2021 Burç Yorumları

Screenshot_20211128-225301_Instagram.jpg
 

Şans Sizden Yana!

2021 Yılının Son Günlerinde Yüzü Gülecek Olan 5 Burç


Yılın son günlerinde hayatınızın aşkıyla tanışabilir, hoş bir davet alabilirsiniz, hazır olun!​


Duru Görgülü
Şans Sizden Yana! 2021 Yılının Son Günlerinde Yüzü Gülecek Olan 5 Burç



Bir yılın daha sonuna geliyoruz. Bu yıl bazılarımız için oldukça zorlu geçti. Bu zorluklar bazen bizlere yeni şeyler öğretti bazen de bizleri pes etme noktasına getirdi. Yeni yıldan beklentilerimiz ise yaşadıklarımıza göre şekillendi. 2021 yıl her ne kadar mücadele dolu olsa da ve bazılarımız bu yıldan yakasını silkse de henüz bitmedi! Astrolojiye göre, yıl bitmeden şansı dönecek birkaç burç var. Başlangıç olarak, Kasım 2021’de boğa burcundaki ay tutulmasından gelen enerji, cinsel yaşamda biraz hareketlenmeyi tetikleyecek. Bu dolunay hepimizi yakınlaşmaya davet etti. Eğer cinsel hayatında sorun yaşayanlar varsa, arzularının yeniden şahlanacağını söylemekte fayda var. Boğa dolunayı, bilinçaltımızı fiziksel duyularımızı tatmin etmeye yönlendiriyor. Aralık ayının başlarında ise yay burcundaki güneş tutulması, yeni yıldan önce son bir parlama için bir şans daha getirecek. Eğer bir yay iseniz, duygularınızın bu dönemde son derece yoğunlaşacağını söylememiz gerek. Şans gezegeni Jüpiter burcunuzu yönetiyor. Bu nedenle yılın son günlerinde karşılaşacağınız olasılıklar sonsuz. Bu tutulma yakın bir zamanda yeniden yaşanmayacak. Bu yüzden sevgili yay burçları tüm bu şanslı enerjiden yararlanın ve kendinizi kısıtlamayın! Aynı şey boğa ve akrep burçları için de geçerli. Tutulmalar hayatınızda ciddi değişiklikler yaratabilir. Yılın son günlerinde hayatınızın aşkıyla tanışabilir, hoş bir davet alabilirsiniz, hazır olun! Kısaca özetlediğimize göre artık konuya girelim. İşte 2021 yılının son günlerinde yüzü gülecek olan 5 burç!



1. Boğa​

2021 burç yüzü gülecek
İllüstrasyon: Jaclyn Caris
Boğa, zodyaktaki en şehvetli burçlardan biridir. Yeni yıl yaklaşırken, boğaların bu yönü daha fazla ortaya çıkacak. 2021 yılının son günleri boğalar için arzulamak ve arzulanmakla geçecek. Sevgili boğalar, Uranüs gezegeni burcunuzda duruyor ve hayatınızı sarsmanızı, kalıplardan sıyrılıp yeni şeyleri deneyimlemenizi istiyor. Satürn ise boğayı çevreliyor ve sizi efsanevi bir arayışa davet ediyor. Bu iki gezegen bir araya geldiğinde sizi; duygusallığınızı yeni ve belki de alışılmadık şekillerde benimsemeye davet eder. Bir ilişkiniz varsa bu dönemde yatak odanıza biraz heyecan katabilirsiniz. Bekarsanız, yeni bir romantik maceraya atılmak için kendinizi hazırlayın. Değişimden nefret ettiğinizi biliyoruz ama derin şehvetli deneyimleri de seviyorsunuz. Bu yüzden değişim aslında eğlenceli olabilir.




2. Yengeç​

2021 burç - burçların yüzü gülecek
İllüstrasyon: Jaclyn Caris
Bu yıl sonuna dek yüzü gülecek bir diğer burç ise yengeç. Bu yılbaşında, nereye giderseniz gidin aşk sizi bulacak. Yengeçler sizi sınırlayan kalıplardan çıkmanın tam sırası! Kalbinizi yeni maceralara açabileceğiniz fırsatlar adeta önünüze serilecek. Bu yılbaşı size benzersiz bir heyecanı deneyimlemeniz için fırsat tanıyacak. İlişkisi olan yengeçler ise ilişkilerini bir adım öteye taşıyacak kararlar verebilirler, işler ciddileşebilir. Plüton da dahil olmak üzere birçok gezegenin sizi aşk ve romantizm deneyiminin derinliklerine dalmaya zorladığı bu yıl sonu, eski ilişkilerin yeni olabileceği, eski acıların unutulabileceği ve yeni aşıkların dünyanıza girebileceği bir süreç.




3. Akrep​

boğa dolunayı yüzü gülecek
İllüstrasyon: Jaclyn Caris
Akrepler için, kasım ayında Boğa Ay tutulması ile başlayan süreç yıl sonunda biraz daha hareketlenecek. Özellikle romantik yaşamınızda bazı değişiklikler olacak. Tutku ve heyecan gezegeni Mars da 14 Aralık’a kadar burcunuzda. Bu süreç size en büyük arzularınızın peşinden gitmeniz için istediğiniz motivasyonu verecek. Her ne kadar bu dönemde romantik ilişkiler ön planda olsa da kariyer ve iş fırsatları da açısından da şanslı bir süreçtesiniz. İşini büyütmek isteyen akrepler biraz risk alarak istediği başarıya ulaşabilir.




4. Yay​

2021 burç boğa dolunayı
İllüstrasyon: Jaclyn Caris
Yönetici gezegeniniz Jüpiter nedeniyle, aslında yeni yıl boyunca da oldukça şanslı olma eğilimindesiniz. Ancak özellikle yıl sonunda Neptün ve Mars size aşk ve romantizmde şans getirecek. Yaylar olarak her zaman bir maceraya hazırsınız. Burcunuzdaki Mars gezegeni; ilişkiler açısından sizi desteklerken Neptün ise kariyer fırsatlarını önünüze çıkarabilir. Bir ilişkiniz varsa, biraz romantizm katmayı deneyin. Eğer bekarsanız çevrenizdeki kişilere daha yakından bakın. Aşk, sandığınız kadar uzakta olmayabilir!




5. Oğlak​

boğa dolunayı

Oğlak, bu yıl sonu tüm burçlar arasındaki en şanslı burç. Her anlamda yüzü gülecek olan oğlak burçları heyecana hazır olun! Aşk ve güzellik gezegeni Venüs, Mart ayına kadar burcunuzda olacak. Yeni insanları kendinize çekmek için baştan çıkarıcı güçlerinizi kullanmanın tam zamanı. Özellikle 9 Aralık ile yılbaşı arasında yeni biriyle tanışırsanız, derinden tutkulu bir ilişki yaşama olasılığınız yüksek.



Kaynak: 1
 
X