2021 Aralık Anneleri

Kizlar karnim sanki ortadan ikiye cart diye ayrilcakmis gibi hissediyorum. Cok zayiftim ama smdi karnim kocaman oldu ve patlicak diye korkuyorum
Buyurken karninizda igne batmasi gibi derinizin gerildigini hissedio musunuz siz de? Normal mi bu? Surekli yagliyorum bu arada aslinda gergin falan degil ama aci var

Benim de öyle. Ben de zayıftım ondan galiba bünyemiz kaldırmıyor Ben hep bi şişkinlik ve patlayacak hissi yaşıyorum. Hep yatasım var ağırlık hissediyorum çok fazla. Son ayda nasıl olurum düşünemiyorum

Benim dee özellikle yoğurt karpuz filan sonrası şişkinlik eklenince fenaa

Agirlik da yok oyle fazla ama karnim resmen aciyor derim aciyor daha dogrusu sanki yirtiliyor gibi tobeest
Benim dee özellikle yoğurt karpuz filan sonrası şişkinlik eklenince fenaa
Karpuz kavun yemem ne mumkun resmen gazman gibi yapiyor beni yiyemiyorum ama yediklerimden haric bi aci bu ya

Benim de karnım çok gergin davul gibi hissediyorum kendimi etrafımdakilerin çok şişmedin demesine rağmen sanki 9 aylık hissi var yağ krem falan hiç kullanmadım 2.gebeliğim zaten ilkinde çatlağım oldu diye saldım şimdilik yeni çatlak yok

Kızlar 24. Haftada idari izine çıkacagim ama raporu 24+6 iken mi almak lazım yoksa 23+6 dan sonra hemen 24e girince mi alıyoruz aklım karıştı

Bende biriyle sorun yasadim onun yuzunden cok gerginim

Ne zaman bıttıgını biz mi hesaplanacağız? Bırde 32 dede calısabılır alacağımız zaman da 32+6 da gıtmek sorun çıkarır mı sızce
İzne çıktığımız günden itibaren 8 hafta hesaplicaz, 32+6 da alınabilir bence zaten raporlarda gün yazmiyor yani benim doktorum yazmıyor en azından gün belirtmezseniz sorun olacağını sanmıyorum 32 haftalık gebedir ve çalışabilir demesi yeterli olur.

Çatlamak üzere olabilirsin yağlamaya son sürat devam
Yagli guresci gibi geziyorum zaten evde ama yaglanip o yaglarin kiyafete emilmemesi icin bisey dusunmemiz sart, gobegim acik geziyordum ama artik havalar da sogudu strec film sardim gobegime o da kasindirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…