• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Bilmiyorum ama bizi beğenmeyip unuttu kesin
Beni beğenmiyor musun :-)
ahahah Gaffur geldi aklıma...
1639148416544.webp

Kizlar merhaba bende bu ay transfer olucam insallah regl bekliyorum normalde bugun olmam lasimdi. Fakat 2 gun once sabah uyandigimda peceteye 4-5 damla kan vardi ohh dedim adet oldum ama sonrasinda tık yok ve hala bekliyorum olsamda gits3m dr a neden boyle olduki

Kizlar merhaba bende bu ay transfer olucam insallah regl bekliyorum normalde bugun olmam lasimdi. Fakat 2 gun once sabah uyandigimda peceteye 4-5 damla kan vardi ohh dedim adet oldum ama sonrasinda tık yok ve hala bekliyorum olsamda gits3m dr a neden boyle olduki
Merhaba öncelikle hoşgeldiniz bizde adetten yana çok dert yandık ama sonunda beklenen an geldi inşallah başladık sizde en kısa zaman da hedefe ulaşırsınız 😍🥰❤️🌹

Bilgim yok canım bakıyorum yazan olursa ekleme yapıyorum hemen 🤗🤗🤗 ki inşallah oda pozitiftir @mira9693 varmı bişiler 🥰❤️

Cnm ses ver @mira9693 kan testin pozitif mi? Diğer topikte hamile gözüküyorsun🐣bizi de güzel haberi vermeni bekliyoruz. Kanıtlarla geldim🤣🤣🤣

Eklentiler

• D6A0D924-0058-4F6B-998A-6D4F0DEC11B9.webp
    D6A0D924-0058-4F6B-998A-6D4F0DEC11B9.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 49
Memlekette embriyonuzu dondurup yaz tatilinde transfer gibi bir şey olabilir aslında doktorunuzla bir ön görüşme yapın Allah gönlünüze göre versin inşallah ♥️
Zaten en kötü ihtimalle öyle olacak ya bayram tatilinde yada yaza transfer olacak.. ama ben sadece daha çok beklemek istemiyordum 😐 yaa 36 ya dayandi

Back
X