- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #2.281
Günaydın canım, güzel haberlerini bekliyoruz Allah’ın izniyleGunaydin kizlar. Kan verdim, dua edin okadar guzel ciksinki kimyasala donme sansi olmasinCok heyecanliyim, bide pazartesi vericem.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım, güzel haberlerini bekliyoruz Allah’ın izniyleGunaydin kizlar. Kan verdim, dua edin okadar guzel ciksinki kimyasala donme sansi olmasinCok heyecanliyim, bide pazartesi vericem.
Gunaydin. Insallah seninledir guzel haberlerini bekliyoruzzzGunaydin kizlar. Kan verdim, dua edin okadar guzel ciksinki kimyasala donme sansi olmasinCok heyecanliyim, bide pazartesi vericem.
Güzel haberlerini bekliyoruz canımGunaydin kizlar. Kan verdim, dua edin okadar guzel ciksinki kimyasala donme sansi olmasinCok heyecanliyim, bide pazartesi vericem.
Hayırlısıyla senden güzel haberler bekliyoruzGunaydin kizlar. Kan verdim, dua edin okadar guzel ciksinki kimyasala donme sansi olmasinCok heyecanliyim, bide pazartesi vericem.
Hayırlı güzel haberler alırsın inşallah canımGunaydin kizlar. Kan verdim, dua edin okadar guzel ciksinki kimyasala donme sansi olmasinCok heyecanliyim, bide pazartesi vericem.
Yaaaaa çok güzel değil mi fazla bilgiye sahip değilim amaKizlar degerim 1301 ciktiBugun 12.gun, 5.gun trasnfer olmustu. Normal dimi? Sanki fazla yuksek gibi, bi sorun olur mu?
GünaydıııııınnnnnnnnGünaydın kızlar, beni de eklermisiniz. Yaş 35. 3. Deneme. İlk denemeden bir oğlum var. 4 aralıkta transfer oldum test günümü bekliyorum.
Hoşgeldin aramızaGünaydın kızlar, beni de eklermisiniz. Yaş 35. 3. Deneme. İlk denemeden bir oğlum var. 4 aralıkta transfer oldum test günümü bekliyorum.
Hayırlı olsun cnm.12 .gün için çok güzel bir değerKizlar degerim 1301 ciktiBugun 12.gun, 5.gun trasnfer olmustu. Normal dimi? Sanki fazla yuksek gibi, bi sorun olur mu?
Az olmasın böyle daha güven verici değer belkide ikizKizlar degerim 1301 ciktiBugun 12.gun, 5.gun trasnfer olmustu. Normal dimi? Sanki fazla yuksek gibi, bi sorun olur mu?
Ohhh şükür hadi hayırlı olsunKizlar degerim 1301 ciktiBugun 12.gun, 5.gun trasnfer olmustu. Normal dimi? Sanki fazla yuksek gibi, bi sorun olur mu?
Hayir 1 embriyon transfer edildiOhhh şükür hadi hayırlı olsunşimdi de yüksek olmasına mı takıldın
sen yine buldun stres yapacak benim 10.gun 1000 13.gun 3600du iki kese görüldü belki seninde ikizdir
![]()
Benim 16 sı test günüm. İnşallah hepimizin pozitif olur.Hoşgeldin aramızabenim de ilk denememden oğlum var
3.denemem 3 Aralık transfer tarihim.test günüm pazartesi
Senin test günün ne zaman?sonuçlarımız pozitif olur inş
Değerin gayet güzel maşallah sıkıntı etme artık rahat nefes al 2 gun sonra tekrarlaHayir 1 embriyon transfer edildi![]()
Merhaba benim yasim 38 amh 0.01 idi gecen ay basladim bende ama dr un bana dedigi sonucla goruntu uymuyir. Benimde 4 yumurtam olusmustu o 10 mm altinda olan daha buyur hic merak etme moralinide bozma sakin tek bir sey var ona odaklan tek bir yumurta yeterli kalitelibolsun tek olsun sayiya sakin takilma opu gunune daha degisir zaten suan benim 3. Gun dondurulmus emriyom var beni bekliyoSelamlarr, benim amh düşüklüğüm var, amh değerim 0.94. Tüp bebek tedavisi görüyorum bugün ilaç başladıktan sonra ilk kontrole gittim yumurta sayımında doktor 4 yumurta saydı biri 10mm nin altında. Yani 3 diyebiliriz. Doktora çok mu kötü diye sordum amh düşüklüğünde beklenen bir şey dedi. Amh kaynaklı tüp bebek deneyenler acaba bana fikir verebilirler mi?Sizce kötü bir sayı mı sizlerde kaç sayılmıştı gibi?
Cevabın için çok teşekkürlerMerhaba benim yasim 38 amh 0.01 idi gecen ay basladim bende ama dr un bana dedigi sonucla goruntu uymuyir. Benimde 4 yumurtam olusmustu o 10 mm altinda olan daha buyur hic merak etme moralinide bozma sakin tek bir sey var ona odaklan tek bir yumurta yeterli kalitelibolsun tek olsun sayiya sakin takilma opu gunune daha degisir zaten suan benim 3. Gun dondurulmus emriyom var beni bekliyo
Gercektenmi? Fazla geldi bana, internette 400 500 civari olmasi gerekir diye okudum. Insallah dediyin gibidirHayırlı olsun cnm.12 .gün için çok güzel bir değeriçini ferah tut
![]()