2021 Aralık Anneleri

Kızlar öğlen yemeğini yiyorum saat 3den sonra canım tatlı şeyler istiyor şekerim düşüyormuki acabaya bakkalda uzak gidip alamıyorum da sizdede oluyormu
Bana oluyor desem kibar davranmış olurum 😂
Tatlı yoksunluğu çekiyorum resmen o yüzden çareyi evde rafine şekersiz tatlılar yapmakta buldum lifalifin barları da güzel içeriği tertemiz.
Ama ben normalde de tatlıya çok düşkündüm şekerle alakalı olduğunu sanmam 😄

Bana oluyor desem kibar davranmış olurum 😂
Tatlı yoksunluğu çekiyorum resmen o yüzden çareyi evde rafine şekersiz tatlılar yapmakta buldum lifalifin barları da güzel içeriği tertemiz.
Ama ben normalde de tatlıya çok düşkündüm şekerle alakalı olduğunu sanmam 😄
Bndensin Bnde düşkünüm 2 gündür yiyorum ara vermem lazım bakalım 🙈

Ben de henüz bebesine hiçbir şey almayanlardanım 😢 zaten ağustosun sonundayız son aylarda bakabilir miyim bilmiyorum bi eylülle Ekim kalıyor böyle düşününce de heyecanlanıyorum😁
34. Hafta çantanız hazır olsun deniyor. O yuzden bence yavaş yavaş alınmalı artık. Birden almak da yorucu olacaktır.

🙈

Eklentiler

• FE061515-CE8A-4952-BFE2-36D7AC5550AB.webp
    FE061515-CE8A-4952-BFE2-36D7AC5550AB.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 42
34. Hafta çantanız hazır olsun deniyor. O yuzden bence yavaş yavaş alınmalı artık. Birden almak da yorucu olacaktır.
Herşeyi ilk sen aldın beşik araba ilk sen doğurcan içime doğdu inşallah doğru doğmuştur 🤣🤣🙈

Ya ben bu hafta artık 6 aylık sayılıyorum. Ay deliriciym. 🥲 Bebemin depikleri dışardan görünüyor. 🥲 Aay sabırsızlanıp Allah'a yanlış bi dua etmek istemiyorum.
Ben de geriye hafta sayıyorum
38 gini doğursam 14 haftam filan kalıyor
senin daha da az 🤩🤩

Back
X