldım ben küçük te lazım oluyor hepsini böyle büyük alma ama hazır indirim varken kaçırma derim dolap derli toplu duruyor açıp açıp bakıyorum ben valla ne iyi oldu diye 😂

Kesinlikle katılıyorum bu gün kıyafetleri felan yıkarken baktım da düzenleyici olsa daha iyi olur diye düşündüm

Estağfirullah ne yorması . Hepimiz bu yollardan geçtik aynı merakı yaşadık. 34 haftamdayım Doğuma az kaldı yani. Rahim dinlendirme herkese yapılmıyor gerek gördüğü hastalara yaptırıyor . İlaç kullanımından dolayı rahim dinlendirmeye bazı hastalarda gidiyor. İlaç süresi 10 11 gün sürüyor ardından yumurta toplanıyor eğer rahim dinlendirmeye gitmezse 5. Gün transfer yapıyor yok rahim dinlendirme olursa bi ay gibi bir süre sonra transfer ediliyor. Ardın 11. Gün test yapılması isteniyor
Az kalms🥰saglikla kucagnza alin,huzurla buyutun insallah⚘..siz bahceciye nasl karar verdnz? Şunu cok merak edyorum mesela yarn reglin 2.gunu ön gorusme rand aldm..muayene de olsaydim her sey yolunda giderse diger ay regl donminde olumlu olumsz sonuc belli mi oluyor? Selen hanma almkla hata mi ettm ki? Direkt berfu hanmla mi baslamalydm acaba :( sabrnz ve anlaysnz icn tesekkur ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X