- 2 Aralık 2015
- 4.558
- 18.567
- 408
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #2.181
Tüm kalbimle aminnnBu ay inşallah hepimiz
HAMİŞ OLURUZ![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tüm kalbimle aminnnBu ay inşallah hepimiz
HAMİŞ OLURUZ![]()
Cnm ben 5. Gün idrarda yaptım erken gebelikte silik çizgi çıktı 7. Gün yai dün yaptım 94 çıktı beta hcg çok şükürkızlar gunaydın hayırlı cumalar
3.gün embriyosu olup 3 aralıkta benım gıbı transfer yapan var mı test yaptınız mı ? bugun 7.günümüz baska sıtelerde yapan varmıs idrar testi falan ben yapmadım daha
Yaaa ne güzel haberler bunlarCnm ben 5. Gün idrarda yaptım erken gebelikte silik çizgi çıktı 7. Gün yai dün yaptım 94 çıktı beta hcg çok şükür![]()
Oo cnmm vaar ben gayet net görüyorumYolluyorum testi sizce ikinci çizgi var mı?
Çok teşekkür ederim cnmmYaaa ne güzel haberler bunlarsag salim gelsin minnoş darısı tüm arkadaslara
![]()
Ben çok silik görüyorum![]()
Cnm ne negatif olsa hiç çıkmazdk silik de olsa çıkması pozitif olduğunu gösteriylrEvet gölge gibi bir çizgi var ama pembe değil çizgi.pembe olmasi gerekmiyor mu
Allahım bir güzel haber daha ne mutlu bize günden güne çoğalıyor pozitif haberlerimiz darısı bize olsun inşalalhCnm ben 5. Gün idrarda yaptım erken gebelikte silik çizgi çıktı 7. Gün yai dün yaptım 94 çıktı beta hcg çok şükür![]()
Rabbim razı olsun inşallah hepimiz tadarız bu duyguyuYaaaa kuzum benim negüzel mesajtum samimiyetini hissettim resmen
allahım hepinizs nasip etsin inşallah canım benim rabbim o kadar büyükki sen bittim dersin rabbim yettim der bütün gücümun tükendiği anda öyle mucize yolladiki rabbim hepimize mucizeler nasop etsin allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah cnm benim
güzel mesajin samimiyetin icin teşekkür ederim canım benim
![]()
YaaaaaaaaCnm ben 5. Gün idrarda yaptım erken gebelikte silik çizgi çıktı 7. Gün yai dün yaptım 94 çıktı beta hcg çok şükür![]()
Birlikte büyüyoruzAllahım bir güzel haber daha ne mutlu bize günden güne çoğalıyor pozitif haberlerimiz darısı bize olsun inşalalh
Aminn cnmmAllahım bir güzel haber daha ne mutlu bize günden güne çoğalıyor pozitif haberlerimiz darısı bize olsun inşalalh
Canım aynı zamanlarda transfer olacağız inşallahBu ay inşallah hepimiz
HAMİŞ OLURUZ![]()
Kesin var canımYarın cesaret edip yapamam![]()
+1Pozitif bence canım. Negatif olunca hicbirsey çıkmıyor biliyorum![]()
Hayırlı olsun keseyı karındanmı goruldu cnm kaç haftalık su andaEvet canim 2 transfer edildidarısı seninde başına inşallah tezzamanda
![]()
Ne diyorsunKesin var canım
Var zaten pembe çizgiNe diyorsun5.gün embriyosu 7.günüm az da olsa pembe çizgi olmalıydı.Hayırlısı bakalım
Her iki duruma da razıyım
Rabbime teslim oldum.
Hayırlı olsun keseyı karındanmı goruldu cnm kaç haftalık su anda
Canimmm çizgiyi bende gördüm oldu bu işNe diyorsun5.gün embriyosu 7.günüm az da olsa pembe çizgi olmalıydı.Hayırlısı bakalım
Her iki duruma da razıyım
Rabbime teslim oldum.
Oyyy kuzum hepsini okudum nasıl heyecanlandım çok şükür bin şükürhayır canım vajinal ultrason da gördü zaten transferin 11.gunu kanama başladı 13.gun zaten mümkün değil karindan gozukmez bugün 4+5 daha darısı hepinize inşallah canım