• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet 600 tl muayene ücreti alıyor. Bu ücret üç ay geçerli oluyor. 8.500 tüp bebek 1.250 rahim dinlendirme 2.500-3000 tl arası ilaç 1900 tl de kalan embriyoyu dondurmak için verdik. Benim ilk yumurta toplama işleminden sonra embriyo oluşmadı ne yazık ki bu yüzden de transfer olamadım. İkincisinde de bi tane beş günlük bi tane de 3 günlük oluştu. Beş günlük olanı transfer etti ve çok şükür tuttu❤ Darısı başınıza inşaallah 🤲🏻
Ikinci denemenzde tum süreç bastan mi basladi? Yoksa o dondurulms olnlarla mi devam edildi? O zamn daha kisadr degl mi? Yani tutmama ihtmline karşı mi dondruluyor? Bir de sakncasi yoksa yasiniz kacti? Biktrdim valla kusura bakmyin nolur ya

Ben gatada tedavi gördüm. Prof Dr Seyit Temel Ceyhan var tüp bebek bölümünün başında. Özel muayeneside varmış ben gitmek istedim gelmene gerek yok ben yapıyorum zaten yine değişen bişey yok dedi. Hemşirelerden hasta bakıcıdan doktorumdan çok memnun kaldım. Hiç kötü bi muamele görmedim. Herşeyi gayet detaylı ve ilgili anlattılar her zaman. Zaten dediğim doktoru araştırırsan şehir dışından bile gelen hastaları var. Tüm süreci Temel hoca takip ediyor, doktor değişikliği yok. İstersen gidip görüşebilirsin. Raporla yaptırdım ben ama raporsuzda yapıyorlar.
[/QUOTE]

Cevabnz icn cok tesekkur ederim..hayirlsyla,saglikla kucagnza alin insallah..
Gata ile ilgili bikac olumsz yorum gordum korktum. Bir de baska bolumde kndi yasadgm bi olumszlk olmstu bi daha da gtmedim oraya.

Teşekkür ederim canım aynen güzel oldu kullanırlar gelmesini bekliyorum dört gözle 🤣🥰
Aynen demi 🤭🥰
.Silikon yapistiricim bitti. tum bitsin atayim sana. Kv gildende plexi aynali isim istedim. Burada yok onuda yapistiricam
Evet plexi aynalı olan isimler çok güzel duruyor bende görmüştüm instagram da onlardan.
Ay benim de kardeşim yaptırmış takım olarak kapı süsüyle takı yastığı du atayım içimizde kalmasın kız yaptıralım zor bulduk bebişlerimizi 🥰❤ Bu benimki değil daha gelmedi ama böyle olcak 🤗💙
Ay çok güzeller bayıldım ❤️ Bu arada birer tane defter yapıyorum ben 🤭 görümcem almış göndermiş anı defteri olarak da yer var herkesi değil ama babası ben annnesine yer ayırdım dedeleri büyük halası icin eniştesi için bir de samimi bir arkadaşım var teyzesi olarak onun icin 🥰

Ben de bayıldım daha baksana anı defteri bile yaptıran var aslında gelenler yazacak ama bizlere gelen olmayacak bu süreçte ama olsun Ya içimizde kalacağına yaptıralım biz mutlu oluyoruz gördükçe 🥰
Haklisin vallah icimizde kalmasin. Buralarda bole bisi yok. Kv soleyim onuda alsin bulursa 😁

Aynen demi 🤭🥰

Evet plexi aynalı olan isimler çok güzel duruyor bende görmüştüm instagram da onlardan.

Ay çok güzeller bayıldım ❤ Bu arada birer tane defter yapıyorum ben 🤭 görümcem almış göndermiş anı defteri olarak da yer var herkesi değil ama babası ben annnesine yer ayırdım dedeleri büyük halası icin eniştesi için bir de samimi bir arkadaşım var teyzesi olarak onun icin 🥰
Dur bunu da mı yaptırsam evlenirken yaptırmıştım düğünde herkes yazmış okur okur ağlarım güzel olur aslında hem bize hatıra hem büyüyünce okurlar 🥰

Dur bunu da mı yaptırsam evlenirken yaptırmıştım düğünde herkes yazmış okur okur ağlarım güzel olur aslında hem bize hatıra hem büyüyünce okurlar 🥰
Normal bebek için defter al istersen canım onun arka sayfaları anı için yer oluyor hem sen yazmış olursun resimleriyle süslersin hem de anı olmuş olur

Kızlar ben 2 takım nevresim almıştım. Standart olur diye ölçüye bakmadım, zaten standartmış. Benim beşiğe göre çok büyük nevresimide çarşafıda. Kutuda duruyodu anneannem yorgan diktirecek ölçüsüne bi bakalım diye bi açtık beşiğe çok büyük oluyor. 🤷🏼‍♀️ İade etsem takımlar standart ölçüde zaten..
Canım benim de aynı ya isimli nevresim takımı yaptırdım ama yorgan büyük çarşafın büyük olması önemli değil de yorgan olunca napsam diye düşünüyorum.

Peki orda sadece ilac parasi mi oluyor? Ucret vs nasl oluyor? Rapor sansm yok..sizin ucretsz mi oldu? Hic aklmda yoktu orasi biraz detay verir msnz? Bir de hijyen konusunda skntlı mdr szce?cok sordum kusura bakmyin nolur
canım ben raporlu olarak yaptırdığım için ilaçlar hastane falan 2bin lira tuttu.hastaneye 450 mi ne bi para ödedik gerisi ilaç.ven hijyen konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamadım.hatta transferden sonra 1 gece yatırdılar hastanede.çarşaflarım kirlenmişti hasta bakıcıya rica ettim hemen geldi yenisiyle değiştirdi hemde güler yüzle yaptı işini.çünkü transfer idrara sıkışık oluyor ya.benide 2 saat hiç kaldırmadan yatırdılar.idrarını boşaltman için sürgü getiriyorlar haliyle ister istemez yatağada gelmişti.ben kusura bakmayın falan dedim mahçup oldum.olurmu öyle şey işim bu ben bundan ekmek yiyorum,o kadar suyu içip bekliyorsunuz olur bu kadar dedi.yani olumsuz en ufak bişey yaşamadım.ilk denenemde de tuttu çok şükür

canım ben raporlu olarak yaptırdığım için ilaçlar hastane falan 2bin lira tuttu.hastaneye 450 mi ne bi para ödedik gerisi ilaç.ven hijyen konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamadım.hatta transferden sonra 1 gece yatırdılar hastanede.çarşaflarım kirlenmişti hasta bakıcıya rica ettim hemen geldi yenisiyle değiştirdi hemde güler yüzle yaptı işini.çünkü transfer idrara sıkışık oluyor ya.benide 2 saat hiç kaldırmadan yatırdılar.idrarını boşaltman için sürgü getiriyorlar haliyle ister istemez yatağada gelmişti.ben kusura bakmayın falan dedim mahçup oldum.olurmu öyle şey işim bu ben bundan ekmek yiyorum,o kadar suyu içip bekliyorsunuz olur bu kadar dedi.yani olumsuz en ufak bişey yaşamadım.ilk denenemde de tuttu çok şükür
Ne guzel..maddi manevi yormamis szi..insallah hep boyle kolay gder..saglikla,hayrlsyla dogurup buyutun insallah..doktorunuz kmdi acaba?

bende @Yagmur3582 ,nin tavsiye ettiği sayfadan bundan sipariş ettim.içini değiştirip bu melek yavru fili seçtim 😊 hayatımıza hoşgeldin Alin yazacak🤗 ama kargo süre 30-40 günmüş.doğuma yakın gelir artık olsun dedim

Canım bir şey soracağım. İçini değiştirdim dedin ya.. Bu figürü sen kendin mi buldun yoksa orada var mı yine.. Baskı kalitesi iyi olunca istediğinizi yaparız dedi burada yapan dükkan bana ama nasıl emin olacağız bu konuda? Ve bu örnekleri bulmak da karar vermek de çok zor... :confused:

Kızlar göğsünden sıvı gelen var mı ? Yani tam göğüs ucumun olduğu yer batmış da bilemedim neydi ki bu şimdi 🤦‍♀️ Annem süt olacak çok normal diyor ama kafamı karıştırdı normal mi gerçekten ? Özellikle tecrübeli anneler ne diyorsunuz 🤔

Kızlar göğsünden sıvı gelen var mı ? Yani tam göğüs ucumun olduğu yer batmış da bilemedim neydi ki bu şimdi 🤦‍♀️ Annem süt olacak çok normal diyor ama kafamı karıştırdı normal mi gerçekten ? Özellikle tecrübeli anneler ne diyorsunuz 🤔

Göğüslerinde sızı var mı benim hiç sızı felan bir şey yok bazen ucu hafif sızlıyor o kadar.

Normal korkma 😁 sütlenmissin iste masaallah

Eştende imza alıyorlar. Bizim yaptırdığımız yerde almışlardı yani. Hiç öyle bişey getirmedim aklıma dna testi filan gibi, ben devlet hastanesinde yaptırdım herşey kayıtlı çok özen gösteriliyor. Hem zaten benim oğlanın burnu dna testi niteliğinde ultrasonda gördüğümüz kadarıyla babasının burnunun kopyası. 😃

Darısı başına inşallah. 🤲

Çok teşekkürler🤗 yani embriyo dondurdum zaten ben imza filan atmıştı eşim, benim dediğim zaten orda kuzu kuzu yatan embriyo için tekrar imza alıyorlar mı ben gelecek ay kendim gitsem regl olunca.

Dna meselesi de sağda solda bir sürü şey okudukça düştü içime yani Türkiye'deki meşhur merkezlerden birinde bile olmuş geçen yıllarda. Davalık olmuşlar vs.
Allah razı olsun. Darısı en güzel şekilde sizin başınıza ❤ Selen hoca da iyi diye biliyorum Berfu hoca Prof. Diye tercih etmiştim . İstanbul bahçeciciyi duymuştum keske Ankara da olsa diye bi araştırdım ardından baktım var doktorlarını netten yorumları ardından insta dan buldum doktorları oradaki kişilerin yorumları deyince öyle karar verdim . Benim kilo dan dolayı 3 ay süre verdi zayıflayıp gel diye 😅 ardından adetin ikinci günü gidip direk ilaç tedavisine başlamıştım. Oda 10 gün sürüyor ardından yumurta toplama işlemi ve embriyo oluştuktan sonra her şey yolunda giderse hemen transfer edıyor yoksa rahim dinlendirmeye gidip bi sonra ki adetten sonra yapıyor.
Ben de kiloluyum baya da kaçtan kaça düşmenizi istedi acaba ayıptır sorması. Verebildiniz mi 3 ayda?

Ne guzel..maddi manevi yormamis szi..insallah hep boyle kolay gder..saglikla,hayrlsyla dogurup buyutun insallah..doktorunuz kmdi acaba?
aminnn Allahım aynı kolaylıkla sizede nasip etsin inşallah 🙏🙏 tüp bebek ekibinin başında Serdar Dilbaz hoca var.geri kalan doktorlarda onun ekibi.bütün kararları ve tedavi sürecini serdar hoca belirliyor.

Çok teşekkürler🤗 yani embriyo dondurdum zaten ben imza filan atmıştı eşim, benim dediğim zaten orda kuzu kuzu yatan embriyo için tekrar imza alıyorlar mı ben gelecek ay kendim gitsem regl olunca.

Dna meselesi de sağda solda bir sürü şey okudukça düştü içime yani Türkiye'deki meşhur merkezlerden birinde bile olmuş geçen yıllarda. Davalık olmuşlar vs.

Ben de kiloluyum baya da kaçtan kaça düşmenizi istedi acaba ayıptır sorması. Verebildiniz mi 3 ayda?
Ya ben kilo mu göstermeyen biriydim hatta kendimi balık etli diye tabir ederdim 😅 neyse 88 kilo dan 76 a düştüm. Ama baya sıkı bi diyetle

Canım bir şey soracağım. İçini değiştirdim dedin ya.. Bu figürü sen kendin mi buldun yoksa orada var mı yine.. Baskı kalitesi iyi olunca istediğinizi yaparız dedi burada yapan dükkan bana ama nasıl emin olacağız bu konuda? Ve bu örnekleri bulmak da karar vermek de çok zor... :confused:
yapan kişi watsaptan bana etiket örnekleri gönderdi canım ben onların arasından beğendim.magnetin rengine kadar soruyor.değiştirmek istediğiniz bir yeri var mı diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X