2021 Aralık Anneleri

Çatı muayenesinde ne yapılıyor ben de bilmiyorum ve hiç araştırmıyorum. Ne olacaksa zamanı gelince bilmeden olsa daha kolay olur gibi

Ben girmeden kafede doktorumla karşılaştım otururken bana meyvesuyu iç dedi bi tane limonata içtim girmeden de ağzıma küçük 2 3 parça çikolata attım bebiş resmen her açıdan poz verdi içerde
Adam bu ne kadar akıllı çocuk dedi

Bnde gitmeden kavanozu bitirmeyi düşünüyorum bu sefer kızçe hiç durmucak
Tatlı bişi yiyip de gitçem

Amin canım benim ağzına sağlık ne güzel dua ettin

Ay oh iyi bari
Durur durur buna sıkılırdım ben çünkü
Eğer kararlaştırılan tarihten erken başlarsa sancı once nst ye bagliyorlar sanci cikarsa alttan çatı muayenesi yapılıyor doğum başlamış ise acil sezaryana alıyorlar
Korkulacak bişey değil zaten saniyelik bisey ebe kontrol ediyor o heyecanla anlamiyorsun bile
Ben sonda takılıyor ameliyattan önce ona kafayı takıyorum

Merve bende oyleyim hatta kola bile iciyordum sicaklardan dolayi yaniyorum resmen ama biraktim artik
Kola da içme be canısı. Biraz iştahlandım gibi bu ara 3. Haftam memleketteyim. Tatlı pasta hibi şeyler de yedim bol bol açıkcası. Şekere dikkat etmek lazım aslında. Haftaya kontrolüm var şeker yükleme yapalım der belki doktor.

Biraktim icmiyorum artik buzlu icecekler canm istiyo granita falan ona da dayaniyorum.bende yillik izindeyim dedigin gibi ne bulsam yedim.seker yuklemesine gelince once bi normal olcturup ona gore hareket edeyim diyorum doktor gerek gorurse yaptiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…