Bende adetim gitsin doğurganlık masajını yapıcam canım ek olarakBenim de iki tane oluşmuş digerleri ufak kalmışlar. Doktorum bana bi doz daha kullan yarin gel dedi. Bugun ve yarin yumurtlama masaji yapacagim etkisi oluyormus birgebeningunlugu sayfasinda görmüştüm. Hic üzülme o 7mm büyür Allahin izniyle cumaya kadar günde 1.5mm büyüyorlar. Benim büyüyor ama birsey olmuyor gerisi yok
Ilk kez deneyecegim bakalimBende adetim gitsin doğurganlık masajını yapıcam canım ek olarak
İnşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbimİnşaallah güzel haberler alalım hepimizz
MalesefffYapma yapco mu var canım sen de ?
Dur bende yapayım o zmnsaBenim de iki tane oluşmuş digerleri ufak kalmışlar. Doktorum bana bi doz daha kullan yarin gel dedi. Bugun ve yarin yumurtlama masaji yapacagim etkisi oluyormus birgebeningunlugu sayfasinda görmüştüm. Hic üzülme o 7mm büyür Allahin izniyle cumaya kadar günde 1.5mm büyüyorlar. Benim büyüyor ama birsey olmuyor gerisi yok
Folikül boyutlariniz nasil acaba buyumusler mi yumoslarNormalde hergün bu yumurtanın belli bir mm'de büyüme oranı var da tam hatırlamıyorum onu 1 ya da 2 olması lazımdı. Ben hiç duymadım tedavi sırasında beklenmedik bir dönemde yumurta çatlamasını ve bu yüzden aşılamanın iptal edildiğini. Ama hormonlarla uyarılıyor o yumurtalar, mümkün değil diyemeyiz tabi. Bu sebeple de evde yapılan testlerle yumurtlamayı takip etmek, sık cinsel ilişki yaşamak baya önemli.
Merhabalar, benim sadece bir yumurtam vardı o da şimdi 20mm'nin üzerindeymiş. Bu sabah Ultrasondan hemen sonra hemşire ovitrelle'imi vurdu, yarın sabah da aşılamam olacak bir aksilik çıkmazsa:)Folikül boyutlariniz nasil acaba buyumusler mi yumoslar
Yumurta değil tabi folikül 20mm civarı:)Merhabalar, benim sadece bir yumurtam vardı o da şimdi 20mm'nin üzerindeymiş. Bu sabah Ultrasondan hemen sonra hemşire ovitrelle'imi vurdu, yarın sabah da aşılamam olacak bir aksilik çıkmazsa:)
Hayırlı olsun şimdidenMerhabalar, benim sadece bir yumurtam vardı o da şimdi 20mm'nin üzerindeymiş. Bu sabah Ultrasondan hemen sonra hemşire ovitrelle'imi vurdu, yarın sabah da aşılamam olacak bir aksilik çıkmazsa:)
Mikroçipli nasıl oluyor canımMerhaba kızlar bende 2 senelik evliyim ve bu ay mikroçipli aşılama tedavisi görücem inşallah hepimiz güzel sonuclar alırız.
Ayy Hadi inşaallah çook güzel haberlerle gel canım.İnşaallah bu kez gelir bebişlerinHanımlar bugün yapıldı 2.aşılamam (adetin 11.günü,25-26 günlük döngüm var) sağ tarafımda bir tane daha folikül gördü bugün. Bu çok ufak daha büyümez ama çok düşük de olsa çoğul gebelik riskin var dedi. Hayırlısı diyorum artık:)
Hadi hayırlısı olsun kuzummmm ben eylüle sarkcam sanırıö güzel haberlerle gelHanımlar bugün yapıldı 2.aşılamam (adetin 11.günü,25-26 günlük döngüm var) sağ tarafımda bir tane daha folikül gördü bugün. Bu çok ufak daha büyümez ama çok düşük de olsa çoğul gebelik riskin var dedi. Hayırlısı diyorum artık:)
Sperm sorunu olanlarda etkili sanıtım bu daha çok canımMikroçip yöntemiyle eşlerden alınan sperm örneğindeki en hızlı ve hareketlerin spermi secmesine daha etkili oluyoms normalde asılama %20 ihtimal veriyo ama mikroçip %40 diyolar ben kendim sağlık çalışanıyım kendi calıstgm hastanedeki kadın dogum uzmanı da önerdi fakat ben farklı özel bi poliklinikte yaptırıcam calıstıgm hastanede bu uygulama yok
Çok teşekkür ederim, sayılı gün çabuk geçiyor merak etmeyin:)Ayy Hadi inşaallah çook güzel haberlerle gel canım.İnşaallah bu kez gelir bebişlerinBenim daha çook zamanım var daha dün başladım iğneye
Hayırdır neden?Hadi hayırlısı olsun kuzummmm ben eylüle sarkcam sanırıö güzel haberlerle gel
Hadi hayırlısı insallah güzel haberi bizimle paylas iki hafta sonraHanımlar bugün yapıldı 2.aşılamam (adetin 11.günü,25-26 günlük döngüm var) sağ tarafımda bir tane daha folikül gördü bugün. Bu çok ufak daha büyümez ama çok düşük de olsa çoğul gebelik riskin var dedi. Hayırlısı diyorum artık:)
Yumurtam gelişmemiş kuzu benim ya cuma günü yine gidicem ama umutsuz vaka benHayırdır neden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?