2021 Aralık Anneleri

Bende elim 2020 annesi sayılırım gecen sene 37öhaftamda kovid oldum ben skntı yasamadım cok agır da atlatmadım ama mutasyonlusu nasıldır bilmem gecmiş olsun
Çok geçmiş olsun tam son haftalarda geçirmişsiniz birde. Bebeğiniz de herhangi bir problem olmadı değil mi ?

Enfeksiyon felan mı var acaba kan idrar testi yapmışlardı bana da bakteri çıkmıştı canım. Allah şifa versin 🙏
Bilmiyorum cnm tekrar kan verdim 15 gün önce bakılmıştı antibiyotik kullandım. Sabah 6 yine sancıyla uyandım. Ağrı kesiciler bir iki saat kesiyor. İnş kötü bir şey yoktur zor dayanıyorum

Bende öyle düşünüyorum zaten zor zamanlar geçiriyoruz bari bi psikolojimiz düzelsin doğumdan bebekten önce eşimizle baş başa vakit geçirelim diyorum inşallah kazasız belasız hastalıksız bir şekilde döneriz hepimiz evlerimize 🥰
Çok korkuncada başına geliyor insanın çok pimpirikli davranmıyorum ben esirgemem kendimi olursa olur zaten ama hayatta devam ediyor yaşamak lazım önlemimizi aldıkdan sonra gerisi Rabbimden inşallah bida gelecez bu yaşa kocamızla başbaşa gezmeyekmi demi 😂😂

Selam kızlar, benim dün geceden beri şiddet li ağrım var. Alt karın ve makat bölgesinde basınç artı ağrı. Karnım da taş gibi oldu. Gündüz doktora gittim bebekle ilgili sorun yok şükür ama sebebi bulunmadı. Fitil artı günde 3 e kadar ağrı kesici verdi. Bir kaç gün sonra kontrole gel dedi. Ama parol ağrımı hiç geçirmedi şu an dayamadığım için tekrar acile gideceğim. İnş kötü bişey çıkmaz cidden kötü ağrıyor. Dua edin bana iyi geceler
Geçmiş olsun, benim bir arkadaşımada olmuştu hamileyken. Nedenini bulamayınca eğitim araştırmaya göndermişlerdi, orda apandisit olduğu ortaya çıkmıştı, ilk gittiği hastanede nasıl anlamazlar apandisite bakmazlar anlayamadım 🤷‍♀️ Sizdede öyle olmasın?

Geçmiş olsun, benim bir arkadaşımada olmuştu hamileyken. Nedenini bulamayınca eğitim araştırmaya göndermişlerdi, orda apandisit olduğu ortaya çıkmıştı, ilk gittiği hastanede nasıl anlamazlar apandisite bakmazlar anlayamadım 🤷‍♀️ Sizdede öyle olmasın?
Benim de bir arkadasim yasadi hamileyken apandisit çıktı oyuzden aklima geldi

Bende bugün aşı olmaya gıdıyorum 🥺

Eklentiler

• 3C52B005-26AA-407F-94C8-869BBABC637C.webp
    3C52B005-26AA-407F-94C8-869BBABC637C.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 60
Selam kızlar, benim dün geceden beri şiddet li ağrım var. Alt karın ve makat bölgesinde basınç artı ağrı. Karnım da taş gibi oldu. Gündüz doktora gittim bebekle ilgili sorun yok şükür ama sebebi bulunmadı. Fitil artı günde 3 e kadar ağrı kesici verdi. Bir kaç gün sonra kontrole gel dedi. Ama parol ağrımı hiç geçirmedi şu an dayamadığım için tekrar acile gideceğim. İnş kötü bişey çıkmaz cidden kötü ağrıyor. Dua edin bana iyi geceler
Ayyy canım benim inş kötü birşey yoktur Allah'ın korusun dualarımız seninle rahim büyüdüğü içinde ağrı olabiliyormuş haber et bizede çok geçmiş olsun Allah'ım şifa versin 🙏🙏🙏

Kızlar ikinci elden park yatagini ve bebek arabası ile pusetini aldık çok temiz kullanilmisti. Hatta bazı parçaları hiç kullanilmamisti. Alt açma ve ana kucağı gibi. Neyse dun balkonda kalıp sabunla fosşur foşur yıkadım. Baya içime sindi. İkinci ele karşı uzaktim ama böyle büyük parcalar alınabilir. Zaten giysi ve hijyen malzemeleri alınmaz. 3 tane hastane çıkışı çoraplari, iç zıbın, eldiven şimdilik aldıklarım. Bundan sonra 3-6ay arası tulum ve alt üst, zıbın alinacak. Biberon emzik vs. İdari izne çıktım evdeyken daha rahat alabilirim ins. Allah sağlıkla kavuştursun bebelerimize

Back
X