- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #15.321
Bunu nereden söyledin tam olarak cnm?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu yani
![]()
maşallah adaşımıza ❤Bizim de bugün kontrol vardı kızlar sağ kasığım batıyor demiştim ya baş aşağı dönmüş bizim kız ondan batma yapabilirmiş. 33+2 olduk 2300 olmuşuz herşey yolunda dedi doktorumuz çok şükür![]()
Bizim de bugün kontrol vardı kızlar sağ kasığım batıyor demiştim ya baş aşağı dönmüş bizim kız ondan batma yapabilirmiş. 33+2 olduk 2300 olmuşuz herşey yolunda dedi doktorumuz çok şükür![]()
çok şükür canım hepimizin yolunda gitsin her şeyi de sağ Salim kucaklarımıza alıp dönelim evimizemaşallah adaşımıza ❤![]()
gözün aydın canım.aklıma geldi,diyorum sanki bugün kızlardan birinin kontrolü vardı diye seninmiş
çok şükür herşey yolundaymış
![]()
O kadar yaramaz ki teyzesi uğraştık ettik bir türlü yüzünü dönmedi göremedikMaşallah kızımıza...hilallll ben ve
Yagmur3582 kız anneleriyiz
cimcimelerimiz hayli yaramaz...Bizimki de içerde davul çalıp halay çekmekte sanki...
çok şükür canım hepimizin yolunda gitsin her şeyi de sağ Salim kucaklarımıza alıp dönelim evimize ♥ Bu aralar da erken doğum korkusu sardı benieşim diyor ki bu neymiş böyle her dönem bir korku var
O kadar yaramaz ki teyzesi uğraştık ettik bir türlü yüzünü dönmedi göremedikbide bugün benim doğum günüm belki annesine bir hediye verir dedim ama yüz görümlüğü istiyor herhalde
![]()

aminnn inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alıp evimize geliriz yavrularımızlaçok şükür canım hepimizin yolunda gitsin her şeyi de sağ Salim kucaklarımıza alıp dönelim evimize ♥ Bu aralar da erken doğum korkusu sardı benieşim diyor ki bu neymiş böyle her dönem bir korku var
O kadar yaramaz ki teyzesi uğraştık ettik bir türlü yüzünü dönmedi göremedikbide bugün benim doğum günüm belki annesine bir hediye verir dedim ama yüz görümlüğü istiyor herhalde
![]()
maşallah senin bokscu kızınaDoğum günün kutlu olsun :) seneye bebişlerle kutlayacağız.. Ya da kutlayamayacağız belki de... bizimki de doktorda uslu ve uyuyor. Eve gelince boks eldivenlerini takıp başlıyor vurmaya :))) Dün ilk defa NST'ye girdim gayet iyi çıktı çok şükür![]()
maşallah senin bokscu kızına❤ senin de gözün aydın canım sorun çıkmamasına sevindim
benimki nts yede tekme atıyor,ultrason cihazında
ayy gene çok dillendiriyorum nazar ediyorum kendi kendime sonra bir gün hiç kıpırdamıyor aklımı alıyor
![]()
bu kızlarda var bi çatlaklıkNTS'ye tekme attı bizimki ama ultrasona atmadı.. Bakalım hayırlısıAynı kaygılar var... Hayal ediyorum hastanede soruyorlar annesi ne giydirelim diye :) aslında çok hazırım anne olmaya ama "ya" ve "acaba" ile başlayan cümleler kurmaya başladım o da hiç iyi değil..
çok şükür canım hepimizin yolunda gitsin her şeyi de sağ Salim kucaklarımıza alıp dönelim evimize ♥ Bu aralar da erken doğum korkusu sardı benieşim diyor ki bu neymiş böyle her dönem bir korku var
![]()
cinsellik mi o nasıl birşeydi kiKızlar size bişey sorucam, cinsellik ne durumda sizde? Bizde çok nadir oluyor, hatta en son 2 hafta önce mi oldu 3 hafta önce mi hatırlamıyorum..Göbekten dolayı zor oluyor. Derdim şu an olmaması değil olmaması işime geliyor hatta ama doğum sonrasıda var bunun, eşimle aramız açılır diye korkuyorum..
Canım insanın evladı yüzünden neden arası açılsın eşiyle ben transfer olduğum günden beri eşimle birlikte olmadım doktorumuz kesin yasak koydu Çünkü ortalama 8 aydır yaniKızlar size bişey sorucam, cinsellik ne durumda sizde? Bizde çok nadir oluyor, hatta en son 2 hafta önce mi oldu 3 hafta önce mi hatırlamıyorum..Göbekten dolayı zor oluyor. Derdim şu an olmaması değil olmaması işime geliyor hatta ama doğum sonrasıda var bunun, eşimle aramız açılır diye korkuyorum..
cinsellik mi o nasıl birşeydi kiben unuttum valla onu.3.aydan sonra 1 hafta arayla 2 kez oldu sonrası yok.karnım biraz çıktı eşim bir daha yaklaşmadı
hatta bir gün konuyuda açtım.sana cinsel anlamda bakamıyorum demişti.çok üzülmüştüm.ha yani beğenmiyorsun böyle demiştim.saçmalama o nasıl söz.özür dilerim yanlış ifade ettim falan nasıl izah edeceğini şaşırdı.sadece karnın büyüdü ve orda kızımız var o aklıma gelince içimdeki dürtü kayboluyor dedi.anlayacağın kardeş kardeş yatıyoruz.dediğin gibi bide bunun lohusalığı var.bende onu düşünüyorum. sonra birbirimize nasıl yaklaşacağız nasıl olacakki diyorum.
Canım insanın evladı yüzünden neden arası açılsın eşiyle ben transfer olduğum günden beri eşimle birlikte olmadım doktorumuz kesin yasak koydu Çünkü ortalama 8 aydır yanikoymasaydı da olmazdım bu arada.tabi ki lohusalık bitince herşey normale dönecek ama zaten karnın kocamanken de yapamazsın ki ne bileyim tercih meselesi gene de
![]()
Ben transfer olduğumdan beri hiç ilişkiye girmedim doktorumda yasakladı zaten benim eşim çok pinpirikli asla yaklaşmazKızlar size bişey sorucam, cinsellik ne durumda sizde? Bizde çok nadir oluyor, hatta en son 2 hafta önce mi oldu 3 hafta önce mi hatırlamıyorum..Göbekten dolayı zor oluyor. Derdim şu an olmaması değil olmaması işime geliyor hatta ama doğum sonrasıda var bunun, eşimle aramız açılır diye korkuyorum..
Ben transfer olduğumdan beri hiç ilişkiye girmedim doktorumda yasakladı zaten benim eşim çok pinpirikli asla yaklaşmaz
bizimki ilişki mevzumuz tüp bebek tedavisinden öncede biraz sıkıntılıydı.daha doğrusu ben bebekle kafayı bozduğum için adamı yumurtlama günlerinde şu gün ilişki olacak bugün olması lazım diye diye bıktırmıştım yanaşmıyordu çok kavgalarımız oldu.umarım bebek doğduktan sonra her anlamda kafamız rahatlarda ilişki yaşama durumumuzda normale döner inşallahBizimde ilk 3 ay olmadı, sonra haftada 1-2 filan oldu 6.aya kadar sanırım. Sonra işte karnım iyice belirginleşti, zaten göbekten dolayı zorlaştı ve bebek rahatsız olur diye korktuk. Sonra işte çok aralıklı olarak bi kaç kez olmuştur. Bebekten önemli değil tabiki ama buradada hergün konu açılıyor ya bebekten sonra cinsel ilişki olmadı aramıza soğukluk girdi ev arkadaşı gibi olduk filan diye.. Korkuyorum açıkçası. Bende konuyu açtım eşime, saçmalama ilk aylar ilişkiye girmedik öyle bişey olmadı bebeğimiz doğduktan sonra niye soğuyum senden dedi ama aklıma takılıyor..
Zaten olmuyor canım. Olması mesele değil bebeklerden önemli değil ki, sadece işte burda konuları gördükçe bizdede olur mu diye endişelendim..