• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biz çok şükür ki hiç problem yaşamadık hamile kaldığımdan beri. İlk 3 aydan sonra doktor ilişki yasağını kaldırmıştı. Yasak olsa tabiki asla öyle bişey düşünmezdik bizde. Beni korkutan aklıma takılan hamilelik sonrası araya soğukluk girer mi?.. Öyle olsun istemem güzel bi evliliğimiz var..
Yok zannetmiyorum benim ilk hamileliğimdede yasak yoktu ama çok fazla girmemiştik ilişkiye son aylarda hele hiç ama doğumdan sonra 40 çıktı tekrar normal hayatımıza döndük bir soğukluk felan yaşamadık inşallahta yaşamayız ama kaygında haklısın tabi öyle olanlarda çok alkah kimsenin huzurunu bozmasın🙏🏼

Bizimde ilk 3 ay olmadı, sonra haftada 1-2 filan oldu 6.aya kadar sanırım. Sonra işte karnım iyice belirginleşti, zaten göbekten dolayı zorlaştı ve bebek rahatsız olur diye korktuk. Sonra işte çok aralıklı olarak bi kaç kez olmuştur. Bebekten önemli değil tabiki ama buradada hergün konu açılıyor ya bebekten sonra cinsel ilişki olmadı aramıza soğukluk girdi ev arkadaşı gibi olduk filan diye.. Korkuyorum açıkçası. Bende konuyu açtım eşime, saçmalama ilk aylar ilişkiye girmedik öyle bişey olmadı bebeğimiz doğduktan sonra niye soğuyum senden dedi ama aklıma takılıyor..

Zaten olmuyor canım. Olması mesele değil bebeklerden önemli değil ki, sadece işte burda konuları gördükçe bizdede olur mu diye endişelendim..
Yok bence endişelenme canım benim aklımın ucundan bile geçmedi onların farklı sebepleri vardır bence bu sebepten soğumak saçma geliyor bana çünkü herşey güzel olur lohusalık bitsin de ☺️

bizimki ilişki mevzumuz tüp bebek tedavisinden öncede biraz sıkıntılıydı.daha doğrusu ben bebekle kafayı bozduğum için adamı yumurtlama günlerinde şu gün ilişki olacak bugün olması lazım diye diye bıktırmıştım yanaşmıyordu çok kavgalarımız oldu.umarım bebek doğduktan sonra her anlamda kafamız rahatlarda ilişki yaşama durumumuzda normale döner inşallah
O sayılmaz canım. 😃 Çocuk için uğraştığımız dönem yumurtlama günleri bizim içinde sıkıntılıydı. O hafta boyunca gerginlik olurdu diğer günler sorun yoktu. Hangimiz yumurtlama günü kavga etmemişizdir ki. 🙈
Beni burada gördüğüm konular korkutuyor biraz açıkçası. Bebekten sonra kardeş gibi olduk diyenler, kocam hiç yaklaşmıyor kaçıyor diyenler..

Yok zannetmiyorum benim ilk hamileliğimdede yasak yoktu ama çok fazla girmemiştik ilişkiye son aylarda hele hiç ama doğumdan sonra 40 çıktı tekrar normal hayatımıza döndük bir soğukluk felan yaşamadık inşallahta yaşamayız ama kaygında haklısın tabi öyle olanlarda çok alkah kimsenin huzurunu bozmasın🙏🏼

Amin canım. Ne güzel düzeniniz devam etmiş. Yine aynı şekilde olur inşallah. İnsan buradada okudukça aklına geliyor işte.

Bugün bende doktordaydım çok şükür herşey iyi33+0 dayız 2500 olmuş bir aksilik olmazsa 38+1 sezeryanla alırız dedi bende şeker olunca çok bekletmek istemiyorum dedi belki bir kaç gün önce bile olbilir dedi bakalım hayırlısı 35. haftada gününü veririz dedi
sizede maşallah canım :nazar: bugün güzel haberler aldık çok şükür bebişler iyi 😉 hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah 🙏

Yok bence endişelenme canım benim aklımın ucundan bile geçmedi onların farklı sebepleri vardır bence bu sebepten soğumak saçma geliyor bana çünkü herşey güzel olur lohusalık bitsin de ☺
Yani aslında düşününce bizim 3 ay yasaktı hiç öyle soğukluk olmadı aramızda. Eşimde dedi zaten 3 ay yasaktı bi problem yaşamadık doğumdan sonra niye yaşayalım diye. Hergün başka bi kuruntu çıkarıyorum. 😃

O sayılmaz canım. 😃 Çocuk için uğraştığımız dönem yumurtlama günleri bizim içinde sıkıntılıydı. O hafta boyunca gerginlik olurdu diğer günler sorun yoktu. Hangimiz yumurtlama günü kavga etmemişizdir ki. 🙈
Beni burada gördüğüm konular korkutuyor biraz açıkçası. Bebekten sonra kardeş gibi olduk diyenler, kocam hiç yaklaşmıyor kaçıyor diyenler..
demi ama ya o günleri saymayalım 😊 şu an hatırlamak bile istemiyorum o günleri zaten.bazen bende eşime laf çarpıyorum şimdi naber kanka falan valla kardeş olduk iyice diye 🙈 ne alaka aşkım yaa sende abartma bu durumda olan bir tek biz değilizdir heralde sen böyleyken düşünemiyorum işte o işi diyo 😊 döneriz normale yaa.hele şu mimikler hayırlısıyla sağlıkla bi gelsinler 😉🙏

demi ama ya o günleri saymayalım 😊 şu an hatırlamak bile istemiyorum o günleri zaten.bazen bende eşime laf çarpıyorum şimdi naber kanka falan valla kardeş olduk iyice diye 🙈 ne alaka aşkım yaa sende abartma bu durumda olan bir tek biz değilizdir heralde sen böyleyken düşünemiyorum işte o işi diyo 😊 döneriz normale yaa.hele şu mimikler hayırlısıyla sağlıkla bi gelsinler 😉🙏

Hepimiz aynı durumdayız canım. Minikler doğsun herşey çok daha güzel olur inşallah.

çok şükür canım hepimizin yolunda gitsin her şeyi de sağ Salim kucaklarımıza alıp dönelim evimize ♥️ Bu aralar da erken doğum korkusu sardı beni 😂 eşim diyor ki bu neymiş böyle her dönem bir korku var 😂

O kadar yaramaz ki teyzesi uğraştık ettik bir türlü yüzünü dönmedi göremedik 🙈 bide bugün benim doğum günüm belki annesine bir hediye verir dedim ama yüz görümlüğü istiyor herhalde 🥰
Doğum günün kutlu olsun canım 🌸🌸 prensesinle eşinle nice sağlıklı senelere ❤️ Ayy bu ara o korku bende de olmaya başladı 🤦🏻‍♀️ Karnım sertleşiyor ara ara biraz bel ağrısı oluyor hemen acaba Doğum mu diye düşünüyorum 😬

Kızlar size bişey sorucam, cinsellik ne durumda sizde? Bizde çok nadir oluyor, hatta en son 2 hafta önce mi oldu 3 hafta önce mi hatırlamıyorum.. 🙈 Göbekten dolayı zor oluyor. Derdim şu an olmaması değil olmaması işime geliyor hatta ama doğum sonrasıda var bunun, eşimle aramız açılır diye korkuyorum..
Resmen içimde ki ses olmuşsun ya🤦🏻‍♀️ Düşünüp de dile vuramadığım bir mevzu ve bazen de beni fazlasıyla üzen. Beni artık beğenmiyor çekici gelmiyorum uzaklaştık iyice diyorum kendi kendime. Ya Doğum dan sonra da böyle olursa diye korkuyorum gerçekten 😐

Bi tek ben bu durumdayım sanıyordum 😅 sizi duyunca azıcık rahatladım ya tek benim ki değilmiş diye.🙈

Resmen içimde ki ses olmuşsun ya🤦🏻‍♀️ Düşünüp de dile vuramadığım bir mevzu ve bazen de beni fazlasıyla üzen. Beni artık beğenmiyor çekici gelmiyorum uzaklaştık iyice diyorum kendi kendime. Ya Doğum dan sonra da böyle olursa diye korkuyorum gerçekten 😐

Beğenmemek değil bence asla, ama kocaman göbeğimiz direkt bebekleri hatırlatıyor. :anneadayı:
Benim korkum işte doğum sonrasıda bu durumun böyle devam edebilme ihtimali.. Eşim gelir sarılır öper filan hiç soğukluk yok aramızda. Ama doğum sonrası ne olur bilmiyorum korkuyorumda biraz.. Belki onlar hiç böyle düşünmüyordur biz kuruntu yapıyoruzdur..

Beğenmemek değil bence asla, ama kocaman göbeğimiz direkt bebekleri hatırlatıyor. :anneadayı:
Benim korkum işte doğum sonrasıda bu durumun böyle devam edebilme ihtimali.. Eşim gelir sarılır öper filan hiç soğukluk yok aramızda. Ama doğum sonrası ne olur bilmiyorum korkuyorumda biraz.. Belki onlar hiç böyle düşünmüyordur biz kuruntu yapıyoruzdur..
Yok canım ya benim ki bana yaklaşırsa bir şey olacakmış gibi sarılmıyor bile. Onunla bunu konuştum aslında bak bu ara ilgi alakaya Şefkate sevgiye daha çok ihtiyacım var dedim . Oda farkında değilim kusura bakma çeki düzen vereceğim dedi. Ama düzen bi hafta sürdü sonra eskiye dönüş. Bu yüzden Doğum sonrası da korkutuyor beni.

Yok canım ya benim ki bana yaklaşırsa bir şey olacakmış gibi sarılmıyor bile. Onunla bunu konuştum aslında bak bu ara ilgi alakaya Şefkate sevgiye daha çok ihtiyacım var dedim . Oda farkında değilim kusura bakma çeki düzen vereceğim dedi. Ama düzen bi hafta sürdü sonra eskiye dönüş. Bu yüzden Doğum sonrası da korkutuyor beni.

Evet dediğin gibi ilgiye şefkate daha çok ihtiyaç duyuyoruz. Hakkını yemeyim eşimin hiç o anlamda kötü hissedeceğim bi şekilde davranmadı.. Sen yaklaş istersen sen git sarıl öp belki farkeder.. Yaşayıp görücez inşallah eski düzenimize çabuk döneriz.

Doğum günün kutlu olsun :) seneye bebişlerle kutlayacağız.. Ya da kutlayamayacağız belki de... bizimki de doktorda uslu ve uyuyor. Eve gelince boks eldivenlerini takıp başlıyor vurmaya :))) Dün ilk defa NST'ye girdim gayet iyi çıktı çok şükür :dua:
Teşekkür ederim canım 🥰 ben daha hiç nst ye girmedim ya 35 de falan mı girerim acaba
aminnn inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alıp evimize geliriz yavrularımızla🙏🙏 sorma valla bende de her gün ayrı bir korku oluyor.erken doğum korkusu,nasıl doğurdan korkusu,nasıl bakacağım nasıl anne olacağım korkusu hepsi var 🙈😊 yaramazlığıda ayrı bir konu 😂 dün gene kolumu karnıma dayadım,telefona bakıyorum.yani dayamak istemesemde olmuyor artık 😊 içerde kudurdu.nereye nasıl tekme tokat sallayacağını şaşırdı.karnımın her tarafı inip inip kalkmaya başladı.beni bir gülme aldı kudur kızım kudur dedim😂 bu arada da doğum günün kutlu olsun canım.sevdiklerinle geçireceğin nice güzel sağlıklı uzun yaşların olsun inşallah 🙏yüzünü göstermemiş ama ben iyiyim anne herşey yolunda diyerek vermiş hediyesini bence 🤗
Çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için ♥️ Yüzünü göremedik şimdilik nasılsa doğunca bol bol görücez😌
Valla her dönem korku var cidden canım. Benim oğlan önden de gidiyor, o yüzden bende korkuyorum erken gelir mi diye..

Doğum günün kutlu olsun canım, seneye miniğin kucağında kutlayacaksın.
Çok teşekkür ederim canım. Seneye miniklerimiz bize en güzel hediye olucak 🥰

Doğum günün kutlu olsun canım 🌸🌸 prensesinle eşinle nice sağlıklı senelere ❤ Ayy bu ara o korku bende de olmaya başladı 🤦🏻‍♀️ Karnım sertleşiyor ara ara biraz bel ağrısı oluyor hemen acaba Doğum mu diye düşünüyorum 😬
Amin canım çok teşekkür ederim ♥️ Benim de kasılmalarım oldukça ödüm kopuyor vallahi sürekli olarak ya doğarsa ya küvezde kalırsa sürekli bir korku panik hali rüyalarıma girmeye başladı artık 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X