Bende sadece açlık tokluk şekerime baktıracam yükleme yaptırmıycam bende toplamda 2 buçuk kilo aldım yarın 28. haftaya giriyoruz çok az kilo aldım ve hamur işi şekere dikkat ediyorum.18 eylulde doktorum aclik ve tokluk sekerime bakacakmis kizlar eger onlar guzel cikarsa ekstra seker yukleme yapmak istemiyorum sana dedi. Sizin de boyle olanlariniz var mi?
neden diye sordugumda da cunku zayifsin senin nerende seker olsun dediek olarak 6aydir hic cikolata seker tuketmedim ve simdiye kadar 3 kilo aldim. Sanirim hizli kilo artisi da sekeri gosteriyormus bilmiyorum dusuncelerinizi merak ettim
Benim adayligim kalkmadi daha,bir aksilik olmazsa ucretsiz dusunmuyorum o yuzden uzamasin kadroya gecisim diye...aşi da olmadim hamileyim diye bende riskli diye korkuyorum acikcasiYok devam ediyor hala birçok ilçe mem yada okul idaresi yanlış biliyor kalktı diye. 5 hafta doğum sonrası isimize yarardı elbet ama şu dönemde çalışmak da riskli, ben zaten doğum izni bitince ücretsiz izin alicam yaza kadar bebeğime bakacak kimse yok çünkü.
Ben zaten norm fazlasi oldum.acaba o 5hafta okulda bi sıkıstirabilirlermi diye dusunuyorum.ogretmen olmasaydik hic sıkinti olmazdi ne guzelBen gidebildigim kadar gitcem çünkü 32 den sonra doğum iznini kullansam doğumdan sonraya pek bir izin kalmıyor. Okula gitmeye kalksam yerime gelecek olan ücretli öğretmeni ve çocukları mağdur ederim bu kez. O yüzden okula bı sure daha devam.
Bende alayım ondan canım ya20mg sanırım tam hatırlamıyorum benim paket bitti alacağım yakın zamanda yeniden , kan değerlerim yükseldi şükür benim
MasallahBende sadece açlık tokluk şekerime baktıracam yükleme yaptırmıycam bende toplamda 2 buçuk kilo aldım yarın 28. haftaya giriyoruz çok az kilo aldım ve hamur işi şekere dikkat ediyorum.
Ücretsiz almicaksaniz o 5 hafta işinize yarar baya ama işte yerimize öğretmen gelince okula gidip napicaz :) bakalım belki uzaktan eğitime geçilir o zaman sorun olmaz sanırım çalışabilir raporu alırız.Benim adayligim kalkmadi daha,bir aksilik olmazsa ucretsiz dusunmuyorum o yuzden uzamasin kadroya gecisim diye...aşi da olmadim hamileyim diye bende riskli diye korkuyorum acikcasi
Kilo muhabbetleri yine yangınlar yine beeeeennnnMasallahkac kilo ile hamile kaldiniz zayif miydiniz oncesinde de
Bugün milli eğitim Bakanı ve bilim Kurulu Toplantı yapacakmış bakalım ne karar çıkacakÜcretsiz almicaksaniz o 5 hafta işinize yarar baya ama işte yerimize öğretmen gelince okula gidip napicaz :) bakalım belki uzaktan eğitime geçilir o zaman sorun olmaz sanırım çalışabilir raporu alırız.
24+0 da başlayacak 24 hafta bitmiş olması gerekiyorSelam kızlar bayadir uzak kaldım formdan.birsey soracağım size kafam çok karışık bugün itibariyle 23+5 günlüğüm covid iznim bu pazartesi mi baslayacak yoksa 13 de mi
idari izin kalkmaz umarım, hamileler ile ilgili başka ne karar alabilirler kiBugün milli eğitim Bakanı ve bilim Kurulu Toplantı yapacakmış bakalım ne karar çıkacak
Ptesiden itibaren rapor ve dilekcenizi verip izne ayrilabilirsinizSelam kızlar bayadir uzak kaldım formdan.birsey soracağım size kafam çok karışık bugün itibariyle 23+5 günlüğüm covid iznim bu pazartesi mi baslayacak yoksa 13 de mi
Yani 24+0 da ayrılmam gerekiyor degil mi o zamanda bugün 23+5 olduğuma göre pazartesi 24+1 olacağım24+0 da başlayacak 24 hafta bitmiş olması gerekiyor
Çok zayıf değildim 62 ile hamile kaldım şimdi 64. 400 çıkıyorumMasallahkac kilo ile hamile kaldiniz zayif miydiniz oncesinde de
YaKilo muhabbetleri yine yangınlar yine beeeeennnn12 Kilo almışım sabah tartildim
Tebrik ederim vallahi superÇok zayıf değildim 62 ile hamile kaldım şimdi 64. 400 çıkıyorum
Randevusuz gidiyorum ben zaten pek kalabalık olmuyor benimki
Ben de pat diye gidicem o zamanDırek gıdıyorum randevu almaya ne gerek var dura olmuyor kı
Bebeğimi de 11 eylülde görmeye gideceğiz en son 22 haftalık ken gittim gelişimi iyiydi koronaya yakalandık çok şükür atlattık biraz daha toparlanmayı bekledim. İnşallah şimdi de gelişimi iyidirYasenin ve bebegin sagligi iyiyse bence kilonun hicbir onemi yok cunku dogumdan sonra cok hizli verilebiliyor hicccc yanginlara girme
Tebrik ederim vallahi super
İnşallah ya bende en son 20+4 de iken gitmiştim covid öğrendiğim hafta randevum vardı ancak karantina bittikten sonra bende gidicemBebeğimi de 11 eylülde görmeye gideceğiz en son 22 haftalık ken gittim gelişimi iyiydi koronaya yakalandık çok şükür atlattık biraz daha toparlanmayı bekledim. İnşallah şimdi de gelişimi iyidir
İnşallah bebeklerimiz hiç etkilenmemiltir gayet iyilerdir canım. Ben hep hareketlerini takip ediyorum çok şükür iyi geliyor hergün sabah akşam özellikle çok hareketli güçlüde maşallahİnşallah ya bende en son 20+4 de iken gitmiştim covid öğrendiğim hafta randevum vardı ancak karantina bittikten sonra bende gidicem
Hicbi sey olmaz Allahin izniyle, benim arkadaslarim da atlatti bebekleri gayet saglikli dogdu. Sizin rahatliginiz huzurunuz onemli o guc veriyor bebiseBebeğimi de 11 eylülde görmeye gideceğiz en son 22 haftalık ken gittim gelişimi iyiydi koronaya yakalandık çok şükür atlattık biraz daha toparlanmayı bekledim. İnşallah şimdi de gelişimi iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?