• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Ben de ilk aylar bir heves malzemeler aldım YouTube videolarıyla amigurumi öğrendim bunu yaptım ve bıraktım bi daha elim gitmiyor 🤣🤣

Eklentiler

• Screenshot_20210806_231907_com.android.gallery3d.webp
    Screenshot_20210806_231907_com.android.gallery3d.webp
    29 KB · Görüntüleme: 60
Bugün çok pişmanlığını yaşadım gerçekten canım su dönemde daha dıkkat etmem gerekırdı hemen başladım ınsallah duzenlı ıcecegım artık
C vitamini ve d vitamini de iyi gelir. Geçmiş olsun.

Aşıdan bnm kol davul gibi şişmiş korktuğum oldu giggles giggles hani bişi olmuyurdu🤣🤪🤣 buz tuttum o kadar hiç fayda yok

Ne bileyim bana olmadı valla
Sadece acısı geçmedi henüz
Ama bana kolonyalı peçeteyle ov demişti 🙄

Ne bileyim bana olmadı valla
Sadece acısı geçmedi henüz
Ama bana kolonyalı peçeteyle ov demişti 🙄
Bana da buz koy dedi koydum dün
🤣sen güvence verdin bişi yok dedin🤪

Kızlar günaydın . 22 haftalık gebeyim.size birşey sorucam son 2 gündür bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum ve pazartesi doktora muayaneye gittiğimde doktorum demedi ama her iki koluna dogru kordonu hafif sanki dolanmış gibi gördüm ve ben doktoruma sordum dedi korkma diye ben demedim vs . Ama şimdi son 2 gündür düzgün sanki hareket etmiyor ya da ben taktım diye . Bugün gitsem mi sizce bir ultrason dan baksın filan ?

Aşıdan bnm kol davul gibi şişmiş korktuğum oldu giggles giggles hani bişi olmuyurdu🤣🤪🤣 buz tuttum o kadar hiç fayda yok
🤣🤣
Benim de ertesi gün başlamıştı hemşire de öyle olur büyük ihtimalle demişti.
Ama 2 gün sonra falan bişey kalmıyor çok kullanmamaya çalış 😊

Tetanozda olmadım covıt asısuda 🥺
Dün takviyelerinizi de kullanmadığınızı yazmıştınız böyle üyelere kızıyoruz 😂
Doktorunuzun önerdiği hiçbir şeyi atlamayın lütfen bir can besliyorsunuz.
Covid aşısı sizin seçiminiz araştırıp kendiniz karar verirsiniz

Back
X