- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.918
- 158
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #15.281
Ee yaniDimi takı da bekliyoruz Yani![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ee yaniDimi takı da bekliyoruz Yani![]()
Ben de bayıldım daha baksana anı defteri bile yaptıran var aslında gelenler yazacak ama bizlere gelen olmayacak bu süreçte ama olsun Ya içimizde kalacağına yaptıralım biz mutlu oluyoruz gördükçeHarikaa
Ikinci denemenzde tum süreç bastan mi basladi? Yoksa o dondurulms olnlarla mi devam edildi? O zamn daha kisadr degl mi? Yani tutmama ihtmline karşı mi dondruluyor? Bir de sakncasi yoksa yasiniz kacti? Biktrdim valla kusura bakmyin nolur yaEvet 600 tl muayene ücreti alıyor. Bu ücret üç ay geçerli oluyor. 8.500 tüp bebek 1.250 rahim dinlendirme 2.500-3000 tl arası ilaç 1900 tl de kalan embriyoyu dondurmak için verdik. Benim ilk yumurta toplama işleminden sonra embriyo oluşmadı ne yazık ki bu yüzden de transfer olamadım. İkincisinde de bi tane beş günlük bi tane de 3 günlük oluştu. Beş günlük olanı transfer etti ve çok şükür tuttu❤ Darısı başınıza inşaallah![]()
Aynen demiTeşekkür ederim canım aynen güzel oldu kullanırlar gelmesini bekliyorum dört gözle![]()
Evet plexi aynalı olan isimler çok güzel duruyor bende görmüştüm instagram da onlardan..Silikon yapistiricim bitti. tum bitsin atayim sana. Kv gildende plexi aynali isim istedim. Burada yok onuda yapistiricam
Ay çok güzeller bayıldımAy benim de kardeşim yaptırmış takım olarak kapı süsüyle takı yastığı du atayım içimizde kalmasın kız yaptıralım zor bulduk bebişlerimizi❤ Bu benimki değil daha gelmedi ama böyle olcak
![]()
Haklisin vallah icimizde kalmasin. Buralarda bole bisi yok. Kv soleyim onuda alsin bulursaBen de bayıldım daha baksana anı defteri bile yaptıran var aslında gelenler yazacak ama bizlere gelen olmayacak bu süreçte ama olsun Ya içimizde kalacağına yaptıralım biz mutlu oluyoruz gördükçe❤
Dur bunu da mı yaptırsam evlenirken yaptırmıştım düğünde herkes yazmış okur okur ağlarım güzel olur aslında hem bize hatıra hem büyüyünce okurlarAynen demi
Evet plexi aynalı olan isimler çok güzel duruyor bende görmüştüm instagram da onlardan.
Ay çok güzeller bayıldım ❤ Bu arada birer tane defter yapıyorum bengörümcem almış göndermiş anı defteri olarak da yer var herkesi değil ama babası ben annnesine yer ayırdım dedeleri büyük halası icin eniştesi için bir de samimi bir arkadaşım var teyzesi olarak onun icin
![]()
Normal bebek için defter al istersen canım onun arka sayfaları anı için yer oluyor hem sen yazmış olursun resimleriyle süslersin hem de anı olmuş olurDur bunu da mı yaptırsam evlenirken yaptırmıştım düğünde herkes yazmış okur okur ağlarım güzel olur aslında hem bize hatıra hem büyüyünce okurlar![]()
Canım benim de aynı ya isimli nevresim takımı yaptırdım ama yorgan büyük çarşafın büyük olması önemli değil de yorgan olunca napsam diye düşünüyorum.Kızlar ben 2 takım nevresim almıştım. Standart olur diye ölçüye bakmadım, zaten standartmış. Benim beşiğe göre çok büyük nevresimide çarşafıda. Kutuda duruyodu anneannem yorgan diktirecek ölçüsüne bi bakalım diye bi açtık beşiğe çok büyük oluyor.İade etsem takımlar standart ölçüde zaten..
canım ben raporlu olarak yaptırdığım için ilaçlar hastane falan 2bin lira tuttu.hastaneye 450 mi ne bi para ödedik gerisi ilaç.ven hijyen konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamadım.hatta transferden sonra 1 gece yatırdılar hastanede.çarşaflarım kirlenmişti hasta bakıcıya rica ettim hemen geldi yenisiyle değiştirdi hemde güler yüzle yaptı işini.çünkü transfer idrara sıkışık oluyor ya.benide 2 saat hiç kaldırmadan yatırdılar.idrarını boşaltman için sürgü getiriyorlar haliyle ister istemez yatağada gelmişti.ben kusura bakmayın falan dedim mahçup oldum.olurmu öyle şey işim bu ben bundan ekmek yiyorum,o kadar suyu içip bekliyorsunuz olur bu kadar dedi.yani olumsuz en ufak bişey yaşamadım.ilk denenemde de tuttu çok şükürPeki orda sadece ilac parasi mi oluyor? Ucret vs nasl oluyor? Rapor sansm yok..sizin ucretsz mi oldu? Hic aklmda yoktu orasi biraz detay verir msnz? Bir de hijyen konusunda skntlı mdr szce?cok sordum kusura bakmyin nolur
Ne guzel..maddi manevi yormamis szi..insallah hep boyle kolay gder..saglikla,hayrlsyla dogurup buyutun insallah..doktorunuz kmdi acaba?canım ben raporlu olarak yaptırdığım için ilaçlar hastane falan 2bin lira tuttu.hastaneye 450 mi ne bi para ödedik gerisi ilaç.ven hijyen konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamadım.hatta transferden sonra 1 gece yatırdılar hastanede.çarşaflarım kirlenmişti hasta bakıcıya rica ettim hemen geldi yenisiyle değiştirdi hemde güler yüzle yaptı işini.çünkü transfer idrara sıkışık oluyor ya.benide 2 saat hiç kaldırmadan yatırdılar.idrarını boşaltman için sürgü getiriyorlar haliyle ister istemez yatağada gelmişti.ben kusura bakmayın falan dedim mahçup oldum.olurmu öyle şey işim bu ben bundan ekmek yiyorum,o kadar suyu içip bekliyorsunuz olur bu kadar dedi.yani olumsuz en ufak bişey yaşamadım.ilk denenemde de tuttu çok şükür
bende @Yagmur3582 ,nin tavsiye ettiği sayfadan bundan sipariş ettim.içini değiştirip bu melek yavru fili seçtimhayatımıza hoşgeldin Alin yazacak
ama kargo süre 30-40 günmüş.doğuma yakın gelir artık olsun dedim
Benim ilk deneme de embriyo oluşmadı. Bu yüzden ikincisinde sil baştan bi daha başladık maddi maneviNe guzel..maddi manevi yormamis szi..insallah hep boyle kolay gder..saglikla,hayrlsyla dogurup buyutun insallah..doktorunuz kmdi acaba?
Kızlar göğsünden sıvı gelen var mı ? Yani tam göğüs ucumun olduğu yer batmış da bilemedim neydi ki bu şimdiAnnem süt olacak çok normal diyor ama kafamı karıştırdı normal mi gerçekten ? Özellikle tecrübeli anneler ne diyorsunuz
![]()
Normal korkmaKızlar göğsünden sıvı gelen var mı ? Yani tam göğüs ucumun olduğu yer batmış da bilemedim neydi ki bu şimdiAnnem süt olacak çok normal diyor ama kafamı karıştırdı normal mi gerçekten ? Özellikle tecrübeli anneler ne diyorsunuz
![]()
var canım uçları sızlıyordu bir kaçGöğüslerinde sızı var mı benim hiç sızı felan bir şey yok bazen ucu hafif sızlıyor o kadar.
Ay aman öyle olsun bu da erken doğum belirtisi diye aklım gittiNormal korkmasütlenmissin iste masaallah
Eştende imza alıyorlar. Bizim yaptırdığımız yerde almışlardı yani. Hiç öyle bişey getirmedim aklıma dna testi filan gibi, ben devlet hastanesinde yaptırdım herşey kayıtlı çok özen gösteriliyor. Hem zaten benim oğlanın burnu dna testi niteliğinde ultrasonda gördüğümüz kadarıyla babasının burnunun kopyası.
Darısı başına inşallah.![]()
Ben de kiloluyum baya da kaçtan kaça düşmenizi istedi acaba ayıptır sorması. Verebildiniz mi 3 ayda?Allah razı olsun. Darısı en güzel şekilde sizin başınıza ❤ Selen hoca da iyi diye biliyorum Berfu hoca Prof. Diye tercih etmiştim . İstanbul bahçeciciyi duymuştum keske Ankara da olsa diye bi araştırdım ardından baktım var doktorlarını netten yorumları ardından insta dan buldum doktorları oradaki kişilerin yorumları deyince öyle karar verdim . Benim kilo dan dolayı 3 ay süre verdi zayıflayıp gel diyeardından adetin ikinci günü gidip direk ilaç tedavisine başlamıştım. Oda 10 gün sürüyor ardından yumurta toplama işlemi ve embriyo oluştuktan sonra her şey yolunda giderse hemen transfer edıyor yoksa rahim dinlendirmeye gidip bi sonra ki adetten sonra yapıyor.
aminnn Allahım aynı kolaylıkla sizede nasip etsin inşallahNe guzel..maddi manevi yormamis szi..insallah hep boyle kolay gder..saglikla,hayrlsyla dogurup buyutun insallah..doktorunuz kmdi acaba?
Ya ben kilo mu göstermeyen biriydim hatta kendimi balık etli diye tabir ederdimÇok teşekkürleryani embriyo dondurdum zaten ben imza filan atmıştı eşim, benim dediğim zaten orda kuzu kuzu yatan embriyo için tekrar imza alıyorlar mı ben gelecek ay kendim gitsem regl olunca.
Dna meselesi de sağda solda bir sürü şey okudukça düştü içime yani Türkiye'deki meşhur merkezlerden birinde bile olmuş geçen yıllarda. Davalık olmuşlar vs.
Ben de kiloluyum baya da kaçtan kaça düşmenizi istedi acaba ayıptır sorması. Verebildiniz mi 3 ayda?
yapan kişi watsaptan bana etiket örnekleri gönderdi canım ben onların arasından beğendim.magnetin rengine kadar soruyor.değiştirmek istediğiniz bir yeri var mı diyeCanım bir şey soracağım. İçini değiştirdim dedin ya.. Bu figürü sen kendin mi buldun yoksa orada var mı yine.. Baskı kalitesi iyi olunca istediğinizi yaparız dedi burada yapan dükkan bana ama nasıl emin olacağız bu konuda? Ve bu örnekleri bulmak da karar vermek de çok zor...![]()