Gümüş kapak neymiş yaaSıcak su+limon+kestane balı bu üçlüyü dene
Ve bol bol sarımsak
Doktora gitmen gerekirse de benim gibi boşuna erteleme
Sonra daha çok ilaç kullanmam gerekti çünkü
Ben alacağım sanırım gümüş kapak
Bizim çocuğun 2 aylık eşyası hediye geldi resmen
Daha bi şey almayacağım o yüzden
Göğüs uçlarının yara olmaması ıcın sanırımGümüş kapak neymiş yaa
Töbe ilk defa duydum ya benn bilmiyordumGöğüs uçlarının yara olmaması ıcın sanırım
Bende yenı duyuyorum ılk gebelıgımde çok yara olmustu emzırmek ıskenceydı nasıl canım yanardı krem sürüyordum hepTöbe ilk defa duydum ya benn bilmiyordum
Ahhh ahhh benim oğlan emmedi 20 gün uğraştım emer diye yok sonra mama verdik 6 ay boyunca gece gündüz sağdım verdim o yüzden çok özeniyorum emen bebeklere inş hayırlısı ile emer yeni bebekimde eğerki emerse ne yaptın sıkıntısız oldu bende yapım canımBende yenı duyuyorum ılk gebelıgımde çok yara olmustu emzırmek ıskenceydı nasıl canım yanardı krem sürüyordum hepıkıncıde çok şükür sıkıntısız atlattım bundada umutluyum sıkıntısız olacagını ılk bebekte daha çok oluyor sanırım
Bısey yapmadım kı cnm ılkınde acemı oluyor ınsan panıklıuor bence vok sağdı yanımdakıler her kafadan bı ses ıkıncı de daha rahattım az çok ogrenmısyım emzırmeuıı ondan belkıdeAhhh ahhh benim oğlan emmedi 20 gün uğraştım emer diye yok sonra mama verdik 6 ay boyunca gece gündüz sağdım verdim o yüzden çok özeniyorum emen bebeklere inş hayırlısı ile emer yeni bebekimde eğerki emerse ne yaptın sıkıntısız oldu bende yapım canım
Ozaman bende şansa kadere diyip balıklama dalacam emerse emer emmezse hiç eziyet etmem yavruma sağar veririm mamayla beraber napim eskisi bende acemilik yapmamBısey yapmadım kı cnm ılkınde acemı oluyor ınsan panıklıuor bence vok sağdı yanımdakıler her kafadan bı ses ıkıncı de daha rahattım az çok ogrenmısyım emzırmeuıı ondan belkıde
Aynen ben de cok sıkıntı cektim emsin diye cok ugrastm sagmalar yaralar . Insallah ikinciler kolaylikla saglikla emerler:)Ozaman bende şansa kadere diyip balıklama dalacam emerse emer emmezse hiç eziyet etmem yavruma sağar veririm mamayla beraber napim eskisi bende acemilik yapmam
Incia alacam canım.O zaman acele etmeyeyim ben deGogus ucu kremi ne alacaksin ?
Ozaman anlarız halimiz den canım bende çok çektim 3 gün hastanede yattı beslenemediği için ne cahilmişim şimdi aklım olsa asla yapmam annemler mama alalım verelim diyordu ben hayır emecek diye diretiyordum ahhh ahhhhAynen ben de cok sıkıntı cektim emsin diye cok ugrastm sagmalar yaralar . Insallah ikinciler kolaylikla saglikla emerler:)
Peki pompa ne alacaksin canimIncia alacam canım.
Almayacam al derlerse manuel alırım mochi sanırımPeki pompa ne alacaksin canim
Hastanede yaninda olsun dediler bana da nebilim cok gerekli mi bilmeyince boyle tereddutte kaliyorsun hrpAlmayacam al derlerse manuel alırım mochi sanırım
Yav yok be. Bana da bak ne almalıyız topiğinde 2 kişi dedi ki. Yani Allah korusun ama belki hiç sütün gelmeyecek mama ile beslemek zorunda kalacaksın. Ya da belki direkt sütün gelecek ve sorunsuz emzireceksin dediler. Boşuna para verme dediler. Duruma göre alırsın tembihini aldım.Hastanede yaninda olsun dediler bana da nebilim cok gerekli mi bilmeyince boyle tereddutte kaliyorsun hrp
Almamakta ıyıymıss aslında psikolojik olarak etkılıyormus çok ohtıyac olursa o anda alınmasını onerıyorlsrHastanede yaninda olsun dediler bana da nebilim cok gerekli mi bilmeyince boyle tereddutte kaliyorsun hrp
Su topigin adini hep unutuyorum bildirim de gelmiyor o yuzden buradan yaziyorum ben deYav yok be. Bana da bak ne almalıyız topiğinde 2 kişi dedi ki. Yani Allah korusun ama belki hiç sütün gelmeyecek mama ile beslemek zorunda kalacaksın. Ya da belki direkt sütün gelecek ve sorunsuz emzireceksin dediler. Boşuna para verme dediler. Duruma göre alırsın tembihini aldım.
Ben de oyle tamamen birakmasin diye aman napalim saglikli olsunlar daOzaman anlarız halimiz den canım bende çok çektim 3 gün hastanede yattı beslenemediği için ne cahilmişim şimdi aklım olsa asla yapmam annemler mama alalım verelim diyordu ben hayır emecek diye diretiyordum ahhh ahhhh
Bnm de geçen görümcem çocuğa Kısa kol takım almış kış bebesi doğunca evde giyermişSağ olsunlar valla akrabalar hediyeye boğdu gerçekten
Bi alacağım dolap ve yatak kaldı sanırım
Kıyafet işini kapadım
Ha bi de banyo, güvenlik falan filan gibi şeyler işte
Bn fazla sütten kullanmıştım sürekli akıyordu.Yav yok be. Bana da bak ne almalıyız topiğinde 2 kişi dedi ki. Yani Allah korusun ama belki hiç sütün gelmeyecek mama ile beslemek zorunda kalacaksın. Ya da belki direkt sütün gelecek ve sorunsuz emzireceksin dediler. Boşuna para verme dediler. Duruma göre alırsın tembihini aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?