- 3 Ocak 2021
- 943
- 1.405
- 43
- 31
Çok çok geçmiş olsun Rabbim ikinizi de korusun inşallahKızlar duanıza ihtiyacım var hastanedyim kanamam var yatışım yapıldı şimdi ciğer geliştirici iğne yapıldı duruma göre erken doğum olabilir sezaryene alabiliriz dedilerdaha 26haftalık
A aaa nasil ikisini de tecrube ettimBen ikisini de ilk doğumda tecrübe ettimHatta normal, genel anestezi, spinal hepsini yaşadım diyebilirim ikisinin de kendine göre farklılıkları var o yüzden bir arkadaşımızın da dediği gibi akışına bırakın ve araştırmayın. Bazen hicbirsey planladığımız gibi olmuyor. Hayırlı ve sağlıklı, güzel bir doğum yaşasın herkes inşallah
Çok sevindim iyi olmanıza. Sağ salim eve gönderirler inşallah canım. İyi yaptın paylaşmak iyidir her zaman. Sen de stres yapma bebeğin ve kendin için. Allah bir daha yaşatmasınÇok şükür kanamam durdu sancımda yok bugün 2.iğneyi olcam daha iyiyim herkese cevap olsun teşekkür ederim hepinizee gercekten en önemli şey moral bozmamak stres yapmamak sürekli dua ediyorum sizinde moralinizi bozdum kusura bakmayın buraya yazdım ama hamilelerin duası kabul olur derler onu düşünerek yazdım biz iyiysek bebegimiz iyi inşallah
Ben normal doğum diyerek başladım ve gece 2 den ertesi gün 5e kadar çekmediğim sancı kalmadı. Sezeryan istediğim halde almadılar. En son kalp atışları yavaşlayınca kaybetmemek için genel anesteziyle doguma alındım. Hem normal doğum sancısı çektim, hem sezeryan oldum yani. Neye uygunsanız onun akışına bırakın o yüzden. Ben bu iki tecrübe sonrası spinal oldum küçük kızımda. Eksi yönlerini yazmak istemiyorum hiçbirinin. Ama simdi de spinal olacağım inşallah. Doğar doğmaz görmek istiyorum. İlk tecrubemi yaşamış olmasaydım normal isterdimA aaa nasil ikisini de tecrube ettim
Bnm en korktuğun şeydi sancı cekıpte sezerysn olmak çok şükür olmadı . Şimdıde ıkıncı doğumdan bıraz korkum var anestezıcı çok zorladı yapamıyorum ıgneyı kendını kasıyorsun falan dedi benı çok germişti oysa ılkınde çok rahattı o ıgne olayıBen normal doğum diyerek başladım ve gece 2 den ertesi gün 5e kadar çekmediğim sancı kalmadı. Sezeryan istediğim halde almadılar. En son kalp atışları yavaşlayınca kaybetmemek için genel anesteziyle doguma alındım. Hem normal doğum sancısı çektim, hem sezeryan oldum yani. Neye uygunsanız onun akışına bırakın o yüzden. Ben bu iki tecrübe sonrası spinal oldum küçük kızımda. Eksi yönlerini yazmak istemiyorum hiçbirinin. Ama simdi de spinal olacağım inşallah. Doğar doğmaz görmek istiyorum. İlk tecrubemi yaşamış olmasaydım normal isterdim
Canım inş zamanında doğar bebeğin rabbim korktuğuna uğratmasın inşallahKızlar duanıza ihtiyacım var hastanedyim kanamam var yatışım yapıldı şimdi ciğer geliştirici iğne yapıldı duruma göre erken doğum olabilir sezaryene alabiliriz dedilerdaha 26haftalık
Gözün aydın olsun canım çok sevindim maşallah özel hastanelerden bir soruştursaydın yada bi tanıdığın olsaydı hallederlerdiKızlar covidi atlattım bugün bebeğimi görmeye gittim çok şükür iyiymş.24+3'üz 810 gr 31 cm çıktı hastayken kilo vermiştim Allaha şükür bebişi etkilememiş. Sağlığı da gayet yerinde dedi doktor çok mutlu oldum. Ama ne yazık ki ayrıntılı ultrason tarihimizi kaçırdık yaptıramıcaz galiba
Ailenizde şeker öyküsü yoksa zaten yaptırmıyor genelde doktorlar . Tabi dr dan dr a değişiyordur amaRutin tahlilleri vermek için sağlık ocağı yerine tıp merkezine gittim sağlık ocağında tsh biraz değişk çıkıyor diye dahiliye gidin dedim açlık şekerime de bakılsın dedim açlık tokluk bakalım dedi Belki şeker yüklemesi yapmana gerek kalmaz dedi tokluk düşük çıkarsa
Çok güzel canım sağlıkla da kucağına alırsın inşallah. Bende gün sayıyorum 11 eylülde randevum bende koviti atlattım çok şükür sıra bebeğimin iyi haberini almadaKızlar covidi atlattım bugün bebeğimi görmeye gittim çok şükür iyiymş.24+3'üz 810 gr 31 cm çıktı hastayken kilo vermiştim Allaha şükür bebişi etkilememiş. Sağlığı da gayet yerinde dedi doktor çok mutlu oldum. Ama ne yazık ki ayrıntılı ultrason tarihimizi kaçırdık yaptıramıcaz galiba
Kizimda cahilligime geldi diz kapaklarımin arkası bile catlamisti şimdi yeni çatlak mi eski mi anlayamıyorum ama düzenli yağ sürüyorum özellikle göbeğim çok kasiniyor fazla Kilo almaktan kaynaklı benceKizlar catlaklar basladi mi vucudunuzda? Ya da ne zaman basliyor tecrube eden var mi
Veririz insallahAhh kader ortağım gel gidelim uzak diyarlara 10 kg da ben aldım aman sağlıklı olsunla
Yaa geçmiş olsun dualarımız sizinleKızlar duanıza ihtiyacım var hastanedyim kanamam var yatışım yapıldı şimdi ciğer geliştirici iğne yapıldı duruma göre erken doğum olabilir sezaryene alabiliriz dedilerdaha 26haftalık
Bnm doktorum vücut yapısıyla alakalı demiştı çatlaklar içinKizimda cahilligime geldi diz kapaklarımin arkası bile catlamisti şimdi yeni çatlak mi eski mi anlayamıyorum ama düzenli yağ sürüyorum özellikle göbeğim çok kasiniyor fazla Kilo almaktan kaynaklı bence
Ah ah en zoru da o. Onca acı çekip sonra sezeryana dönmek, Allah kimselere yaşatmasın, kolayca yapılan doğumlardan nasip etsin hepimize inşallahBen normal doğum diyerek başladım ve gece 2 den ertesi gün 5e kadar çekmediğim sancı kalmadı. Sezeryan istediğim halde almadılar. En son kalp atışları yavaşlayınca kaybetmemek için genel anesteziyle doguma alındım. Hem normal doğum sancısı çektim, hem sezeryan oldum yani. Neye uygunsanız onun akışına bırakın o yüzden. Ben bu iki tecrübe sonrası spinal oldum küçük kızımda. Eksi yönlerini yazmak istemiyorum hiçbirinin. Ama simdi de spinal olacağım inşallah. Doğar doğmaz görmek istiyorum. İlk tecrubemi yaşamış olmasaydım normal isterdim
Aramadığımız yer kalmadı tanıdıkta yok maalesef bulamadık ya randevu. Doktorum ama şehir hastanesi perinatolojiden yeşil alan açtırdı randevu alabilmem için. Bakalım mhrs den aldım randevuyu gidince ne olacak sen şehir hastanesinde yaptırmıştın dimi ayrıntılıyıı?Gözün aydın olsun canım çok sevindim maşallah özel hastanelerden bir soruştursaydın yada bi tanıdığın olsaydı hallederlerdi
Amiiin inşallahÇok güzel canım sağlıkla da kucağına alırsın inşallah. Bende gün sayıyorum 11 eylülde randevum bende koviti atlattım çok şükür sıra bebeğimin iyi haberini almada
Evet canım şehir Hastanesinde yaptırmıştım ama randevusunu 16 haftada almıştım galiba sıra olmuyor diye erken alınıyor sen Ankara'da mısınAramadığımız yer kalmadı tanıdıkta yok maalesef bulamadık ya randevu. Doktorum ama şehir hastanesi perinatolojiden yeşil alan açtırdı randevu alabilmem için. Bakalım mhrs den aldım randevuyu gidince ne olacak sen şehir hastanesinde yaptırmıştın dimi ayrıntılıyıı?
Canım çok geçmiş olsun insallah her şey yolundadır.Çok şükür kanamam durdu sancımda yok bugün 2.iğneyi olcam daha iyiyim herkese cevap olsun teşekkür ederim hepinizee gercekten en önemli şey moral bozmamak stres yapmamak sürekli dua ediyorum sizinde moralinizi bozdum kusura bakmayın buraya yazdım ama hamilelerin duası kabul olur derler onu düşünerek yazdım biz iyiysek bebegimiz iyi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?