• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Az kalms🥰saglikla kucagnza alin,huzurla buyutun insallah⚘..siz bahceciye nasl karar verdnz? Şunu cok merak edyorum mesela yarn reglin 2.gunu ön gorusme rand aldm..muayene de olsaydim her sey yolunda giderse diger ay regl donminde olumlu olumsz sonuc belli mi oluyor? Selen hanma almkla hata mi ettm ki? Direkt berfu hanmla mi baslamalydm acaba :( sabrnz ve anlaysnz icn tesekkur ederim
Allah razı olsun. Darısı en güzel şekilde sizin başınıza ❤️ Selen hoca da iyi diye biliyorum Berfu hoca Prof. Diye tercih etmiştim . İstanbul bahçeciciyi duymuştum keske Ankara da olsa diye bi araştırdım ardından baktım var doktorlarını netten yorumları ardından insta dan buldum doktorları oradaki kişilerin yorumları deyince öyle karar verdim . Benim kilo dan dolayı 3 ay süre verdi zayıflayıp gel diye 😅 ardından adetin ikinci günü gidip direk ilaç tedavisine başlamıştım. Oda 10 gün sürüyor ardından yumurta toplama işlemi ve embriyo oluştuktan sonra her şey yolunda giderse hemen transfer edıyor yoksa rahim dinlendirmeye gidip bi sonra ki adetten sonra yapıyor.

Canım bir şey daha soracağım. Bebeklerin dolap içi için düzenleyici tarzı sepet kutu gibi şeyler aldın mı? Aldıysan nereden nasıl bir şey aldın .
Ben bunlardan aldım cnm çok kullanışlı oldu bezlerini bile içine sığdırdım çoraplar zıbınlar vs çok iyi oldu şu an lcwa home da indirim de var bakabilirsin

Eklentiler

• 35846469-08CE-4F85-9C16-7D2A61A4A0C4.webp
    35846469-08CE-4F85-9C16-7D2A61A4A0C4.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 33
  • 12A04F89-A547-4D42-A21E-0286F60B55DD.webp
    12A04F89-A547-4D42-A21E-0286F60B55DD.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 38
Aynen öyle o dediğinin yeri gelecek daha yüzüne vurmadım ben onun bu cümlesini Tokat gibi yapışacak. İki tane aldığı battaniye var eşim alsınmış da yıkansınmış kalsın şimdilik dedim bende iki battaniyeyi yıkayıp getiremiyorsan kalsın

Benimkide 1 tane battaniye ördü galiba. Onu getirir ben kendim yıkarım o yıkamaz. Neyse en azından şunu yaptık bunu yaptık demeye yüzleri olmaz.

Bu tup bebek sureciyle ilgili bana bilgi verir msnz lutfen? Hangi merkezi neye gore belirlemeliyim? Ön gorusme icin randevu aldm ama neye dikkat etmeliyim onu bile bilmiyorum..diyelm ki reglin ikinci ucuncu gunu gittim. Ne yapilacak nasil gdecek surec?lutfen birileri yardm etsn kafam allak bullak 😔
Ankaradayim..bahceci tüpü cok duydum..ozel ankara tüp var bir de..aklmda bunlar var..kotu bi yerle baslmk istemyorum sonucta maddi manevi zorlncgm belli ki

Ben gatada tedavi gördüm. Prof Dr Seyit Temel Ceyhan var tüp bebek bölümünün başında. Özel muayeneside varmış ben gitmek istedim gelmene gerek yok ben yapıyorum zaten yine değişen bişey yok dedi. Hemşirelerden hasta bakıcıdan doktorumdan çok memnun kaldım. Hiç kötü bi muamele görmedim. Herşeyi gayet detaylı ve ilgili anlattılar her zaman. Zaten dediğim doktoru araştırırsan şehir dışından bile gelen hastaları var. Tüm süreci Temel hoca takip ediyor, doktor değişikliği yok. İstersen gidip görüşebilirsin. Raporla yaptırdım ben ama raporsuzda yapıyorlar.

Kızlar ben 2 takım nevresim almıştım. Standart olur diye ölçüye bakmadım, zaten standartmış. Benim beşiğe göre çok büyük nevresimide çarşafıda. Kutuda duruyodu anneannem yorgan diktirecek ölçüsüne bi bakalım diye bi açtık beşiğe çok büyük oluyor. 🤷🏼‍♀️ İade etsem takımlar standart ölçüde zaten..

Kızlar ben 2 takım nevresim almıştım. Standart olur diye ölçüye bakmadım, zaten standartmış. Benim beşiğe göre çok büyük nevresimide çarşafıda. Kutuda duruyodu anneannem yorgan diktirecek ölçüsüne bi bakalım diye bi açtık beşiğe çok büyük oluyor. 🤷🏼‍♀️ İade etsem takımlar standart ölçüde zaten..
Kucultsen dikisle olmazmi. Yada iade et parani al . Baska yere bak

Kucultsen dikisle olmazmi. Yada iade et parani al . Baska yere bak
Baktım internetten takımlar hep standart 100\150.. Benim aklımada ikiye kesip iki nevresim takımı iki çarşaf takımı çıkarmak geldi. Anneanneme kalsa keselim elimizde dikelim diyorda çok yeni kıyamam terziye veririm düzgün dursun diye.

Benimkide 1 tane battaniye ördü galiba. Onu getirir ben kendim yıkarım o yıkamaz. Neyse en azından şunu yaptık bunu yaptık demeye yüzleri olmaz.

Ben gatada tedavi gördüm. Prof Dr Seyit Temel Ceyhan var tüp bebek bölümünün başında. Özel muayeneside varmış ben gitmek istedim gelmene gerek yok ben yapıyorum zaten yine değişen bişey yok dedi. Hemşirelerden hasta bakıcıdan doktorumdan çok memnun kaldım. Hiç kötü bi muamele görmedim. Herşeyi gayet detaylı ve ilgili anlattılar her zaman. Zaten dediğim doktoru araştırırsan şehir dışından bile gelen hastaları var. Tüm süreci Temel hoca takip ediyor, doktor değişikliği yok. İstersen gidip görüşebilirsin. Raporla yaptırdım ben ama raporsuzda yapıyorlar.
Örmese de olur eksik kalsın Allah askına ben var ya iğne istemiyorum da işte ah eşimin hatrı olmasa
Canım çok büyükse değiştir derim çünkü ölçülü olanlar da var nevresimler de istersen öyle bak

Baktım internetten takımlar hep standart 100\150.. Benim aklımada ikiye kesip iki nevresim takımı iki çarşaf takımı çıkarmak geldi. Anneanneme kalsa keselim elimizde dikelim diyorda çok yeni kıyamam terziye veririm düzgün dursun diye.
Elinde makine dikisi yapabiliyorsa eger birak yapsin oda cok duzgun duruyor. Sahsen ben taki yastigmi bile elimde diktim harika oldu. Tabi annem ablam terzi o avantajim.var 😁

Elinde makine dikisi yapabiliyorsa eger birak yapsin oda cok duzgun duruyor. Sahsen ben taki yastigmi bile elimde diktim harika oldu. Tabi annem ablam terzi o avantajim.var 😁
Takı yastığımı onu da mı yapmak gerek 🤔 sanki takı bekler gibi olmaz mı yapılmalı mı ay dur bilemedim şimdi 😀

Bence çok güzel olmuş canım bende düşünüyorum da bunu doğumdan sonra yaptırırım 40 ına kadar zaten uğraşamam kimseyle ki gelen çok olmaz şuan bile bana yaklaşmaya korkuyorlar o zaman da gelmezler çok fazla ancak çok çok yakınlar bi yarım saat belki uğrarlar diye aklımdan geçiyor :)

Aynen öyle Mevlüt’le hediyeyle insanla işim yok benim de iki çocuğumu riske atamam ister küssünler isterse benimle hiç konuşmasınlar en yakınlar uzaktan görüp gidecek muhtemelen gerisini kabul etmiyorum etmeyeceğim de eşim de zaten aynı fikir de ki bizim yurt dışından gelen de oluyor o döneme dönmüş olurlar umarım bi görelim demezler.

Canım bir an önce gelince dolap başla zorlanırsın çok zevkli şeyler ama bıdık bıdık ütüsü bir zor oluyor sıpaların😀 ama dolabı yerleştirince o mis gibi koku herşey ütülü öyle güzel ki hala günde bir kez açıp açıp dolaba bakıyorum desem 🤩

valiz içinde ben kücük boy valize sadece çocuklarınkini koydum ayrı ayrı içine dediğim gibi organizelerle koydum daha doğrusu bilen yakın arkadaşıma yaptırdım ne lazım diye ben denk getiremem diye annemle ikisi hazırladı yanımda.Kendime de sırt çantasına koydum mecbur ben 2 çocuklu olunca 2 çanta gideceğim 😂 daha süt pompasını sığdıramadım. 2 gece kalacağız biz hastanede daha annemin eşyaları yok ortada😀
Teşekkür ederim canım aynen güzel oldu kullanırlar gelmesini bekliyorum dört gözle 🤣🥰

Var mı görüntüsü atabilirmisin peki Bi fikir olsun
Ay benim de kardeşim yaptırmış takım olarak kapı süsüyle takı yastığı du atayım içimizde kalmasın kız yaptıralım zor bulduk bebişlerimizi 🥰❤️ Bu benimki değil daha gelmedi ama böyle olcak 🤗💙

Eklentiler

• BF19F6AC-960B-4B23-9485-5FB4E02D5F8A.webp
    BF19F6AC-960B-4B23-9485-5FB4E02D5F8A.webp
    47,4 KB · Görüntüleme: 38
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X