3-4 gündür Bnde sendenimBu bağırsaklarım beni öldürecek valla
Hiç yardımcı olmuyor bana rahat hamilelik konusunda
Harikaa guzel haberlerini bekliyoruzAaaaiiiiyyy bugün görüş günüBen sevgiliyken böyle heyecan yaşamadım bu nedir arkadaş
Dün akşam yine kendimi zor tuttum doktoru aramamak veya hastaneye gitmemek için3-4 gündür Bnde sendenim
Adamlar da garibim ne yapalım çare olsun derdindelerDün akşam yine kendimi zor tuttum doktoru aramamak veya hastaneye gitmemek için
Sonra meğer konu yine bağırsamlarımmış
Her akşam ayrı bi drama yaşanıyor bizim evde
Benim surat tedirgin
Eşim mecbur iki de bi soruyor iyi misin daha iyi misin bir şey var mı diye
Kış bebesi olacak onlar olmazsa olmazBizim hiç ayakkabımız patiğimiz yokmuş bir de kışlık beresi. Gideyim de alayım bunlardan
Ben de bagiirsak mide sorunlari iyice arttiAdamlar da garibim ne yapalım çare olsun derdindeler
Bn gebelikten öncede sorun yaşardım bi ara ne güzel iyiydi antibiyotik başladıktan sonra bozuldum ve yine kullanıyorum antibiyotik normal insanların bağırsakları çalışır Bnde ters etki etti
Benim bağırsaklarım da küçüklükten beri en sık hasta olan yerim zatenAdamlar da garibim ne yapalım çare olsun derdindeler
Bn gebelikten öncede sorun yaşardım bi ara ne güzel iyiydi antibiyotik başladıktan sonra bozuldum ve yine kullanıyorum antibiyotik normal insanların bağırsakları çalışır Bnde ters etki etti
Bu dönemler normalmiş güya da şiştik iyiden bari bağırsaklar rahat olsaydıBen de bagiirsak mide sorunlari iyice artti
Evet ya kayisi yiom kefir su bi calistiramadikBu dönemler normalmiş güya da şiştik iyiden bari bağırsaklar rahat olsaydı
Gaz sancısıyla karıştırıp iyi gitmedin gülerlerdiBenim bağırsaklarım da küçüklükten beri en sık hasta olan yerim zaten
Ama şu an hiç müsait değilim valla bu duruma
Afedersij 2 gün önce kabız oldum mecbur ilaç aldım
O akşam zaten berbat geçti ilaçtı oydu buydu derken
Hayır bi de korkumdan ıkınamıyorum da
Onun üstüne dün akşam karnına sürekli ağrı giriyordu
Bi rutini var mı diye onu takip ettik tüm akşam
En son gece 2 gibi feci bi karın ağrısıyla uyandım
O ara kesin arayacaktım doktoru işte
Sonra meğee tuvalete gitmem gerekiyormuş
Hayır acaba ben korkudan çok uçlarda mı yaşıyorum ağrıları yoksa hamilelikte farklı mı oluuor acaba?
Her bir akşamki ağrı bambaşkaymış gibi geliyor
Ne dertliymişim
Valla bnde bugün kayısı hoşafı yapcam inşallah işe yararBu dönemler normalmiş güya da şiştik iyiden bari bağırsaklar rahat olsaydı
Bu akşam biraz saldım doğrusuGaz sancısıyla karıştırıp iyi gitmedin gülerlerdi
Aman ya bıhtım bıhtım
Her derdimiz bittiderdimiz başladı
HerLde takıyoruz diye daha da artıyorBu akşam biraz saldım doğrusu
Hangisinin ne sancısı olduğunu zaten artık anlamıyorum da
Sıklaşıyor mu diye takip ettim
Sıklaşacaksa zaten ne yapsam sıklaşacak otur bekle dedim kendime
Gece 2de bi tereddüte düştüm ama
Sancılarım geçince karnım yumuşacık oldu resmen ama
Ben relax bi insandım aslındaHerLde takıyoruz diye daha da artıyor
Relax olmak lazımmış bu hayatta gelde ol işte
iki gündür doğru düzgün evde durmadım hep dışardaydım bacaklar şişmiş balon gibi bide ödem olmuş suya koyuyorum tık yok artık sokaklara atcam kendimi
İlk gün kendim için dr daydım sonra oğlanı götür bekle derkenBen relax bi insandım aslında
Taa ki o malum güne kadar
Şimdi yine panik atak bi insan oldum
Ama hemşirem sağ olsun o biraz sakinleştirdi en son aradığımda
Orda biraz saldım
Ama bağırsaklarım bu fikre henüz adapte olamadı
Her akşam şanslarını deniyorlar
Ayrıca çok gezmeyin dışarda be
Hatta mümkünse evde uzanın hep
Herkes hep uzansın
Tamam o zaman artık dinlen amaİlk gün kendim için dr daydım sonra oğlanı götür bekle derken
2. Gün bebekle oğlanın odası için dışardayım
Duvar kağıdı tadilat işleri için inşallah bu hafta içimde onlar hallolur. Oğlanın odası gelcek hafta içi bu hafta onla uğraşırım düzenle et
Valla sabah okula bırakmak için 8.30 da evden çıktım 17.00 de anca eve girdim
Bide malum İstanbul trafiği gidip gelmek işkence
Canim dinlen ya hersey olur inan anltrken ben yoruldumİlk gün kendim için dr daydım sonra oğlanı götür bekle derken
2. Gün bebekle oğlanın odası için dışardayım
Duvar kağıdı tadilat işleri için inşallah bu hafta içimde onlar hallolur. Oğlanın odası gelcek hafta içi bu hafta onla uğraşırım düzenle et
Valla sabah okula bırakmak için 8.30 da evden çıktım 17.00 de anca eve girdim
Bide malum İstanbul trafiği gidip gelmek işkence
İnşallah dinleniyorum iki gün tatilTamam o zaman artık dinlen ama
Eşin gelince bersber yapın odayı bilmem neyi
Sen tek başına yapma
Valla bn bile aklıma geldikçe yoruluyorumCanim dinlen ya hersey olur inan anltrken ben yoruldumbebisin ismi kesinkesti mi artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?