- 29 Kasım 2021
- 343
- 707
- 18
- 31
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #2.381
Sizide neqatiflere boguyorum, kusuruma bakmayin.

Artik yapmiycam, dualar dinliycem. Allah yardimcimiz olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende adet bekliyorum transfer olcam. İki gün gecikti. Tarlusal içsem mi diyorum ama kaç güne getiriyor ve kaç tane içmem gerek acabaArkadaşlar merhaba benim bu ay transferim olcak bir sorun olmazsa ama ilk önce adet olmam lazım tarlusal içtim bugün 9.gün hala olamadım adet ne yapmam lazım kafaya taktığımdan mı olmuyor bilemedim ki
Bol şansların olsun inşallah hep başarılı olman dileğiyle hadi hayırlısı olsun o zamanBen yoğunum bu aralar diyetisyene basladim yürüyüş vs yapiyorum birde finaller yaklaştı iyice denemeler vs falan .
adet olup doktora başlarsam yazacağım mutlaka oda günü geçti baya 2023 e kadar olurum diye düşünüyorum
beyleeee bende durumlar
Için nasıl rahat edecekse öyle yap bu defa 10 gun boyunca katlandı mi diye düşüneceksin2.kez kan vermene gerek yok dedi doktor, sence yarin kan versem mi tekrar? Bu kezde ya katlanmadiysa diye korkuyorum baktirmak istemiyorum.
2.kez kan vermene gerek yok dedi doktor, sence yarin kan versem mi tekrar? Bu kezde ya katlanmadiysa diye korkuyorum baktirmak istemiyorum.
Benim gecikmisti dr la konuştum tarlusal gunde 3 kullan dedi 4 gunde bitiyor 5.gun sökuldu adetimBende adet bekliyorum transfer olcam. İki gün gecikti. Tarlusal içsem mi diyorum ama kaç güne getiriyor ve kaç tane içmem gerek acaba
Yaaa gözümüz şenlendi hoş geldi minnoş kuzuMutlu pazarlar herkeseTransferin 9.gününden tüm güzel anne adaylarına selamlar
Benim miniğim bu sabah anne ben burdayım dedi![]()
Yarın kan sonucunda da gôrmeyi nasip et Allahım
![]()
Yaa çok sevindim tebrik ederimMutlu pazarlar herkeseTransferin 9.gününden tüm güzel anne adaylarına selamlar
![]()
Çok sağol canımYaaa gözümüz şenlendi hoş geldi minnoş kuzucok sevindim inşallah yarın kanda güzel deger görürsün sag salim gelsin bütün kuzucuklar
![]()
Çok sağol canımYaa çok sevindim tebrik ederim![]()
![]()
Olabilir kuzum tek embriyoda bölünüyorAmin canim, insallah. Tek embriyo ikiz olurmu ki bilmiyorum.
Canim benim çok şükür çok sevindimMutlu pazarlar herkeseTransferin 9.gününden tüm güzel anne adaylarına selamlar
![]()
Ya ne guzel, Allah saglikla kucaginiza almayi nasib etsinMutlu pazarlar herkeseTransferin 9.gününden tüm güzel anne adaylarına selamlar
![]()
Ben kendimi her iki sonucada hazırlamak icin yapıyordum çünkü direk kanda öğrenince kötüoluyordu neyse ki cok şükür rabbim sevindirdi sag salim ilerlesin süreç sag salim kucagımiza almayı nasip etsin inşallahÇok sağol canımiçim içimi yedi yapmayacaktım,içime bir ferahlık geldi
Her iki sonuca da razıyım dedim ve çok şükür
Amin cnm yarın da güzel haberler vermek nasip olur inş.
Tamam canım teşekkür ederimBenim gecikmisti dr la konuştum tarlusal gunde 3 kullan dedi 4 gunde bitiyor 5.gun sökuldu adetim
Canım benim halen belirtim yokS Siyahhhinci canim merhaba. Sen belirtileri ne zaman hiss ettin? Bulanti falan. Benim adetimden 2 gun gecti, henuz tk yok. 2gun once bulantim vardi, oda gitti. Ya bi sey olduysa diye korkum var.
Canım günaydın
Amin cnmCanim benim çok şükür çok sevindimne güzel annesi resmen ben burdayım diyor bebişin
darısı bende dahil tüm bekleyenlerin başına
![]()