- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
- 88
Çatı muayenesinde ne yapılıyor ben de bilmiyorum ve hiç araştırmıyorum. Ne olacaksa zamanı gelince bilmeden olsa daha kolay olur gibiHayatımda bir kez genel muayeneye gittim o da bebek düşündüğümüz için genel kontroldü. Doktor hem eliyle hem vajinal ultrasonla baktı. Ek olarak smear örneği aldı. Dayanılmayacak bişey değildi, bence kolay geçmişti yaniama çatı muayenesinde yapılan işlemi tam bilmediğim için geriliyorum, 36.haftaya gün saymaya başladım resmen
Bundan korkan insan nasıl normal doğum yapar bilmem
Aynn çağırsa keşkeOlsun zaten her gün çağırsa insanin gidip göresi geliyor
İnşallah yakındır gerçi
bizim başla şehirdeydi
Benimki iki hafta sonraDetayli ultrason henuz yaptirmamis olan kac kisiyiz kizlar:)
Aynn hiç kötü şeyler okuyup moral bozmayın hiç bişi yok rutin muayeneÇatı muayenesinde ne yapılıyor ben de bilmiyorum ve hiç araştırmıyorum. Ne olacaksa zamanı gelince bilmeden olsa daha kolay olur gibi
Ben girmeden kafede doktorumla karşılaştım otururken bana meyvesuyu iç dedi bi tane limonata içtim girmeden de ağzıma küçük 2 3 parça çikolata attım bebiş resmen her açıdan poz verdi içerdeYa bnmki bi bastırdı bi bastırdı iki gün yeri ağrıdı bak dedi sol kolunun üstüne yatıyor keyifçi çıktı yürüdüm ettim dönmedi yüzünü göbüşünü
Aslında bnm de işime geldi para vermişken kontrol de olsun diye
Bnde gitmeden kavanozu bitirmeyi düşünüyorumBen girmeden kafede doktorumla karşılaştım otururken bana meyvesuyu iç dedi bi tane limonata içtim girmeden de ağzıma küçük 2 3 parça çikolata attım bebiş resmen her açıdan poz verdi içerde
Adam bu ne kadar akıllı çocuk dedi
Benimki de 22.hafta gel dedi 19 Ağustos'ta gitcemBenimki iki hafta sonra
Benim 18 ağustos, bakalım İnşAllah güzel geçerBenimki de 22.hafta gel dedi 19 Ağustos'ta gitcem
Evet evet öyle yap, ben de bişey yemeyecektim hareket ederse daha zor olur diye ama meğer etmesi daha iyiymişBnde gitmeden kavanozu bitirmeyi düşünüyorumbu sefer kızçe hiç durmucak
Tatlı bişi yiyip de gitçem
Amin canım benim ağzına sağlık ne güzel dua ettinEn önemlisi sağlıklı ve sıhhatli olması canım benim boyuda uzar kiloda alır aklı fikri yerinde olsun eli ayağı düzgün rabbim hiç birimizi korktuğuna uğratmasın inş bizleri de hayırlı anne babalardan eylesin inşallah çok dua edelim Rabb'im kabul etsin inşallah
Ve sen orda bayilmadinBenim doktor eliyle döndürdü biliyor musun
Solunu dönmüyordu göremedi doktor sol böbreğini
Eliyle karnımı sivilce gibi sıkıp itti
Çocul döndü
Yok acıtmadı kiVe sen orda bayilmadinben burda hissettim o ani resmen bi içim gitti
Eğer kararlaştırılan tarihten erken başlarsa sancı once nst ye bagliyorlar sanci cikarsa alttan çatı muayenesi yapılıyor doğum başlamış ise acil sezaryana alıyorlarAy oh iyi bari
Durur durur buna sıkılırdım ben çünkü
Ben Allah ne verdiyse yiyorumKizlar beslenme duzeniniz nasil tatli ekmek falan yiyomusunuz
Merve bende oyleyimBen Allah ne verdiyse yiyorum
Kola da içme be canısı. Biraz iştahlandım gibi bu ara 3. Haftam memleketteyim. Tatlı pasta hibi şeyler de yedim bol bol açıkcası. Şekere dikkat etmek lazım aslında. Haftaya kontrolüm var şeker yükleme yapalım der belki doktor.Merve bende oyleyimhatta kola bile iciyordum sicaklardan dolayi yaniyorum resmen ama biraktim artik
Biraktim icmiyorum artik buzlu icecekler canm istiyo granita falan ona da dayaniyorum.bende yillik izindeyim dedigin gibi ne bulsam yedim.seker yuklemesine gelince once bi normal olcturup ona gore hareket edeyim diyorum doktor gerek gorurse yaptiririmKola da içme be canısı. Biraz iştahlandım gibi bu ara 3. Haftam memleketteyim. Tatlı pasta hibi şeyler de yedim bol bol açıkcası. Şekere dikkat etmek lazım aslında. Haftaya kontrolüm var şeker yükleme yapalım der belki doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?