- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #20.461
Benim de transferim 20 ocaktı. Allahım o heyecan nasıl güzeldi. Transfer günü bile eve döndüğümde bebeğimi alıp geldim dedim. O kadar inanmıştım ki tutunduğuna çok şükür rabbim nasip etti. Rabbim Ona hakkıyla annelik yapabilmeyi güzel sağlıklı hayırlı bir şekilde yetiştirebilmeyi hepimize nasip etsin
Benim de 21 ocak... Hep güzel hatırlayacağım.... İyi ki iyi ki iyi ki dedirten dünyanın en güzel duygusunu tattıran balkizimla buluşma anini. Ve her sene 21 ocakta da ekstra bir kutlama yapmak isterim... Geçen bunu düşündüm.

uyu işte yani demi çocuk yatıyor
 uyu işte yani demi çocuk yatıyor 

o zamanda üzülüyorum.ama bebek olduğundan beri kendime sadece bir tane toparlayıcı tayt aldım.hep ona biseyler alayım istiyorum,insan kendine engel olamıyor
 o zamanda üzülüyorum.ama bebek olduğundan beri kendime sadece bir tane toparlayıcı tayt aldım.hep ona biseyler alayım istiyorum,insan kendine engel olamıyor
 bende hamileyken 3 lu tulum almıştım 1-3 aydı güya.1aylikken giydireyim diye çıkardım olmadı.patikli tulumdu bacaklardan kastı.bende nasıl beğenerek almıştım
 bende hamileyken 3 lu tulum almıştım 1-3 aydı güya.1aylikken giydireyim diye çıkardım olmadı.patikli tulumdu bacaklardan kastı.bende nasıl beğenerek almıştım  

parmağını emmesini yoksa emziği emmesimi daha iyi ama ondan emin değilim
 parmağını emmesini yoksa emziği emmesimi daha iyi ama ondan emin değilim 

Bi bakmışız seneler geçmiş biz hala bu başlık altında çocukları konuşuyoruz.
 Bi bakmışız seneler geçmiş biz hala bu başlık altında çocukları konuşuyoruz.  ne yesek bebeğe bişey olurmu,bugün az mı hareket etti,aman bugün midem niye bulanmadi
 ne yesek bebeğe bişey olurmu,bugün az mı hareket etti,aman bugün midem niye bulanmadi