2021 Ekim ayı burç yorumları

aylık (1).jpg


KOÇ ve YÜKSELEN KOÇLAR​

Ekim ayının başında gerçekleşen Terazi yeniayı evlilik, ortaklık, ikili ilişkiler alanında gerçekleşiyor. Büyük bir heves ve istekle yeni bir ilişkiye, evliliğe veya ortak bir çalışmaya başlayabilirsiniz. Fakat burada geçmiş tecrübelerinizden dersler çıkarmalı ve aynı hataları tekrar etmemelisiniz. Venüs’ün Yay burcuna geçişi yabancılar, uzak akrabalar, eğitim ve hukuksal süreçleri gündeminize getirebilir. Ve Jüpiter’in 19 Ekim itibariyle düz harekete geçmesi bu alandaki konularda hız kazanmanızı sağlayabilir. Ay sonuna doğru burcunuzda gerçekleşen dolunay mücadele ettiğiniz ilişkiler, evlilik, ortaklık konularında sonuçları görmenizi sağlayacaktır. Kariyer hayatınızda dönüştürücü etkiler sağlayacak dolunay ilişkilerinizle ilgili ciddi, sağlam kararlar almanıza sebep olabilir. Güneş ve Mars’ın Akrep burcuna geçişi odak noktanızı parasal konulara çevirirken borçlar, kredilerle ilgili yeniden yapılanma sağlayabilirsiniz. Hayatınızda köklü değişiklikler yapacağınız bir süreçte olabilirsiniz.

BOĞA ve YÜKSELEN BOĞALAR​

Merkür geri hareketi ve Terazi burcundaki yeniay enerjisi günlük yaşamınız ve iş yaşamınızla ilgili konuları vurguluyor. İşyeri değişikliği, bölüm değişikliği, çalışma arkadaşlarıyla ilgili sıkıntılar gündeme gelebilir. Yoğun bir mücadele içinde olacağınız bu süreçte geçmişteki anlaşmalar, sözleşmeler ortaya çıkabilir, bazı yanlışları düzeltmeniz gerekebilir. Tabii ki bu yoğunlukta sağlıkla ilgili konuları hiç ihmal etmemelisiniz. Venüs’ün Yay burcuna geçişi parasal konular, yatırımlarla ilgili şanslı etkiler sağlayabilir. Ay sonuna doğru Jüpiter’in düz harekete geçmesi bu konularda yapılanmanızı hızlandırabilir. Ve Koç burcunda gerçekleşen dolunay bilinçaltına attığınız her türlü korku ve endişenizi açığa çıkarabilir. Arkanızdan iş çeviren, dost sandığınız düşmanlarınızın farkına varmanızı sağlayabilir. İşle ilgili eylemlerinizin sonuçlarını alabileceğiniz bu süreçte kariyerinizde büyüme fırsatı da yakalayabilirsiniz. Fakat sağlıkla ilgili konularda daha dikkatli olmakta fayda var.

İKİZLER ve YÜKSELEN İKİZLER​

Merkür geri hareketi ve Terazi yeniayının etkisi aşk ilişkilerini vurguluyor. Yeni bir ilişkiye başlamadan önce daha gerçekçi ve derin düşünmelisiniz. Fevri ve aceleci davranmadan önce karşınızdaki kişiyle empati kurmaya çalışın. Fazla düşünmeden, hızlı başlayan ilişkiler daha çok mücadele etmeniz gereken sıkıntıları da getirebilir. Varsa çocuklarınızla ilgili konular gündeminizde olabilir. Venüs’ün Yay burcuna geçişi evlilik ve ortaklık konularında hem zorlayabilir hem de yeni fırsatları getirebilir. Yeni bir birliktelik veya ortaklık ilişkisi başlatabilirsiniz. Bu teklifleri çok gerçekçi ve derin bir bakış açısıyla değerlendirmeniz gerekiyor. Ay sonuna doğru Jüpiter’in retrodan çıkışıyla yurtdışı ve yabancılarla olan işler hız kazanabilir veya ortak projeler tekrar söz konusu olabilir. Ve Koç dolunayı özel ve sosyal hayatınızla ilgili dengeyi net olarak görmenizi sağlayacak. Arkadaş ilişkilerinizde problemler olabilir veya onlarla ilgili sıkıntıları çözmekle uğraşabilirsiniz. Belki gelecek hayallerinizle ilgili daha mücadeleci olmanız gerekebilir. Hayata bakış açınızı disipline etmeniz olumlu yeni kararlar almanızı sağlayacaktır. Ay sonunda Güneş ve Mars’ın Akrep burcuna geçişi iş yaşamınız ile ilgili kontrolü ele almanızı sağlarken sağlıkla ilgili konuları da gündeminize getirebilir.

YENGEÇ ve YÜKSELEN YENGEÇLER​

Merkür geri hareketi ve ekim ayının ilk günleri gerçekleşen Terazi yeniayı ev, emlak, arsa, aileyle ilgili konuları gündeminize getirebilir. Ev değişikliği, yer değişikliği, evle ilgili tadilat, ev almak söz konusu olabilir. Acele karar vermek yerine mümkünse ay sonuna ertelemeye bakın. Aile içi ilişkilerde geçmişte kalmış bazı konuların tekrar ele alınması, yanlış anlamalar, gereksiz tartışmalar olabilir. Daha anlayışlı olmaya, gerçekçi davranmaya çalışın. Venüs’ün Yay burcuna geçişi çalışma ortamınızda, iş arkadaşlarınızla ilişkilerinizde daha iyimser olmanızı ve rahat iletişim kurmanızı kolaylaştırabilir. Sağlıkla ilgili getireceği avantajlar spora, diyete başlamak, beslenme düzeninize daha dikkat etmek şeklinde olabilir. Jüpiter’in retrodan çıkışı günlük yaşamınızda ve iş yaşamınızdaki konuların hız kazanmasını sağlarken finansal olarak bazı fırsatlar da getirebilir. Ay sonuna doğru gerçekleşen Koç dolunayı kariyer ve toplumsal statünüzle ilgili alanlara ışığını yansıtıyor. İçsel ve dışsal dünyanızda dengeyi sağlamak için daha fazla mücadele etmeniz gerekebilir. Kariyerle ilgili konularda sert duygusal çıkışlar ortaklık ilişkileri veya karşınızdaki kişilerle ilişkilerinizi zorlayabilir. Patron veya otorite figürleri ile aranızda bazı problemler, yanlış anlaşılmalar olabilir. Güneş ve Mars’ın Akrep burcuna geçişiyle aşk hayatınızda hareketli günler başlayabilir.

ASLAN ve YÜKSELEN ASLANLAR​

Merkür geri hareketi iletişim alanında önemli etkileri işaret ederken yakın çevre, kardeşler ve kuzenlerle ilişkileri gösteren alanda da Terazi yeniayı gerçekleşiyor. İletişim trafiğiniz hız kazanabilir. Yalan, iftira, dedikodularla yüzleşebilirsiniz. Kardeş veya kuzenlerle geçmişte kalan konular tekrar gündeme gelebilir. Problem yaratan ilişki sorunları varsa düzenlemek için atacağınız yeni adımlarda gerçekçi olmalısınız. Venüs’ün Yay burcuna geçişi aşk hayatınızı hareketlendirirken hayattan daha fazla keyif alacağınız zamanlar olabilir. Hobilerinize yönelebilir varsa çocuklarınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Veya çocuk sahibi olmaya karar verebilirsiniz. Jüpiter’in düz harekete geçişi internet üzerinden yaptığınız işlerde yeni fırsatlar getirebilir. Ay sonuna doğru gerçekleşen Koç dolunayı yurtdışı ve yabancılarla bağlantılı işler, eğitim ve hukuksal konulara ışık tutuyor. Çok daha mücadeleci olacağınız bu dönemde işle ilgili bazı sıkıntılı ve problem yaratan durumlar karşısında bazı şeyleri değiştirmeniz, dönüştürmeniz gerekebilir. Güneş’in ve Mars’ın Akrep burcuna geçişiyle gündeminiz aile, ev konularına yönelebilir. İçsel dünyanıza yoğunlaşabilir, yaşadıklarınızı analiz etmek isteyebilirsiniz.

BAŞAK ve YÜKSELEN BAŞAKLAR​

Yönetici gezegeniniz Merkür’ün geri hareketi ve Ekim ayının ilk günlerinde gerçekleşen Terazi Yeniayı maddi ve manevi kazanımlar alanını vurguluyor. Kazançlarınızı arttırmak için fazla hırslı ve yeni arayışlar içinde olabilirsiniz. Yatırım yaparken çok gerçekçi ve dikkatli hareket etmeniz gerekiyor. Belki bir danışmandan yardım alabilirsiniz. Merkür’ün bu alanda geri harekette olması geçmiş hakkedişlerinizin dönüşünü sağlayabilir. Özgüveninizin yüksek olacağı bir zaman ama özellikle alacak- verecek dengesini sağlayamamak canınızı sıkabilir. Venüs’ün Yay burcuna geçişi ev, emlak, arsa alım-satım konularında avantajlar sağlayabilir. Bu konularda ailenizden destek de alabilirsiniz. Aileyle veya aile büyükleri ile daha fazla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Jüpiter’in düz harekete geçişi günlük yaşamınızı hızlandırırken işle ilgili yeni ve çoklu fırsatlar getirebilir. Ve Koç burcundaki dolunay borçlar, krediler, vergiler, miraslar alanına ışık tutuyor. Evli olanlar eşle ilgili finansal krizlere de çözüm bulmak zorunda kalabilir. Duygusal olarak huzursuz, endişe ve kaygılarınızın arttığı bu dönemde lüks, ekstra ve keyfi harcamalarınızı yeniden düzenlemeniz gerekebilir. Kendi değerinizi sorgulayacağınız ve çalışmalarınızın karşılığını maddi olarak almak için yoğun efor harcayacağınız bir süreç. Duygusal saplantı, takıntılar gibi negatif duygulara düşmemeye çalışmalısınız. Güneş ve Mars’ın Akrep burcuna geçişi yakın çevre ilişkileri, ticari faaliyetlerinize daha yoğunlaşmanızı sağlayabilir.

TERAZİ ve YÜKSELEN TERAZİLER​

Ekim ayına hem burcunuzda gerçekleşen Merkür geri hareketi hem de yine burcunuzda gerçekleşen yeniay enerjisi ile başlıyorsunuz. Ne dediğinize, ne karar aldığınıza çok dikkat etmeniz gereken bir süreçtesiniz. Kendinizle ilgili her türlü konuda yeni adımlar atmak için hevesli, istekli hatta aceleci olabilirsiniz. Özellikle ikili ilişkiler, evlilik veya ortaklık konularındaki problemleri çözmek, orta noktayı bulmak için yeni adımlar atabilirsiniz. Yine de ilişkilerle ilgili tam olarak ne istediğinizi netleştirmeniz iyi olur. 7 Ekim’de Venüs Yay burcuna geçiyor. Kardeşler, kuzenler, yakın akrabalarla iletişim hız kazanabilir. Daha iyimser ve keyifli olacağınız bu süreçte internet üzerinden yaptığınız işlerde kazanç artışı olabilir ve yakın çevrenizden destek alabilirsiniz. Jüpiter’in düz harekete geçişi yeni eğitim ve seyahat fırsatları getirebilir. Ay sonuna doğru gerçekleşen dolunay karşıt evinizde ilişkilerle ilgili alanda gerçekleşiyor. Evlilik, ortaklık, danışmanlık aldığınız kişiler, açık düşmanlarınız her türlü ilişkileriniz mercek altında. Birebir ilişkilerde çatışmalar, zıtlaşmalar içsel dünyanızda zorlayıcı ve yıpratıcı dönüşümlere sebep olabilir. Dikkat etmediğiniz takdirde ilişkiler bitme noktasına gelebilir. Güneş ve Mars’ın Akrep burcuna geçişi özellikle finansal kaynaklarınıza yoğunlaşmanızı sağlayacak. Parasal kaynaklarınızı arttırmak için daha fazla mücadele edebilirsiniz.

AKREP ve YÜKSELEN AKREPLER​

Merkür geri hareketi ve Ekim başında gerçekleşen Terazi yeniayında aklınızın içi karmakarışık olabilir. Yetiştirilmesi gereken evraklar, geçmişteki anlaşmalar, sözleşmeler, kariyerinizle ilgili atılması gereken adımlar konusunda programlama yapıyor olabilirsiniz. Ve bunun stresi günlük yaşamınıza yansıyor olabilir. Dost sandıklarınızın aslında öyle olmadığını fark edebilirsiniz. Venüs’ün Yay burcuna geçişiyle parasal konular ön plana çıkıyor. Fakat ailenizden, aile büyüklerinizden alacağınız destek ile her şeyi düzene koyabilir, yolunuzda daha rahat ilerleyebilirsiniz. Jüpiter’in de düz harekete geçmesiyle finansal ve manevi destekler bularak içsel olarak rahat bir sürece geçebilirsiniz. Koç burcunda gerçekleşen dolunay ise duygusal olarak huzursuz, sabırsız olduğunuz bir dönem olabilir. Yabancılar veya yurtdışı kaynaklı işlerin, eğitim ve hukuksal süreçlerin sonuçları ortaya çıkmaya başlayabilir. Aklınızdakileri uygulamaya koyma sürecinde iletişimle ilgili konularda yıpratıcı ve dönüştürücü bir zaman olabilir. Bunların sonucu sağlık olarak daha dikkatli olmanızı gerektirebilir. Günlük rutininizde yaşanabilecek sorunlar karşısında daha sakin ve sabırlı olmanız gerekebilir. Ay sonunda Güneş ve Mars’ın burcunuza geçişiyle eylemlerinizin sonuçları daha net görünür olabilir ve kendinize güveniniz yerine gelebilir.

YAY ve YÜKSELEN YAYLAR​

Merkür geri hareketi ve Terazi yeniayı sosyal ve arkadaş çevrenizde ilişkilere dikkat çekiyor. Yeni gruplara katılmak, yeni insanlar tanımak için adımlar atabilirsiniz. Çeşitli organizasyonlarda bulunabilir ve bireyselliğinizi ortaya koymak için çaba harcayabilirsiniz. Yine bu alanda gerçekleşen Güneş-Mars kavuşumunun etkisiyle egonuz çok yükselebilir ve çevrenizdeki kişilerle ilişkilerinizde problemler doğurabilir. Yalan, dedikodu gibi tatsız gelişmeler yaşayabilirsiniz. Karşı tarafı anlamadan dinlemeden karar vermemeye çalışın. Venüs’ün burcunuza geçişi kendinizi daha iyimser ve güvenli hissetmenizi sağlarken yeni bir aşk getirebilir. Yönetici gezegeniniz Jüpiter’in düz harekete geçişiyle iletişim trafiğiniz hız kazanabilir ve yakın çevrenizden maddi ve manevi destekler alabilirsiniz. Ay sonuna doğru gerçekleşen Koç Dolunayı bireysel ve sosyal hayatınızdaki dengeye dikkat çekiyor. Aşk hayatınızda bazı sorunların çözümlenmesi gerekebilir. Acele ve fevri davranışlar, hızlı karar vermek sıkıntı duymanıza, kendinizi huzursuz hissetmenize sebep olabilir. Ay sonunda Akrep burcuna geçen Güneş ve Mars bilinçaltına attığınız endişe ve korkuları açığa çıkarabilir ve özel ilişkilerinizle ilgili konular aklınızı çok meşgul edebilir.

OĞLAK ve YÜKSELEN OĞLAKLAR​

Ayın ilk günlerinde gerçekleşen Terazi yeniayı ve Merkür geri hareketi kariyerle ilgili alanda gerçekleşiyor. Yeni bir işe başlamak, iş değiştirmek, terfi almak söz konusu olabilir. Veya yeni bir ortaklık için hareket edebilirsiniz. Geçmişte kaçırdığınız bazı anlaşmalar, iş fırsatları tekrar önünüze gelebilir. Diğer taraftan aşırı agresif ve dürtüsel davranışlar ilişkilerinizde problem yaratabilir. Patron ve otoriteyle aranızda anlaşmazlıklar ortaya çıkabilir. Hakkınız olanları almak için yaptığınız mücadele içsel olarak yaralanmanıza, sıkıntı duymanıza sebep olabilir. Venüs’ün Yay transiti kariyerle, ilişkilerle ilgili konuların kafanızın içinde dönüp duracağı ve düzenlemeler yapacağınız zamanlar. Jüpiter’in düz harekete geçişi kariyer kaynaklı kazançları ve fırsatları getirecektir. Ve Koç burcunda gerçekleşen dolunay toplumsal statünüzü korumak, kariyerle ilgili mücadeleler sonucu içsel olarak huzursuz ve yorgun düşmenize sebep olabilir, aile hayatınızda sıkıntılara sebep olabilir. İş ve ev arasındaki dengeyi sağlamaya çalışmak sizde gerçek dönüşümler yaratabilir. Güneş ve Mars’ın Koç burcuna geçişiyle sosyal çevre, arkadaş grupları ve işten gelen kazançlar, geleceğe dair projelerinize yoğunlaşabilirsiniz.

KOVA ve YÜKSELEN KOVALAR​

Yabancılarla yapılan işler, eğitim, basın-yayın konuları veya hukuksal konularla ilgili yeni adımlar atmak isteyeceğiniz yeniay enerjisi ve yine bu alanda gerçekleşen Merkür geri hareketi ile Ekim ayına başlıyorsunuz. Geleceğe yönelik hedefleriniz için başlangıç yapacağınız yeniayda aşırı dürtüsel ve aceleci davranmaktan kaçınmalısınız. Zira iletişimle ilgili konularda yara almaya açıksınız. Venüs’ün Yay burcuna geçişi sizin sosyal ilişkilerinizde yoğunluk sağlayabilir. Arkadaş çevrenizde, gruplar içinde İyimser ve neşeli olabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilir, yeni çevrelere girme şansı yakalayabilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Satürn ve Jüpiter’in düz harekete geçişi uğraştığınız konularda hız kazanmanızı ve bazı fırsatları yakalamanızı sağlayabilir. Koç burcundaki dolunay yakın çevre, kardeşlerle ilişkilere ışık tutuyor. Gereksiz tartışma ve yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir. Hayata bakış açınızı, ilişkilerinizi gözden geçirdiğiniz ve yeniden bir düzenleme getirmek istediğiniz bir süreç olabilir. Duygusal olarak huzursuz ve gergin hissedebilirsiniz. Güneş ve Mars’ın Akrep burcuna geçişi kariyerle ilgili konularda yoğunlaştığınız bir dönem olacaktır.

BALIK ve YÜKSELEN BALIKLAR​

Ekim ayı Merkür geri hareketinin ortak yatırımlar, paylaşılan mallar konusunda etkisini göstereceğinden özellikle kredilerle ilgili daha gerçekçi ve dikkatli olmalısınız. Terazi yeniayı ile ödemeler ve borçları yapılandırmak için yeni adımlar atmak isteyebilirsiniz. Unutulmuş bir borç veya ekstra ödeme söz konusu olabilir. Alacaklar, borçlarla ilgili krizler, miras işleriyle ilgili problemler yaşanabilir. Hukuksal süreçlerle ilgili konularda mücadele etmek sizin için yaralayıcı olabilir. Venüs- Yay geçişi kariyer ve gelecek planlarınızla ilgili değişiklikler getirebilir. Uzun süredir planladıklarınızı devreye almak isteyebilirsiniz. Yeni bir işe girmek, terfi almak, patronlardan destek görmekle ilgili avantajlar yakalayabilirsiniz. Ay sonuna doğru oluşan dolunay maddi ve manevi kazanımlar alanını aydınlatıyor. Alacak-verecek dengesini net olarak görmeniz ve bu konuda zorlayıcı bir dönüşüm sağlamanız gerekebilir. Parasal konular ve yatırımlarınızda mantık ve sezgilerinizi bir arada kullanarak adım atmanız yararınıza olur. Güneş ve Mars’ın Akrep burcuna geçişi yabancılarla yapılan işler, eğitim hayatı, basın-yayın konuları veya hukuksal konuları ön plana çıkarabilir. En çok hayata hangi pencereden baktığınızla ilgili yoğunlaşabilir ve kendi değerinizi sorgulayabilirsiniz.

Sevgiyle,
Astrolog Filiz Ünal
 
aylık (11).jpg

2021 Ekim Ayında Koç Burcunu Neler Bekliyor?​

'Karşıt aşk evinizin' yönetici gezegeni Venüs, dostluklarınızın pekişeceği fakat aynı zamanda arkadaşlıkların aşka dönüşeceği bir ay olacağını müjdeliyor ve mutluluk sinyallerini veriyor. Mars ve retro Merkür birlikte hareket ediyorlar. Ani öfke nöbetlerine dikkat. İyi giden beraberlikler bir anda değişim gösterebilirler. Kafaca anlaştığınız kişilerin, daha sonra yaşantınızda farklı bir boyuta geçme ihtimali olması sizi endişelendirmesin. En azından bazı şeyleri denemelisiniz. İsteklerinizde müthiş bir artış olurken, enerjiniz sınırlarınızın ötesinde genişleyecek ve amaçlarınıza ulaşmak için çok daha fazla çalışacaksınız. Bu dönemde karşı cins üzerinde çekiciliğinizi kullanacaksınız. Uranüs finans evinizden size destek veriyor. Paranızın değerini anlayacaksınız. İlişkiler konusunda ve maddiyat alanında kaçırdığınız fırsatlar yeniden karşınıza çıkacak. Kariyer ve toplumsal başarınıza güç veriyor. Riskli işlerden kaçınmalısınız. Ertelenen projeler ve ödemelerinizde sürprizler var. Sağlık konusunda uyku düzeninize önem vermelisiniz. Ayaklarınızı dinlendirerek, meditasyon, yoga gibi çalışmalara ağırlık verebilirsiniz. Sağlık rejimlerinizin listenizi değiştirebilirsiniz.


2021 Ekim Ayında Boğa Burcunu Neler Bekliyor?​

Uranüs, içinizdeki heyecanları körüklerken; çevrenize yansıttığınız ışığın daha da parlamasını sağlıyor. Aklınıza gelen düşünceler istemeden ağzınızdan dökülebilir. Güzel başlayan duygular daha sonra istenmeyen durumlara neden olabilir. Özgüveninizin yüksek oluşundan dolayı bir takım engelleri kolayca aşmanız bazı konularda şımarmanıza neden olsa da; karşınızdaki kişiler bunun çocukça bir nazlanma olabileceğini düşünerek size karşı olumsuz bir tavır sergilemeyecek. Çevrenizin size onay vermesini beklemeden atılım yapıyorsunuz. Satürn ve Jüpiter kariyer evinizde retro yaparken, Retro Merkür ve Mars olumlu bir açı ile destekliyor.. Her geçen gün kendinize olan saygınız artıyor ve toplumsal ilişkilerinize yansıyor. Geciktiğiniz yolculuklarla ilgili fırsatlar yeniden karşınıza çıkacak. Aniden bir şeyler şekil değiştiriyor. Takıntılarınızdan uzak kalmak için mücadele vermeyi bırakarak, olayları akışında takip edin. Size hitap eden hobi niteliğinde bir konuda yoğunlaşarak, yeteneklerinizi geliştirmek isteyeceksiniz. Dişleriniz, dizleriniz ve uyluk kemikleriniz, ayak bilekleriniz özen isteyen bölgeleriniz. Sizi çok yüklemeyecek sportif faaliyetler, yürüyüşler ve dinlendirici kısa yolculuklar doğal ilaçlarınızdır.


2021 Ekim Ayında İkizler Burcunu Neler Bekliyor?​

Farklı duygular peşindesiniz. Eğlenmeyi ve sürprizleri seviyorsunuz. Hoş saatler geçirebileceğiniz seyahatler söz konusu... Karşıt finans evinizde uzun zaman Plüton retrosu var. Jüpiter ve Satürn'den destek alıyorsunuz. Yönetici gezegeniniz Merkür 18 Ekim'e kadar aşk ve sosyal evinizde geri gitmeye devam edecek. Geçmişte kalan ve hala anılarınızın bir köşesinde ara sıra canlanan unutamadığınız sevginiz tekrar gündeme gelebilir. Her ne kadar sizi hala heyecanlandırsa da bu tür bir ilişkide hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Eğlenceli bir ortamda başlayan arkadaşlık konusunda fazla abartılı olmayın. Uzun süredir görüştüğünüz dostlarınızla bazı duygusal çekişmeler sonucunda ilişkilerinizi bitirebilirsiniz. Sevdiğiniz bir dostunuzla ayrı ortamlara düşebilirsiniz. İş bölümü yaptığınız kişiler sorun çıkartabilir. Başlattığınız tüm çalışmaları inatla sürdürecek ve sonuca gideceksiniz. Fiziksel anlamda oldukça çekici ve aktif bir tavır içindesiniz. Uzun süredir gizlediğiniz planlarınız uygulama aşamasına gelirken, sevdiğiniz işleri pratikte yaşama geçirmiş olacaksınız.


2021 Ekim Ayında Yengeç Burcunu Neler Bekliyor?​

Yoğun duygular içindesiniz. Her şey istediğiniz gibi ilerlesin istiyorsunuz. Karşıt ilişki evinizde bulunan gezegeniniz Plüton duygularınızı ağırlaştırıyor. Aşk gezegeniniz Satürn, retro durumunda olduğu için ilişkiler konusunda dikkatli davranmaya devam etmenizi hatırlatıyor. Disiplinli ve kurallara göre hareket ederseniz duygusal kayıplar yaşamazsınız. Olağanüstü durumlarda çok çabuk düşünebiliyorsunuz. Fakat bir türlü sonuca yaklaşamıyorsunuz. Mars ve retro Merkür birlikte hareket ederek iyi konumda birbirlerini destekliyor. Ailenizle ilgili konular gündeme gelecek. Fakat bazı zamanlarda iyi niyetle oluşturduğunuz tüm duygulara olumsuzluk yükleyebiliyorsunuz... Sakin ve soğukkanlı davranırsanız sonuç hep lehinize oluşur. Duygusal tatmin sağlayacağınız işler peşindesiniz. Ayrıca iş ve aile hayatınızda güven çok önemli. Mars ve Merkür bazı pürüzlere karşı tedbirli olmanızı öneriyor. Eski dostlarınızla bir araya gelerek geçmiş günlere dönecek, anılardan bahsedeceksiniz. Belirsizliğini koruyarak aklınıza takılan konular varsa, bu konuşmalardan sonra bu soruların cevabını bulacaksınız. Süregelen bir ilişkiniz varsa, dikkatli olmalı ve isteklerinize gem vurmalısınız. Gelip geçici yüzeysel duygusallıklardan ve ilişkilerden kendinizi uzak tutmalısınız.


2021 Ekim Ayında Aslan Burcunu Neler Bekliyor?​

Karşıt evinizde geri gitmeye devam eden Jüpiter ve Satürn bir takım zorluklarda sizi olumlu etkilemeye başlayacak. Olumsuz zannettiğiniz birçok konuyu yeniden gözden geçirmeniz için karşınıza çıkaracak. Duygusal konularda eski olaylar tetiklenebilir. Evlilik ve ilişkiler konusunda aynı hataları yapmamalısınız... İlişkinizi sorgularken, kendi hatalarınızı da fark ediyorsunuz. Sağlamcı yönleriniz ortaya çıkıyor. Cazip yönleriniz birçok kişinin üzerinize düşmesine neden olsa da, yoğurdu üfleyerek yemenizde yarar var. Acele davranışlar size daha sonra, duygusal tamir ve sorun yaratacaktır, dikkatli olun. Uranüs, kariyer evinizde toplumsal olaylarda aklınızın karışmasına neden oluyor. Uranüs ve Venüs, yeni çevrelerde karşınıza değişik fırsatların çıkaracağını gösteriyor. Sert açılar yüzünden aşk hayatınızda fırtınalar estirebilirsiniz. Aileniz duygusal hayatınıza karışabilir. Sakin olmalısınız. Öğrenme içgüdünüz oldukça yüksek. Riskten ve spekülasyondan uzak kalmalısınız. Yaratıcılığınızın kısıtlandığını hissedeceksiniz. Sosyal ilişkilerinizde sorunlar başınızı ağrıtacaktır. Partnerinizle birbirinizi yanlış anlayabilirsiniz. Duygusallıkla akılcılığı birbirine karıştırmayı sevmediğiniz halde, bu dönemde bir karmaşa içinde olacak fakat düşüncelerinizi çok iyi süzgeçten geçireceksiniz. Bu ay gizli planlar ve eski dostlarla yapılan düşünce temelinde bazı organizasyonlar önemli olacaktır.


2021 Ekim Ayında Başak Burcunu Neler Bekliyor?​

Aklınız ve hisleriniz arasında karmaşa yaşıyorsunuz. Bir tarafta yüksek hayalleriniz ve takıntılı aşk duygularınız varken diğer yanda da yeni arayışlar içindesiniz. Bu kadar yükü ne derece kaldırabilirsiniz, siz de bilmiyorsunuz. İyi niyetinizin yanlış anlaşıldığı konusunda hem kendinize hem de karşınızdaki kişiye öfke duyabilirsiniz. Anılardan bir türlü kopamıyorsunuz. Kendi isteklerinizde çok fazla ısrarcı olmanız huzursuzluğunuzu büyütebilir. Eleştirici yönleriniz yüzünden duygusal hayatınız sizi yoruyor. Uranüs, yolculuklar evinizde size sürprizler sunacak. Eksik kalan işlerinizi tamamlamalı, yeni fırsatlar yaratma yerine eskileri akıllıca değerlendirmelisiniz. Gücünüzün sınırlarını fazla abartmamalısınız. Altından kalkamayacağınız konulardan uzak kalmalısınız. Bu dönem, bazılarınız aşk ve dostluk duygularını karmaşık bir şekilde sergilediği için, karşısındakinin duygularında karışıklığa neden olacaktır. Zorunlu ilişkiler size göre değil. İlişkilerinizi gözden geçirmenizde fayda var. Aşk konusunda sorumluluk almak istemeyebilirsiniz. Mars ve Merkür, finans evinizde bulunuyor. 18 Ekim'e kadar retro durumunda olan Merkür sizden yana; birlikte iş yaptığınız kişilerin ödeme konusunda size jest yapmaları mümkün. Aniden unuttuğunuz bir ödeme size yapılabilir. Bir takım iş huzursuzluklarınız tatlıya bağlanabilir. İletişim konusunda güçlü bir yeteneğiniz var, karşınızdaki kişiyi kolaylıkla etkiniz altına alıyorsunuz.


2021 Ekim Ayında Terazi Burcunu Neler Bekliyor?​

Mars, Güneş ve Merkür birlikte hareket ediyor. 18 Ekim'e kadar retro Merkür, ilişkiler konusunda sizi zorlayacaktır. Jüpiter iyi niyetli davranışlarınızın ödülünü size vermeye hazırlanıyor. Karşı ilişkiler evinizdeki Venüs sizi olumlu etkiliyor. Grup arkadaşlıklarında ve sosyal ortamlarda aniden karşınıza çıkabilecek cazip kişileri görmezlikten gelmemelisiniz. 18 Ekim'den sonra Merkür, size önemli bir destek veriyor. Yapabileceğinizden çok daha kaliteli işlere girişeceksiniz. Söz aldığınız kişilerin iyi niyetine güvenebilirsiniz. Gizli anlaşmaların size sağlam dönüşler getireceğini bilmelisiniz. Sadakat ve samimiyet sizin için çok önemli olacak. Aşık olduğunuz kişiler aynı zamanda, maddi konularda güçlü kişiler olacaktır. Sağlam temellere dayanmayan ilişkilerden kaçıyorsunuz doğal olarak. Sorumluluklarınız canınızı sıkıyor. Fakat kendinizi ispat etmeniz için sıkı bir çalışmaya yönelmelisiniz. Sağlığınız konusunda duygusal çelişkiler yaşadığınız zaman sinir sisteminiz zarar görüyor. Dengeli beslenerek, kısa yürüyüşler yaparak ve hobilerinize zaman ayırarak bu ayı sağlıklı bir şekilde geçirebilirsiniz. Ayrıca kendinize olumlu uğraşılar bulabilir ve zihninizi dinlendirebilirsiniz.


2021 Ekim Ayında Akrep Burcunu Neler Bekliyor?​

Yönetici gezegeniniz sizi olumlu desteklerken bilinçaltınızda değişim rüzgarları estiriyor. Düşüncelerinizi harmanlarken; aklınız ve kalbiniz çelişki içinde kalıyor, kafanız net değil. Olmayacak olayları, olur hale getirmek için evrenin size sunacağı hediyeleri kabul etmelisiniz. Manevi duygularla hareket ettiğiniz zaman; karşınızdaki kişiyi tanımakta zorlanırsınız. İyi niyet elçisi olmak gibi bir takıntınız var. Bazı olumlu sunumları görmek istemeyebilirsiniz. İçinizdeki kıvılcımları görün lütfen. Çok çalışıyor ve emeğinizin karşılığını bekliyorsunuz. Ortaklıklar ve iş ilişkilerinizi denetleyen karşıt evinizdeki retro Uranüs, ilişkiler konusunda size zorluklar yaşatıyor. Plüton'dan olumlu enerji ve destek alıyorsunuz. Borçlarınızla ilgili durumlar söz konusu. İş birliği içinde olduğunuz zaman, iş potansiyelinizde enerji yükselmeleri meydana gelecek. Kendinizi iyi hissettiğiniz zaman çalışma yaşantınız daha verimli olacak. Ortaklarınız ve partnerinizle aranızda anlaşmazlıklar çıkarken, beklentilerinizde yavaşlamalar ve gecikmeler olabilir. Bunlara kafanızı fazla takmayarak, yoğunlaştığınız konuları bir an önce bitirmeye çalışın. Başkalarına çılgın gelen işler, size son derece kolay gelecek. Sağlığınızla ilgili sorunları fazla büyütmeden çözmelisiniz. Zihinsel yorgunluk söz konusu. Doktor kontrolün de gerekli vitaminlerinizi almalısınız.


2021 Ekim Ayında Yay Burcunu Neler Bekliyor?

Satürn ve Jüpiter, iletişim evinizde geri giderken ilişkilerinizi testten geçirmeye devam ediyor. Karşıt evinizin yöneticisi Merkür 18 Ekim'e kadar retroya devam ediyor. İkili ilişkilerinizde karşılıklı iletişim ve kendinizi anlatabilme önem kazanıyor. Pratik davranışlarınızla birçok kişinin önüne geçebilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda sizi fark etmelerini beklemeden öne atılacaksınız. Dikkatli olun ve hata yapmayın. Sosyal hayatınız ve özel yetenekleriniz ön plana çıkarken, iş disipliniz mükemmel bir şekilde kendini gösterecek. Her konuda yoğun duygular içindesiniz. Huzursuz olduğunuz bir konudan kaçmak isterken, başka gereksiz bir konu üzerine takılarak kendinizi hırpalayabilirsiniz. Sosyal evinizde bir canlanma söz konusu olacak. Heyecanlı günler sizi bekliyor. Yaşadığınız ilişki 18 Ekim'den sonra net bir durum alacak. Aşk fırsatları yaratıcılığınızla ilgili alanlarda ve çalıştığınız şirketlerde karşınıza çıkacak. Katıldığınız davetlerde karşı cinsin üstün yeteneklerinden etkileneceksiniz. Neptün, aile ve yuva evinizde geri giderken kafanız bazı konularda karışıyor. Sağlamlık ve içsel denetim çok önemli. Disiplinli çalışmanızı teşvik edecek kişilerden destek alacaksınız. Çalıştığınız iş yerinde size ilgi duyan kişilerin patron konumunda olması sizi şaşırtmasın. Hedeflerinizde yalnızca egolarınızı kullanacaksınız. Öfkelerinize hakim olduğunuz sürece sağlığınız bir sorun yaratmayacak. Baş ve boynunuza dikkat etmelisiniz. Ağır kaldırmamalı ve iskelet sisteminizi zorlayacak hareketlerden sakınmalısınız.


2021 Ekim Ayında Oğlak Burcunu Neler Bekliyor?

Uranüs, aşk ve sosyal evinizde geri gitmeye devam ediyor. Sürpriz karşılaşmalara devam. Aynı anda birkaç kişinin ilgisi üzerinizde olacak. Çevrenizdeki mantıklı ve sağduyulu kişiler ilginizi çekebilir. Cazip ve kalabalık bir hayran çemberi içinde kalabilirsiniz. Mars, kariyer evinizde ilerlerken 18 Ekim'e kadar retro Merkür kafanızın karışmasına neden olacak. Birçoğunuz ortak arkadaş gruplarında yeni tanışacağı kişilerle duygusal bağlar kuracak. Enerjinizi doğru kullanmaya çalışmalısınız. Mesleki aşkların da gündemde olacağı bir dönem. İş arkadaşlıklarının kısa süre içinde aşka dönüşebileceğini aklınızdan çıkarmamalısınız. Yakın çevre ilişkilerinizdeki sorunlar aile içi tartışmalara neden olabilir. Düşüncelerinizi yeniden gözden geçirirken, duygularınızda geri sayıma geçeceksiniz. Çevrenizde gelişen olaylara karşı, takıntı derecesinde kendinizi haklı gösteren değişik yorumlar getirecek, düşüncelerinize hiçbir şekilde sınır koymak istemeyeceksiniz. Yaşadığınız yoğun duyguların adını koymakta zorlanabilirsiniz. Başlattığınız tüm çalışmaları inatla sürdürecek ve sonuca gideceksiniz. Parasal kazançlarınız sezgilerinizle birlikte ilerleyecek. Retro Jüpiter ve Satürn sayesinde, bulunduğunuz şartları değerlendirme konusunda fırsatçı ve akılcı davranışlar içinde olacaksınız. Spor yaparken baldırlarınızı zorlamamalısınız. Varisler ve damar sorunlarına dikkat etmelisiniz.


2021 Ekim Ayında Kova Burcunu Neler Bekliyor?

Satürn, bazı işlerinizde gerekli desteği size verecek. Geçmişte mutlu olamamış biri karşınıza çıkabilir. Düşünmek için fazla zamanınız olsa bile, ondan etkileneceksiniz. Derin duygular içindesiniz. Bu ay arkadaş gruplarınızı değiştirecek ve yeni bir çevreye gireceksiniz. 18 Ekim'e kadar Merkür retro yapmaya devam edecek. Belki de uzun süredir bir türlü kopamadığınız bir arkadaşınızla yollarınızı ayırabilirsiniz. Katılacağınız dost toplantılarında farklı bir karizma içinde olacak ve karşı cinsin ilgisini kolayca çekeceksiniz. Yakın çevreniz bu konuda sizden çok şey bekliyor. Duygularınız farklı işlerden yana olsa bile, içinde bulunduğunuz durum oldukça önemli. 18 Ekim'den sonra kariyer evinizde farklı durumlar var. Ön planda olacağınız grup aktivitelerinde dikkat çekeceksiniz. Kendinize güveniyor ve çevrenizde iyi etkiler bırakıyorsunuz. İşinizin gelişimi sürecinde yaşanan değişimler sizi düşündürüyor olsa da yapacağınız planlı değişimlerle gerekli önlemleri alacak ve başarılı olacaksınız. İş konusunda beklediğiniz desteği, yakın bir dostunuzdan alarak gerekli atılımı yapabilirsiniz. Sağlık konusunda enerjinizi doğru kullandığınız zaman hiçbir problem çıkmayacağına emin olabilirsiniz.


2021 Ekim Ayında Balık Burcunu Neler Bekliyor?

Neptün, burcunuzda geri gitmeye devam ediyor. Karşıt finans evinizde Mars sizi zorluyor. Başlatacağınız ilişkilerin sağlıklı olmayacağını zamanla anlayacaksınız. Aynı işle uğraştığınız karşı cinsten birinin ilgisini çekeceksiniz. Günlük yaşam temponuzu etkilemeden duygusal konularınızı yürütmeniz sizin için zor olabilir, dikkatli olmalısınız. İsteklerinizdeki artış motivasyon gücünüzü etkilerken, duygusal ilişkilerinizde istenmeyen karışıklığa neden olabilir. Kısa vade çözümlerle durumu yatıştırmalısınız. Kendinizi enerjik ve hırslı hissetmeniz, küçük hatalar neden olabilir. İş bağlama konusunda oldukça başarılı bir performans sergileyeceksiniz. Çalıştığınız iş yerinde yönetici pozisyonunda çalışıyorsanız, şirketinize maddi kazanç sağlayacak birçok anlaşmaya imza atacaksınız. Mars, ay boyunca 'değişim evinizde' maddi konularla ilgili olayları ortaya çıkaracak. Daha fazla talepleriniz olacak. Daha önce üzerinde yoğunlaştığınız ve karar verdiğiniz konuları bir an önce bitirmeye çalışın. Bu arada bazı iş gecikmeleri de olabilir. Sağlığınız bu dönemde hassas gelişecek. Özellikle bedensel zorlanmaların, fiziksel ve ruhsal problemlere neden olabileceğini aklınızdan çıkarmamalısınız. Hormon sisteminizde olan sorunlar için de bir doktora başvurmayı ihmal etmemelisiniz. Enerjinizi doğru kullandığınız zaman hiçbir problem çıkmayacağına emin olabilirsiniz.




Filiz Özkol
 
aylık (8).jpg

KOÇ BURCU​

Ekim ayı ikili ilişkileri düzenlemek, var olan ilişkinize ritim katmak, onun istekleri ve ihtiyaçları üzerine yoğunlaşmak adına güzel bir ay. 19 Ekim’de Merkür gerilemesinin bitmesiyle iletişimsel problemlerin çözülebileceği, kendinizi daha iyi ifade edeceğiniz, karşı tarafı daha iyi anlayabileceğiniz bir aya adım atıyorsunuz. 6 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek olan yeni ayın etkisiyle bu ay evlilik planları yapabilir, ilişkilerinizi bir adım öteye götürebilirsiniz. Yeni bir ticari partnerle çalışmak, ortaklaşa iş yapmak ve işinize maddi imkan katmak açısından da fırsatların yoğun olacağı bir ay diyebilirim. Bu bağlamda gündelik işlerinizin yoğunluğu artarken, sosyalleşmek ve hobilerinizle uğraşmak size iyi gelecek. Sevdiğiniz kişiyle organizasyonlar veya beraber keyif alacağınız aktiviteler yapacaksınız. 20 Ekim Koç dolunayı sizin burcunuzda gerçekleşiyor. Kendinizle ilgili her konuda karar alma zamanı; daha fazla sorumluluk almanızı, kazancınızı artırabilecek alternatif işlere yönelmenizi tavsiye edebilirim.

BOĞA BURCU​

Gündelik koşuşturmalarınızın arttığı bir dönem olacak. Yanınızda çalışanlar veya iş arkadaşlarınızla yaptığınız fikirsel birlik sayesinde bu ay verimlilik söz konusu. 19 Ekim’de Merkür’ün düz harekete geçmesiyle iletişim problemleri çözülüyor; kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz, fikirlerinizi daha ikna edici talep edeceğiniz bir ay olacak. 6 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek yeni ayla beraber çalışma koşullarınız da iyicil etkiler olacak; ayrıca bu ay sağlık kontrollerinizi düzenleyebilir, uzun süredir başlayamadığınız diyete başlayabilirsiniz. İkili ilişkiler, flört ve aşklar için de güzel etkileşimler altında olabilirsiniz. Ev değiştirmek isteyen Boğalar için bu ay taşınma fırsatı doğabilir. Kendinizde değişim ya da evinizde birtakım tadilat veya değişiklik yapmak için uygun bir ay; sadece sıra dışı fikirlerinizi kendinize saklamanızda fayda var diyorum, sizi anlamayanlar olacaktır, bu da canınızı sıkabilir. 20 Ekim’deki Koç dolunayı ile arka plan konularda, kapalı alanlarda, hastaneler ve sağlık konularında bir netice alabilirsiniz. Okült ve metafizik konular ilginizi çekmeye başlayabilir.

İKİZLER BURCU​

Çocuk sahibi olmayı isteyen İkizler burcu için bu ay güzel fırsatlar var; aşk ve ilişkiler adına güzel başlangıçlar yapılacak, sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebileceksiniz. 19 Ekim’de Merkür’ün düz harekete geçmesiyle iletişimdeki aksaklıklar ortadan kalkacak, küslükler, dargınlıklar sona erecek, etrafınızda uzun zamandır beklediğiniz barış rüzgarları esmeye başlayacak. 6 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek yeni ayla beraber birbirinize olan aşkınızı itiraf edebileceksiniz. Bütün bunlar olurken yine de içiniz rahat değil bir şeyler eksik gibi; arkanızdan iş çevirenlere ve kıskançlara karşı temkinli olmakta fayda var. 20 Ekim Koç dolunayı ile arkadaşlıklarınızda, sosyal konularda bir gerilme, kopuş yaşayabilirsiniz. Bazı İkizler için bir karar alma süreci olabilir bu, ‘iç sesinize güvenmelisiniz’ diyorum.

YENGEÇ BURCU​

Ekim ayı Yengeç burçları için aile içi problemleri çözmek, aile üyelerinin eş veya ebeveyn sorumluluğunu almak, onların dertlerini dinlemek, belki onlara çözüm yolu bulmak açısından çok güzel bir süreç. Aile genişletme yolunda evlilik, söz, nişan gibi organizasyonlar devrede olacak veya ev içinde gerekli düzenlemeler, ufak tadilat ve değişimler sizi mutlu edecek. Bu ay 19 Ekim itibarıyla Merkür düz hareketine geçeceğinden iletişimsel problemleriniz ortadan kalkacak, kendinizi daha rahat ifade edebileceksiniz. Medya, yazılı iletişim, halkla ilişkiler alanlarında atılım yapmak için içinizde bir enerji hissedeceksiniz. Çalışmayan Yengeçler bu ay yakın çevre ilişkilerinin de desteğiyle yeni bir hobi, el işi, resim, sanat alanlarında kendilerini faal bulacaklar. 13 Ekim’de Terazi burcundaki yeni ay size ev ve sosyal hayat arasındaki dengeyi hatırlatacak ve buna uyumlu yaşama çalışmalarınızı ve verimliliğinizi her iki tarafa da bölmeniz gerektiğini anlatacak. Bu ay sonu 20 Ekim dolunayında işle ilgili konularda veya patronlarla, sorunlar ve ufak tartışmalar yaşanabilir.

ASLAN BURCU​

Ekim ayında yakın çevrenizle, komşularla, akrabalarla, kardeşlerle ilgili gündemler ön planda olacak. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz; kişisel gelişim ve faaliyetlerde etkin olabileceğiniz bu ay toplantılar, halkla ilişkiler, sosyal yaşam canlılığı içinde olacaksınız. 19 Ekim’de Merkür’ün düz hareketine geçmesiyle iletişimsel problemleriniz sona erecek ve kendinizi rahat ifade edebileceksiniz. 6 Ekim’de Terazi burcundaki yeni ay sizi kardeşinizle iş birliği yapmaya veya herhangi bir kırgınlık, küskünlük varsa aranızı düzeltmeye ve bu alanda barış rüzgarı estirmenize yöneltecek. Para hanenizin yavaş yavaş dolmaya başlayacağı bu ay yeni yatırımlar ve yeni iş gelişmeleri için de olanak sağlıyor. Ay sonunda kendinizi biraz bunalmış ve yorgun hissetmeniz muhtemel de olsa partnerinizin desteği ile bundan sıyrılmanız kolaylaşacak. Herkesin gözünün üzerinizde olmasına her ne kadar alışkın olsanız da, bu ay bu durumdan biraz bunalmış hissedeceksiniz. 20 Ekim Koç dolunayı ile uzak akrabalar, medya, hukuk, yurt dışı gibi konularda bir netice alacaksınız.

BAŞAK BURCU​

Ekim ayında Başak burçlarını finansal anlamda büyüme ve yeni kazanç kapıları karşılıyor olacak. İşinden memnun olmayan Başaklar için sektör değişikliği, iş başvuruları devreye girebilir. 6 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşen yeni ayla beraber kişisel birikimlerinizi geliştirmek, yeni iş fırsatları ve para alışverişi ile ilgili konular gündeminize oturacak. Merkür’ün bu ay düz harekete geçmesi iletişimsel sorunlarınızı da ortadan kaldırdığından, bu ay sizin parlama ayınız diyebilirim. Fiziksel görünümünüzden etkileyici konuşmalarınıza kadar herkes size hayran olacak. Ay sonuna doğru Koç burcunda dolunay gerçekleşecek; iş ortaklığı kurduğunuz, iş birlikteliği yaptığınız kişilerle bir değişiklik yaşanabilir, ofis arkadaşlarınızla gerilmeler, herhangi bir konuda zıtlaşma veya sağlık konularında bir problemle karşılaşabilirsiniz.

TERAZİ BURCU​

Ekim ayında Teraziler tamamen kendilerine yönelmek isteyecek; fiziki görünüm, saç, giyim tarzı, yeni hobiler her şey sizin için. Artık karşı taraf için fedakarlık yapmaktan ziyade (evet bu sizin yapınızda var biliyorum), kendinizle ilgilenmeye başlayacaksınız. Uzun süredir var olan maddi problemlerinizin artık çözümlendiğini fark edeceksiniz. 19 Ekim’de sona eren Merkür gerilemesinin bitişi ile iletişim problemleriniz bitecek, kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz dönem başlıyor. 6 Ekim’de burcunuzda gerçekleşecek yeni ayla beraber yeniden doğmuş gibi hissedeceksiniz; bunca zaman siz değer verdiniz artık siz değer görmeye başlayacaksınız. Ay sonuna doğru yeni girişimlerinizde kullanmak üzere borçlanabilir, kredi çekme ihtiyacı duyabilirsiniz. Yakın çevre ilişkilerinizde ise temkini elden bırakmamakta fayda var, çizgiyi aşanlar olabilir. 20 Ekim Koç dolunayında ikili ilişkiler dikkat çekiyor olacak.

AKREP BURCU​

Akrep burçları biraz karamsar başlıyor bu aya, gizli kalmış konular, geçmişte yaşanmış sıkıntılar su yüzüne çıkabilir. Veya sizin gibi olmak isteyip de olamayan, sizi kıskanan birileri çevrenizde olabilir ama eminim siz müthiş sezgilerinizle etrafınızda olup biten her şeyi çözeceksiniz. Ya hep ya hiç mantığınızla bu ay ikili ilişkilerinizde de yeni bir boyuta geçebilir, var olan ilişkinizi farklı boyutlara taşıyabilirsiniz. 19 Ekim’de Merkür retrosunun sona ermesi ile iletişim gücünüz artacak, kendinizi daha rahat ifade edebilecek, neyi isteyip neyi istemediğinize karar vereceksiniz. 6 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşen yeni ayla beraber iç sesinize güvenerek hareket etmeli ve maneviyata yönelmelisiniz. Hiç beklenmedik bir yerden para gelebilir bu ay, umudunuzu yitirdiğiniz bir para veya borcu olan birinin size geri ödeme yapması gibi durumlar söz konusu. Bu parayı, maddi gelirinizi iyi korumalısınız, gelecek dönem olası sıkıntılı günler için kenara atmanızda fayda var. 20 Ekim Koç dolunayı sizi günlük işlerinizde bir değişikliğe gitmeye zorlayabilir.

YAY BURCU​

Ekim ayında Yay burcu her zamankinden daha sosyal; çevrenizden fayda göreceksiniz. Yaşadıklarınızdan ders almak, bilgeleşmek ve artık hayata farklı perspektiften bakmak için kolları sıvamanız gerekiyor. Daha sorumluluklarınızın bilincinde ve disiplinli bir dönemde olacaksınız artık. 19 Ekim’de Merkür retrosunun bitmesiyle iletişimsel problemleriniz çözülüyor yanlış anlaşılmalar ortadan kalkıyor; siz ateş elementi dobra bir kişilik olduğunuz için söyledikleriniz bazen yanlış anlaşılabiliyor. Fakat dert etmeyin hepsi çözülecek. 6 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek yeni ayla beraber sosyal ortamların yine en aranılan ismi siz olacaksınız ve ışık saçacaksınız. Yeni bir iş teklifi alabilir, kendinizi kanıtlamak adına daha fazla çalışabilirsiniz. Egzersiz ve diyet yapmak için de uygun bir dönem. 20 Ekim Koç dolunayı ile aşklar, flörtler devrede fakat biraz can sıkıcı olabilirler, beklentiniz karşılanmayabilir.

OĞLAK BURCU​

Ekim ayında Oğlak burcu toplum önünde sevgi, saygı ve takdir görecek. Emeklerin karşılıksız kalmadığını ve ilerlemek için her daim bir adım atmak gerektiğini en iyi siz biliyorsunuz ve bu ay ektiğiniz tohumlar meyve verecek. 19 Ekim’de Merkür gerilemesinin bitmesiyle iletişim aksaklıkları yanlış anlaşılmalar son bulacak, kendinizi daha rahat ifade edebileceksiniz. İçinize atmamanızı her şeyi paylaşmanızı tavsiye ederim. 6 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşen yeni ayla birlikte yeni başlangıçlar, yeni kararlar alarak ev ve iş ortamınızı değiştirmek isteyeceksiniz. Ticaret, pazarlama, halkla ilişkiler, yurt dışı ilişkiler açısından verimli bir ay, ufak tefek para alışverişleri gündemde; yalnız hobiler ve size zevk veren, ilginizi çeken şeyler için biraz çekimser bir ay. 20 Ekim Koç dolunayı ile ailevi konularda netice almak, bir konuyu çözmek veya ev değiştirmek gibi gündemleriniz olacak.

KOVA BURCU​

Ekim ayında Kova burçları evlerinde daha fazla zaman geçirmek istemelerine rağmen buna imkan yaratamadıklarından şikayetçi olabilir. 6 Ekim Terazi yeni ayı ile genel olarak eğitim, öğretim, uzak yerlere seyahatler, hukuksal meseleler, yabancılarla ilgili konular veya eşinizin akrabaları ile ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. 19 Ekim’de Merkür gerilemesinin bitmesiyle iletişim problemleri ortadan kalkacak ve daha rahat iletişime geçebileceksiniz. Eşinizden maddi-manevi destek alacağınız bu ay, kariyerinizde de başarılarınızdan söz ettirmeyi başaracaksınız. Siz genel anlamda iletişime yatkın ve sosyal biri olarak arkadaşlarınız tarafından da aranan ve sevilen bir insansınız; buna mukabil bu ay nereye yetişeceğinize siz karar verin. 20 Ekim Koç dolunayı ise size ufak ticari işlerde sorunlar getirebilir. Kısa seyahatler için acele etmemelisiniz.

BALIK BURCU​

Ekim ayında Balık burcu kendine ve sorumluluklarına bağlı yaşamayı hedef belirleyecek. Günlük işlerinizde, koşuşturmalarınızda, ortaklaşa işlerde sorumluluklar artacak. Bununla birlikte ev, iş, aile, kariyer temaları üzerine düşünecek ve aradaki dengeyi oturtmaya çalışacaksınız. Maddi olarak eşinizin kaynaklarının arttığı bir ay olacak ve bu da sizi hayli sevindirecek. 19 Ekim’de biten Merkür gerilemesiyle iletişimsel aksaklıklar ortadan kalkacak; ikili ilişkiler, flörtler adına sürpriz bir teklif alabilirsiniz, sizi ailesiyle tanıştırmak isteyebilir. 6 Ekim’de Terazi yeni ayında ortaklıklarda sorunlar çözülürken, 20 Ekim Koç dolunayında maddi kaynaklarınız, beklenmedik ödemeler, iş konularında gerilmeler yaşanabilir. Ay sonuna doğru kardeşler ve yakın çevre ilişkilerinizde hareketli günler sizi bekliyor olacak.




Dolunay Karaca
 
aylık (2).jpg

Koç Burcu Aylık Yorum​

Ekim 2021
Değişime açık bir ay sevgili Koç..
Ruhsal, fiziksel, zihinsel farkındalıklar kazanacağın, spiritüel bir ay senin adına.
Hatta öyle ki profesyonel Astroloji, Psikoloji, Spiritüel, Çakra danışmanlıklar alabilirsin.
Hayata yeni pencereler açacağın, seni aşağı çeken bir çok etkeni aşacağın bir süreç olacak.
San faydası olmayan, hayatına hizmet etmeyen bir çok duyguyu, düşünceyi, alışkanlığı geride bırakacaksın.
Ailevi, yakın, dostluk, sosyal ilişkilerinin hareketleneceğin, seyahatlere, organizasyonlara açık bir ay.
Evli, ilişkisi olan bir Koç isen, baskın, sonuç odaklı tutumlarla evliliğine, ilişkine yeni bir yön çizeceksin.
Bekar bir Koç isen, yeni bir aşk Ekim 2021’in kaçınılmazı olacak senin için.
Kariyer, eğitim, finans, günlük rutinlerin, yerleşik düzenin, sorumluluk alanların adına hareketli, tempolu bir ay.
Büyük değişimler, ani gelişmeler, sürpriz kararlar aya damgasını vuracak.










Boğa Burcu Aylık Yorum​

Ekim 2021
Özel hayatına vurgu yapacak bir ay olacak sevgili Boğa..
Geçmişle vedalaştığın, geleceğe, ileriye odaklanacağın bir ay olacak.
Bilhassa duygusal anlamda dönüştürmek zorlandığın tüm hikayeleri tamamlayacak, noktalayacaksın.
Kendine karşı hiç olmadığı kadar dürüst, açık, samimi olacak, kendinle yüzleşmekten kaçınmayacaksın.
Bekar bir Boğa isen, özel hayatının önünde duran engelleri aşmak adına ciddi bir çaba sarf edeceksin diyebilirim.
Evli, ilişkisi olan bir Boğa isen, eşinin, partnerinin dönüşüme, değişime, yeniliğe açık olmasını bekleyebilirsin.
Aslında özel hayatın adına ezber bozan bir ay olacak diyebilirim.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin, sosyal ilişkilerin adına samimiyet, güven arayacağın bir ay.
Aradığın güveni, samimiyeti göremediğin yerde durayacak, enerjisi tükenmiş ilişkileri noktalamaktan kaçınmayacaksın.
Kariyer, eğitim, finans, günlük rutinlerin adına beklediğin haberleri getirecek, şanslı bir ay.










İkizler Burcu Aylık Yorum​

Ekim 2021
Sürprizlere açık, şaşırtacak bir ay olacak sevgili İkizler..
Alışılagelmiş düşüncelerini, duygularını, alışkanlıklarını değiştirecek, devrimci bir ay Ekim 2021 senin için.
Tabularını yıkacağın, kalıplaşmış düşüncelerini aşacağın, isteklerine, gelecek planlarına odaklanacağın bir ay.
Bekar bir İkizler isen, Ekim 2021 ruhsal anlamda tamamlanacağın, kendini bulacağın bir birlikteliği getirecek.
Geçmişten gelen, aşamadığın bir ilişki yeniden canlanabilir, cesur, tutarlı, istikrarlı adımlar atabilir, duygularına sahip çıkabilirsin.
Evli bir İkizler isen, eşinden ayrı zaman geçirmek istemeyecek, günlük rutinlerinde düzenlemeler yapacaksın.
İlişkisi olan bir İkizler ise, ilişkini resmiyete taşımak adına adımlar atabilirsin.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerine yeni yönler tayin edeceğin, manipülasyona setler çekeceğin, bireyselliğine odaklanacağın bir ay.
İster özel, ister kariyer, eğitim odaklı olsun sık sık seyahatlerin, sürpriz gelişmelerin öne çıkacağı bir süreç olacak.
Kariyer, eğitim, finans, günlük rutinlerin adına düzenlemeler yapacağın, önceliklerinin yer değiştireceği bir ay








Yengeç Burcu Aylık Yorum​

Ekim 2021
Duygusal, karmik, yenilikçi bir ay sevgili Yengeç..
Senin dışında gelişen olaylar, kontrol dışı gelişmeler, ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına şaşırtıcı gelişmelere açık bir ay.
Ebeveyn sağlık sorunları, aileyi ilgilendiren meseleler, senin de müdahil olacağın ilginç gelişmeler gündeme gelebilir.
Hukuksal meseleler, resmi daire işlemleri, vergi, kredi, alacak/borç gibi hesapları açacak, geçmişten gelen meseleleri açacak bir ay.
Kariyer, eğitim, finans, günlük rutinlerin adına sorumluluklarına odaklanman gereken bir ay, bilgine.
Başı kalabalık bir ay aslında, aynı anda birden fazla konu ile ilgilenmek durumunda kalabilirsin.
Evli, ilişkisi olan bir Yengeç isen, karmik yüzleşmeler getirecek bu ay, gerçeklere sırtını dönmeyeceksin.
Sürpriz değişimler, ani kararlar, beklenmedik yeni yollar Ekim 2021’in öne çıkan gündem maddeleri olacak senin için.
Bekar bir Yengeç isen, aşk adına heyecanlara gebe bu ay, sürpriz bir başlangıç kaçınılmaz görünüyor.
Ruhsal, zihinsel, fiziksel dengene önem vermeli, profesyonel destekler almalı, bu karmik ayı en iyi şekilde değerlendirmelisin.







Aslan Burcu Aylık Yorum​

Ekim 2021
Günlük rutinler, kariyer hayatın ile ilgili değişimleri yüksek bir ay sevgili Aslan..
Neresinden bakarsak bakalım Ekim 2021 senin için finans, kariyer, gelecek demek.
Süregelen kariyer, eğitim, finans, günlük rutinlerine değişimler getirecek, düzenlemeler getirecek bir ay olacak.
Yeni başlangıçlar, yurtdışı, şehir dışı bağlantılar, online çalışmalar, sürpriz işbirlikleri öne çıkabilir.
Finansal anlamda önemli gelişmelere açık bu ay, kontrollü, titiz hareket etmeli, detayları es geçmemelisin.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına elemeler yapacağın, sadeleşmeye gideceğin bir süreç olacak.
Evli bir Aslan isen, eşin ile iletişimine, paylaşımlarına titiz, ihtiyatlı yaklaşmalı, ihmalkarlıktan kaçınmalısın.
İlişkisi olan bir Aslan isen, değer verdiğin kişi senden netlik bekleyebilir, önemli kararlar arefesindesin.
Bekar bir Aslan isen, gelgitler yaşadığın bir gönül meselesine kesin bir sonuç getirmek, net adımlar atmak isteyebilirsin.
Sürpriz gelişmeleri ile kah güldüren, kah hüzünlendiren Ekim 2021, sana bir hediye vermeden gitmeyecek










Başak Burcu Aylık Yorum​

Ekim 2021
Değişken, yoğun bir ay sevgili Başak..
Kalabalıklar içerisinde yalnızlık hissedebilir, geçmişe dönebilir, güvenli alanına çekilmek isteyebilirsin.
Son aylarda yaptığın değişimleri gözden geçirebilir, bazı pişmanlıklar yaşayabilirsin.
Kariyer, eğitim, finans, günlük rutinlerin, yerleşik düzenin ile ilgili değişimler getirecek bir ay olacak Ekim 2021.
Hızla kararlar alıp, girdiğin iş, proje, işbirliği noktalanabilir, ani değişimler, kontrol dışı gelişmeler gündeme gelebilir.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına sakinlik isteyen bu ay, ilginç iletişimler, yüzleşmeler gündeme gelebilir.
Evli bir Başak isen, eşinin tavır ve tutumlarına eleştirel yaklaşabilir, uzlaşma sağlamakta güçlük çekebilirsin.
İlişkisi olan bir Başak isen, önünü göremediğin bir birlikteliğin içinde yer almak istemeyebilir, ilişkiyi noktalamak isteyebilirsin.
Aslında genel anlamda özel hayatın adına dengeleri değiştirecek bir ay olacak diyebilirim.
Bekar bir Başak isen, geçmişle olan yüzleşmeni yaşamalı, hayata yeni pencereler açmalısın.







Terazi Burcu Aylık Yorum​

Ekim 2021
Önemli değişimleri getirecek bir ay sevgili Terazi..
Senin adına dönüştüren, değiştiren, yenilikçi bir ay olacak diyebilirim sevgili Terazi.
Yakın geçmişin muhakemesini yapacağın, kariyer, eğitim, finans, günlük rutinlerin, yerleşik düzenin adına kontroller yapacağın bir ay olacak.
Seni aşağı çeken unsurları gözden geçirecek, kendinle yüzleşecek, bazı iç hesaplaşmalar yaşayacaksın.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına süregelen sorunlar adına kendine de paylar çıkarabilirsin.
Üslubunu, tavrını, tarzını düzenlemen gereken bu ay, empati, sağduyu, yenilikçi olmak kazandıracak, ihmal etmemelisin.
Çocukları olan bir Terazi isen, çocukların artan enerjisi seni yorabilir, sağlıklı aktiviteler, kaliteli zamanlar sana yardımcı olacak, değerlendirmelisin.
Evli, ilişkisi olan bir Terazi isen, eşin, partnerin ile karşılıklı anlayış bekleyen bu ay, yüksek tepkiler olumsuz sonuçlar doğurabilir.
Agresyon, ani öfke patlamaları, yüksek tepkiler ancak krizleri doğurur, çözüm odaklı olmak, olaylara geniş pencerelerden bakmak gerek.
Bekar bir Terazi isen, gelgitli ilişkileri noktalamayı tercih edebilir, kalbi boş bir Terazi isen, yeni bir heyecana kontrol dışı adım atabilirsin.






Akrep Burcu Aylık Yorum​

Ekim 2021
Neresinden bakarsan bak, beklenmedik gelişmelere açık bir ay sevgili Akrep..
Her şeyden önce öz benliğini hissedeceğin, öz gücünü farkına varacağın, cesur bir ay olacak.
Ruh, zihin, beden dengesinin önemini kavrayacağın, kişisel gelişimine her şeyden çok önem vereceğin bir ay olacak.
Bireysel çalışmalar, profesyonel desteklerle kendine büyük yatırımlar yapacağın, yaşamın, benliğinin önemini kavrayacağın bir ay.
Kendine daha çok zaman ayıracak, bağımlılıklarından, takıntılı duygulardan, yoran düşüncelerden arınacağın, yeniliklere açık bir ay.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerinde paylaşımın, iletişimin kalitesine son derece önem verecek, maniple edilmeyi reddedeceksin.
Evli, ilişkisi olan bir Akrep isen, samimiyet, içtenlik, güven, romantizm, tutku senin için olmazsa olmaz olacak.
Beklentilerini eşine, partnerine açıkça dile getireceğin, girişimci, açık yürekli ve aynı zaman da yapıcı bir ay.
Bekar bir Akrep isen, 2021 başından bu yana gönlünü yoran mesele sonuca bağlanıyor.
Kariyer, eğitim, finans, günlük rutinlerin adına başı kalabalık ancak fırsatlar, şanslar getirecek bir ay.






Yay Burcu Aylık Yorum​

Ekim 2021
Başı kalabalık ancak güzel getirileri olan bir ay sevgili Yay..
Yoğun gündemleri olan Ekim 2021’de dinlenecek zaman bulamazsan şaşırma derim.
Ancak bir o kadar şanslı, fırsatlar sunan, güzel bir ay olacak, enerjini yüksek tutmalısın.
Kariyer, eğitim, finans, günlük rutinlerin adına düzenlemeler getirecek, biraz yorucu bir ay.
Geçmişten gelen bürokratik işlemler, finansal meseleler gündeme düşebilir.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına sadeliği, içtenliği tercih edeceğin, kalabalıklardan kaçınacağın bir ay.
Bekar bir Yay isen, zihnini meşgul eden kişiye net adımlar atabilir, yeni başlangıçlara imza atabilirsin.
Evli, ilişkisi olan bir Yay isen, eşinin, partnerinin değişken tavır ve tutumları seni agresyona itebilir, dikkat.
Tepkilerinde, söylemlerinde, tavırlarında denge isteyen bir ay olacak.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına patavatsız bir ay, ebeveyn sağlık sorunları ise sürpriz olabilir.





Oğlak Burcu Aylık Yorum​

Ekim 2021
Ani değişimlere açık bir ay sevgili Oğlak..
Geçmişi andıran olaylara gebe bir ay ancak karmik hesaplaşmaları yapıp, defterleri kapattıracak bir ay olacak.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına derin yüzleşmeler getirecek bu ay, bir çok ilişkiyi noktalayabilirsin.
Egemenliğini ilan edeceğin bir ay desem abartı gelebilir ama yaşayınca hak vereceksin.
Ruhsal, zihinsel, fiziksel dengeni, kişisel gelişimini, arzu ve isteklerini önemseyeceğin bir ay olacak.
Ailevi ilişkilerde ebeveyn sağlık sorunları yahut geçmişten gelen meseleler sürpriz gündemler oluşturabilir.
Evli, ilişkisi olan bir Oğlak isen, eşin, partnerin ile açık konuşmalar yapacağın, beklentilerini öne süreceğin bir ay olacak.
Dengeli ancak biraz kontrolcü tutumlar sergileyebilir, gelişmeleri şansa bırakmak istemeyebilirsin.
Bekar bir Oğlak isen, hiç beklemediğin gelişmelere açık bu ay, büyük sürprizler yaşayacaksın.
Kariyer, eğitim, finans, günlük rutinlerin adına sorumluluklarını ihmal etmemen, dikkat isteyen bu ay, iyimser sürprizler var.








Kova Burcu Aylık Yorum​

Ekim 2021
Dönüştüren bir ay olacak sevgili Kova..
Sağlığın, alışkanlıkların, kalıpsallaşmış düşüncelerin, takıntılı duyguların dönüşüyor, sen değişiyorsun.
Spiritüel, Astroloji, Psikoloji, Çakra, Kişisel gelişim destekleri alacağın, yeniliğe açık olacağın bir ay.
Kilo vermek, kilo almak, imaj-stil yenilemek, yeme-içme alışkanlıklarını, günlük rutinlerini değiştirmek adına hızlı bir ay.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerinde iletişime açık olacak ancak kendi bireysel alanlarını, enerji alanlarını koruyacaksın.
Evli bir Kova isen, eşinin desteğini hissetmek, birlikte daha çok zaman geçirmek, hayatı ortak bir şekilde yüklenmek isteyebilirsin.
İlişkisi olan bir Kova isen, gelgitlerden sıkıldığını fark edebilirsin, daha çok sakinlik istediğin bir ay olacak.
Bekar bir Kova isen, sosyal medya hesaplarından sürpriz başlangıçlar, uzaklarla iletişimler gündeme gelebilir.
Kariyer, eğitim, finans hayatın adına fazlası ile ileri görüşlü bir ay olacak.
Geçmişi düzenleyeceğin, geleceğe adımlar atacağın, çalışkan bir ay senin için






Balık Burcu Aylık Yorum​

Ekim 2021
Farklılıklar kazandıracak bir ay sevgili Balık..
Yılın ilk aylarından bu yana yoğun akan gündemler, değişen duyguların, hesapta olmayan gelişmeler seni yormuştu.
Ekim 2021’de ufak bir mola vermek isteyeceksin diyebilirim, ruhsal, zihinsel, fiziksel dengene, enerjine önem vereceksin.
Kendine daha çok zaman ayıracak, profesyonel destekler alacak, bireysel uğraşlarla kendi saf enerjini yükseltmek isteyeceksin.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına spekülatif gelişmelere, iletişimlere, hiç beklenmedik iyi-kötü sürprizlere açık bir ay.
Ani kutlamalar, ani sağlık sorunları, sürpriz seyahatler, ilginç haberler aya damgasını vuracak diyebilirim.
Evli, ilişkisi olan bir Balık isen, yorulmak istemediğin, sakinlik, dinginlik istediğin bir ay olacak.
Sevginin, şefkatin, saygının ne denli önemli olduğunu kavrayacağın, bazı ısrarları elden bırakacağın bir ay olacak.
Bekar bir Balık isen, sürpriz flörtler, sürpriz iletişimler, ani başlayan, ani biten duygular gündeme gelebilir.
Kariyer, eğitim, finans, günlük rutinlerin adına son derece dikkatli, titiz hareket edeceğin bu ay, standartlarını korumaya yönelik ilerleyebilirsin.




-Astrolog Seda Turan
 
Bu ay Terazi burcunda gerçekleşecek Mars etkili Yeniay ile beraber sosyal bir döneme adım atabilirsiniz. 20 Ekim günü Koç burcunda meydana genel Dolunay ise birtakım krizlere neden olabilir.

aylık (10).jpg


KOÇ | (21 Mart – 19 Nisan)

Mars etkili yeniay ile ilişkiler ve ortaklıklarda stresli konular gündeminizde olacak. Zaman zaman sesler yükselebilir; sudan sebeplerle tartışmalar çıkabilir. Koç burcunda gerçekleşecek dolunayla sabırsız, tahammülsüz insanlarla sıklıkla karşılaşabilirsiniz. Yaşam hedeflerinizi gerçekleştirirken kendinizi güç çekişmelerinin içinde bulabilirsiniz.

BOĞA | (20 Nisan – 20 Mayıs)

Bu ay, hasıraltı ettiğiniz konularla yüzleşebilirsiniz. Kendinizi motive edebilir, çalışma ortamınızdaki insanları koordine edip, yönetebilirsiniz. Dolunayla kendi kabuğunuza çekilip korunaklı bir alan yaratmak isteyebilirsiniz. Gürültüden, kalabalıktan, insanlardan uzak kalmayı tercih etmek size iyi gelebilir.

İKİZLER | (21 Mayıs – 20 Haziran)

Yeniay ile özel hayatınızda planlı programlı hareket etmek isteyebilirsiniz. Partnerinize destek olabilirsiniz. Çocuklarınızla iletişiminizde onların beklentilerini dikkate almanızda fayda var. Arkadaşlarınızla gezilere katılabilirsiniz. Ekip çalışmaları ve etkinlikler bu ay gündeminizde olacak.

YENGEÇ | (21 Haziran – 23 Temmuz)

6 Ekim Çarşamba günü aile ilişkilerinizi yönetmek üzere hareket edebilirsiniz. Ev içinde yapılacak tadilat, dekorasyon gibi konularla bizzat ilgilenebilirsiniz. Koç burcundaki dolunayla kariyer hayatınızda bir güç savaşının ortasında kalabilirsiniz. Rekabetin artacağı, kaygan bir zeminde kendi pozisyonunuzu korumak için mücadele etmeniz gerekebilir.

ASLAN | (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Bu dönem iletişim güçlerinizi parlatabilir, insanları kolaylıkla etkileyebilirsiniz. Önemli sözleşmelerin imzalanmasında etkin olabilirsiniz. 20 Ekim Çarşamba günü gerçekleşecek dolunayla, eğitimle ilgili konularda başarılı olabilirsiniz. Uluslararası konular, ticaret ve iletişim gücünüzü gösterebilirsiniz.

BAŞAK | (23 Ağustos – 22 Eylül)

Terazi burcundaki Mars etkili yeniay ile maddi konularda ciddi rahatlamalar yaşayabilirsiniz. Yeni anlaşmalar yapabilir, iş hacimlerinizi ve maddi kaynaklarınızı büyütebilirsiniz. Koç burcunda gerçekleşecek dolunayla birtakım krizlerle uğraşmak ve mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz.


TERAZİ | (23 Eylül – 22 Ekim)

Bu ay Mars etkili yeniay ile fiziksel görüntünüze daha fazla dikkat edip önem göstereceğiniz bir döneme girebilirsiniz. İstediğinizi elde etmek ve gerçekleştirmek konusunda mücadeleci davranabilirsiniz. 20 Ekim Çarşamba günü Koç burcunda gerçekleşecek dolunayla kendi iç dengenizi korumakta zorlanabilir; ikili ilişkilerde yaylım ateşi açabilirsiniz.

AKREP | (23 Ekim – 21 Kasım)

Yalnız kalmak isteyeceğiniz bir dönemde olabilirsiniz. Kişisel ve ruhsal gelişiminiz için spirütüel konularla ilgili yayınları takip edebilirsiniz. Dolunayla birlikte iş yerinizde değişiklikler meydana gelebilir. Görev tanımınız genişleyebilir veya sorumluluk gerektiren işler angarya ve fazlalık olacak şekilde üzerinize kalabilir.

YAY | (22 Kasım - 21 Aralık)

Arkadaşlarınızla sık sık bir araya gelebilirsiniz. Etkinliklerden konserlere, tiyatrolardan stand-up gösterilerine gideceğiniz; son derece hareketli, eğlenceli, faal bir dönemi deneyimleyebilirsiniz. Koç burcunda gerçekleşecek dolunayla romantizm ve yaratıcılık gerektiren konular ön planda olabilir.

OĞLAK | (22 Aralık – 19 Ocak)

İş hayatınızdaki dengeler değişebilir. Yöneticilerinizle ilişkileriniz destekleyici bir hâl alabilir. Sıklıkla göz önünde olacağınız için iyi veya kötü adımlarınız daha görünür olabilir. Dolunayla aile içinde sesler yükselebilir; gereksiz gerilimler yaşayabilirsiniz. Sorumluk alanlarınız yük gibi gelebilir. Bireysel ve bağımsız hareket etmek isteyebilirsiniz.

KOVA | (22 Ocak – 18 Şubat)

Terazi burcunda gerçekleşecek Mars etkili yeniay ile beraber seyahat takviminize yeni yolcuklar eklenebilir. Koç burcunda gerçekleşecek dolunayla iletişim kurduğunuz kişiler tarafından soğuk ve mesafeli algılanabilirsiniz. Üstlendiğiniz işlerde çözüm odaklı hareket ederek başarılı olabilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Borçlar, krediler gibi konularda kısa vadeli aksamalar, engellerle karşılaşabilirsiniz. Maddi açmazları ve sorunları düzlüğe çıkartacak sürpriz para akışları yaşayabilirsiniz. Önünüzü görmenizi sağlayan maddi kazanımlar elde edebilirsiniz. İş hayatınızda karşınıza yeni ve güzel fırsatlar çıkabilir.



Dinçer Güner
 
tumblr_a542784a3d72f5cfdc3358f77f8f1c49_8e56e0f1_640.jpg

Sevgili Koç ve Yükselen Koçlar,

Ekim ayı sizin için değişim ve dönüşüm zamanı. Ekim’in ilk haftasında ikili ilişkileriniz, işbirliği yaptığınız ortaklarınız ve çalışma arkadaşlarınız ile ilgili bir değişim yaşayacaksınız. Doğum haritanızın almış olduğu konuma bağlı olarak sevinebilir ya da üzülebilirsiniz. Merkür retrosu 20 Ekim’e kadar iletişim ve iş hayatınızda yanlış anlaşılmalar yaşamanıza aracı. 6 Ekim itibari ile Plüton’Un direkt seyri sizin kariyer eviniz ile alakalı bir dönüşüme zorlayacak sizi. Özellikle Ekim ayından itibaren 2021 yılı içinde kariyerle ilgili yaptıklarınızın son aşamasına geldiniz. 7 Ekim’de Venüs’Ün Yay burcuna geçişi hayatınızda yurtdışı konuları, yüksek eğitim ve sosyal medya alanlarında sizi sevindirebilir. Bu süreç 6 Kasım’a kadar sürecek.

11 Ekim’de Satürn’ün direkt seyri sosyal çevrenizdeki grup çalışmalarınızda zorlanmaları da beraberinde getirecek. Bu da demektir ki bu zamanın üstesinden gelebilmek için daha sorumlu olmanız gerekiyor.18 Ekim’de Jüpiter’in direkt seyre geçişi ile birlikte yağmış olduğunuz çalışmaların neticelerini alacağınız bir dönem. Yeni sosyal çevrelere girebilirsiniz, yeni anlaşmalar yapabilirsiniz. Özetle karşınıza çıkacak yeni kapılar size şans ve bereket getirebilir.

18 Ekim’de Merkür de direkt seyre geçiyor. Ticari konular ve ilişkilerinizde iyileşme yaşayabilirsiniz. İş anlaşmaları ve ortaklarla ilgili konularda uzlaşma sağlayacaksınız. 20 Ekim’de kendi burcunuzda gerçekleşen Dolunay hayatınızla ilgili gizli saklı konuları önünüze sunabilir. Ancak radikal bir değişiklik yapmaktan kaçınıp var olanı korumanızı tavsiye ederim. 23 Ekim’de Güneş’in Akrep burcuna geçişi ile ödemeler alanınızdaki konular ön planda. Bu süreç 23 Kasım’a kadar devam edecek. Başkalarından elde ettiğiniz gelirler, kredi ve vergi konuları ön planda olacak. 30 Ekim’de Mars yönetici burcu olan Akrep burcuna geçecek. Bu sebeple ödemeler alanındaki konularınızı daha rahat bir şekilde çözeceksiniz. Güzel bir ay dilerim

Sevgili Boğa ve Yükselen Boğalar,

Ekim ayının ilk haftasında Terazi burcunda Yeniay gerçekleşiyor. Bu Yeniay’da sağlığınız ile ilgili konularla yüzleşebilirsiniz. Aynı zamanda günlük akışınız ile ilgili yeni bir düzene geçiş sağlayabilirsiniz. Bununla birlikte yurtdışı, yüksek eğitim ve sosyal medya konularında değişim, dönüşüm yaşayacaksınız. Burada olanların hayrınıza olduğunu, zorlukların sizi güçlendireceğini bilerek hareket etmenizde fayda var. Venüs’ün Yay burcuna geçişi ödemeler evinizle alakalı yeni iş fırsatlarını temsil ediyor. Bunun dışında yeni iş kapılarını ya da gelir imkanlarını da temsil ediyor. Satürn ve Jüpiter’in direkt seyriyle kariyer evinizde yeni bir pozisyon alabilir, yeni bir işe başlayabilirsiniz.

18 Ekim’de Merkür’ün direkt seyri sağlık anlamında kendinizi iyi hissedeceğiniz bir dönemi gösteriyor. 20 Ekim’de Koç burcunda gerçekleşen Dolunay size farkındalık getirecek. Kendinizle ilgili kararlar almanız söz konusu.Bu kararları Kasım ayında uygulamanız sizin için daha iyi olacaktır. 23 Ekim’de Güneş’in Akrep seyri ikili ilişkileriniz ve iş hayatınızla ilgili sorunları aydınlığa çıkarıyor. 23 Kasım’a kadar bu sorunların çözümlerini bulacaksınız. 30 Ekim’de Mars’ın 7.evinize giriş yapması ile iletişimde var olan sorunları rahatlıkla çözeceksiniz. Fakat gerilim ve tartışmalara da açıksınız, olumsuz durumlara karşı farkındalıkla yaklaşın.

Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler,

Terazi burcunda gerçekleşen Yeniay ile birlikte ikili ilişkilerinizde ve varsa çocuklarınızla ilgili konularda yeni bir süreci başlatabilirsiniz. Plüton’un direkt seyri ödemeler alanınızda gerçekleşiyor. Bu da bu dönem itibari ile kredi, ortak gelirler ve borç konularında yapılanmaya gideceğinizi göstermekte. Venüs’ün Yay burcuna geçişi hayatınızda , ikili ilişkilerinizde size şans ve mutluluk getirecek. Satürn ve Jüpiter’in Kova burcundaki direkt seyri uluslararası konular, yüksek eğitim, sosyal medya ve seyahat ile ilgili alanlarda size şans getiriyor. Bu şansı alıp kabul edin ve iyi değerlendirin.

18 Ekim’de Merkür’ün Terazi burcunda direkt seyri aşk hayatınız ve çocuklarınızla iletişiminizi daha iyi kılıyor. 20 Ekim’de Koç burcunda gerçekleşen Dolunay sosyal çevreniz ve grup çalışmalarınızla ilgili problemleri göz önüne çıkaracak. Ayın sonunda Mars’ın kendi burcuna geçişi ile bu alandaki grup çalışmalarınız daha kuvvetli olacak.

Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeçler,

Ekim’in ilk haftasında yuva temaları, aile büyükleri ve evle ilgili konularda bir dönüşüm yaşayacaksınız. Yeni bir başlangıç yapmanız olası. Hayrınıza gerçekleşecek bir Yeniay. Alın, kabul edin.Plüton’un direkt seyri ödemeler alanınızda size destek çıkmakta. Bu da demektir ki dönüşümünüzü kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Venüs’ün Yay burcuna geçişi 6.evle ilgili konuları daha ön plana çıkarıyor. Bununla birlikte iş hayatınız ve çalışma arkadaşlarınız ile yeni konular gündeme gelebilir. Evinizde arkadaşlarınız, dostlarınızı ağırlayabilirsiniz. Eğlenceli, keyifli zamanlar geçireceğinizi sizlere müjdelerim.

Ardından 20 Ekim’de gerçekleşecek olan Koç burcundaki Dolunay kariyer evinizde var olan sorunları göz önüne koyacak. Siz burada nasıl davranmanız gerektiğine karar vereceksiniz. 23 Ekim’de Güneş’in Akrep seyri aşk hayatı ve çocuklar ile ilgili konularda size yeni fırsatlar sunuyor. Sonrasında 30 Ekim’de Mars’ın Akrep burcuna geçişi Akreplere ekstra bir enerji verecek. Kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

Sevgili Aslan ve Yükselen Aslanlar,

Ekim ayının ilk haftasında Terazi burcunda gerçekleşen Yeniay ile birlikte kardeşleriniz ve komşularınızla birtakım olaylar gerçekleşebilir. Değişim ve dönüşüm arifesindesiniz. Aynı zamanda 6 Ekim’de Plüton’un direkt seyri ile rutininiz, çalışma ortamınız değişiklik gösterebilir. Sağlıkla ilgili yapılması gereken diyet ve tedavilere bu dönemde başlayabilirsiniz. 7 Ekim’de Venüs’ün Yay burcuna geçmesi ile aşk hayatınızda renkli ve güzel günler başlıyor.

Çocuklarınız varsa onlarla keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. 6 Kasım’a kadar seyahata çıkabilir, sevdiklerinizle hoş zamanlar yaşayabilirsiniz. 11 Ekim ve 18 Ekim’de Satürn ile Jüpiter’in Kova burcundaki direkt seyri sizleri ikili ilişkiler ve çalışma arkadaşlarınız konuslarında etkileyecek. İletişimde iyileşmelere gidilebilir. Yeni kararlar alacağınız bir dönem. Ancak Merkür 18 Ekim’de yavaşlayan seyre geçtiğinden müşterileriniz ve sözleşmeler konusunda ani kararlar vermeden sakin olmakta fayda var.

Kasım itibari ile bu kararları daha net değerlendirebilirsiniz. 20 Ekim’de Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile 9.evinizdeki konularda sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bu demektir ki yüksek eğitim, seyahat, uluslararası konularda sorunlar gün yüzüne çıkacak. Sonrasında bu konuları rahat bir şekilde çözümleyeceksiniz. Güneş 23 Ekim’de Akrep burcuna geçiyor. Ardından 30 Ekim’de Mars Akrep burcuna geçiş yapacak. Güneş ve Mars’ın Akrep burcuna girmesi ile 4. ev konularında etkilenebilirsiniz. Özellikle ev tadilat, dekorasyon, değişim, aile büyükleri konuları sizleri zorlayabilir. Bu yüzden bu dönemi daha sakin ve izlemede kalarak geçirmenizi tavsiye ederim.

Sevgili Başak ve Yükselen Başaklar,

Ekim ayının ilk haftası Terazi burcunda gerçekleşecek Yeniay finansan anlamda yeni kararlar almanıza aracı. Bununla birlikte Plüton’un 6 Ekim’deki direkt seyri ile sağlık konularında ve günlük rutininizde bugüne kadar yapamadıklarınızı gerçekleştirme zamanı. Sağlığınıza özen gösterip gerekli kontrollere gideceğiniz bir süreç. 18 Ekim’de Terazi burcunda Merkür direkt seyre geçiş yapıyor. Dolayısıyla sözleşme ve iş konularında daha rahat olacağınız bir süreç.Finansal anlamdaki yeni kazançlarınızı da müjdeliyor. Ancak yeni fırsatları, sözleşmeleri mümkünse Kasım ayının ilk haftasına ötelemekte fayda var.

20 Ekim’de Koç burcunda gerçekleşen Dolunay ile birlikte ödemeler alanınızda var olan sorunlar daha öne çıkacak. Bu sebeple yeni bir atılımda bulunmadan izlemede kalmanızı, kararlarınızı Kasım ayının ilk haftasında vermenizi tavsiye ederim. 23 Ekim – 30 Ekim tarihlerinde Güneş ve Mars sırasıyla Akrep burcuna giriş yapıyor. Yakın çevre ve kardeşlerinizle iletişim alanlarınızda bir kontrol yapmanızı, üzerine düşünüp sağlıklı bir şekilde karar almanızı tavsiye ederim. Elinizin kuvvetleneceği bir dönem. Fakat mental anlamda hızlanırken kaza ve tartışmalara da açıksınız, dikkat ! Güzel bir ay olsun



Sevgili Terazi ve Yükselen Teraziler,

Ekim ayının ilk haftasında kendi burcunuzda gerçekleşen Yeniay ile birlikte hayatınızda yeni başlangıçlar söz konusu. Bu da demektir ki ikili ilişkiler ve iş hayatı konusunda yeni konular start verecek. Plüton’un Oğlak burcunda düz seyri ile var olan ikili ilişkilerinizdeki iletişim sorunlarınızı çözebilirsiniz. Bu konularda yeni sayfalar açabilirsiniz. Venüs’ün Yay burcundaki seyri network ağınızı, yeni sözleşme ve anlaşmalarınızı beraberinde getiriyor. Aynı zamanda bu seyir kısa tatilleri de müjdeliyor. 11 ve 18 Ekim’de Satürn ve Jüpiter’in Kova burcunda direkt seyri sizi aşk, çocuk ve sosyal konularda etkiliyor. Var olan sorunları çözebileceğiniz bir süreç.

18 Ekim’de Merkür’ün direkt seyri kendi burcunuzda gerçekleşiyor. Bu sebeple kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz, yenilikleri, güzellikleri yaşayacağınız bir süreç. 20 Ekim’de Koç burcunda gerçekleşen Dolunay 7.evinizdeki problem ve sorunları aydınlatacak. Yapmış olduğunuz ikili ilişkiler, evlilik ve beraberlikler konularında sorunları daha güçlü çözebileceksiniz.Ancak yeni kararlar almadan izlemede kalarak ilerlemenizi öneririm. Akrep burcuna geçiş yapacak olan Mars ile birlikte ödemeler alanınız, gelir elde ettiğiniz yerler konusunda eliniz kuvvetlenecek. Ekim ayı güzel bir ay, iyi değerlendirin.

Sevgili Akrep ve Yükselen Akrepler,

Ekim ayının ilk haftasında Terazi burcunda gerçekleşen Yeniay ile birlikte farkındalığınız artacak. Kendinizi daha iyi hissedeceğiniz bir süreç. Aynı zamanda ‘öldürmeyen acı güçlendirir’ mottosuyla ilerlersemelisiniz, sorunları çözebilecek güçtesiniz. Özellikle yeni çalışmalar , tatil, seyahat, sözleşmeler ve iş konularında yeni bir dönem başlayacak sizler için. 7 Ekim’de Venüs’ün Yay burcuna geçmesi ile birlikte parasal alanda ek gelirlerinizin artacağı güzel bir sürece giriyorsunuz. 6 Kasım’a kadar bu süreç etkili, değerlendirmenizi tavsiye ederim. Yurtdışı bağlantılı işler, sosyal medyadan gelir kaynakları ve ek işler söz konusu.

Satürn ve Jüpiter’in Ekim’in ortasında direkt seyre geçmesi ile yuva ,aile konuları göz önünde olacak. Aynı zamanda yeni bir süreci de tetikleyecek. Gayrimenkul, miras ve aile büyüklerinin sorunlarının göz önüne çıkması söz konusu. Farkındalık alanınızda kendiniz daha iyi hisssedeceğiniz bir sürecin içerisine gireceksiniz. 20 Ekim’de Koç burcunda gerçekleşen Dolunay hayatınızda var olan problemleri ve iş hayatınızdaki sorunları öne çıkaracak. Dolayısıyla izlemede kalmanızı özellikle tavsiye ederim. Bununla birlikte 23 ve 30 Ekim tarihlerinde Güneş ile Mars’ın Akrep burcuna geçmesi ile sizin döneminiz başlıyor. Gökyüzünde yıldızınız parlasın, doğum gününüz kutlu olsun.

Sevgili Yay ve Yükselen Yaylar,

Ekim ayının ilk haftasında Terazi burcunda gerçekleşen Yeniay ile birlikte sosyal çevrenizde olumlu değişimler yaşayacaksınız. Aynı zamanda grup çalışmalarınızda da yeni bir süreci beraberinde getirecektir. Plüton’un direkt seyre geçişi ile finansal anlamda kendinizi toplayacaksınız. Ek gelir kapıları olabilir. Venüs’ün kendi burcunuza geçişi ile ışığınız artacak. Yeni fırsatlar, ilişkiler, kariyerinizde yenilenmeler olabilir. 11 ve 18 Ekim’de Satürn ile Jüpiter’in Kova burcundaki direkt seyri kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak. Aynı zamanda bulunduğunuz ortamlarda öne çıkmanıza, parlamanıza aracı.

18 Ekim’de Merkür’ün direkt seyri farkındalık alanınızda gerçekleşecek. Bu sebeple olayları daha rahat çözeceksiniz. Ancak bir düşmanınızla da karşılaşmanız olası bu dönem. Bu konulara hiç takılmadan süreci güzel deneyimlemenizi tavsiye ederim. Özellikle 20 Ekim’de Koç burcunda gerçekleşen Dolunay aşk hayatınızla ilgili var olan konuları netleştirecek. Aşk hayatınızda bir tamam ya da devam kararı alabilirsiniz. Daha sağlam adımlar atmanıza aracı bir Dolunay. 23 Ekim ve 30 Ekim’de Akrep burcuna sırasıyla Mars ve Güneş girecek. Meditasyon ve olumlama ile ilgili konular gündeminizde olacak. Farkındalığınızın gittikçe yükselmesi söz konusu

Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlaklar,

Eylül’ün ilk haftasında kariyer evinizde gerçekleşen Terazi Yeniayı ile birlikte yeni bir sürecin başlaması söz konusu. İş hayatınızda farklı bir disiplin anlayışına geçebilirsiniz. Plüton’un direkt seyri kendi burcunuzda gerçekleşiyor. Kendiniz baştan yaratacağınız bir sürece gireceksiniz. Aynı zamanda Satürn ve Jüpiter’in direkt seyri para evinizde gerçekleşmekte. Bu da finansal alandaki konuları toparlayıp para akışınızı düzenleyeceğiniz gösteriyor.

Merkür’ün direkt seyri Terazi burcunda 18 Ekim’de gerçekleşiyor. Bu seyir ile sosyal çevrenizde ve grup çalışmalarınızda daha rahat şekilde kendinizi ifade edebileceksiniz. 20 Ekim’de Koç burcunda gerçekleşen Dolunay 4.evinizde doğmakta. Bu da sizin ev, kariyer ve aile büyükleri ile olan alanınızı tetikliyor. Bu alanlarda problemlerle karşılaşmanız olası. Güneş ve Mars’ın Akrep burcuna girişi ile sosyal çevreniz ve grup çalışmalarında başarıyı yakalayacaksınız.

Sevgili Kova ve Yükselen Kovalar,

Ekim ayının ilk haftasında Terazi burcunda bir Yeniay gerçekleşiyor. Yeniay etkisiyle hayatınızdaki yüksek eğitim, sosyal çevre ve çocuklarla ilgili konularla ilgili yeni bir sürecin içerisine gireceksiniz. Ardından Plüton’un Oğlak burcundaki seyri ile farkındalığınız gittikçe yükseliyor. Son olarak Venüs’ün Yay burcuna geçişi ile kendinizi göstereceğiniz ve daha şanslı bir duruma geleceksiniz. Satürn ve Jüpiter’in kendi burcunuza direkt seyre geçmesi ile hayatınızda yeni bir düzene geçebilirsiniz. İş, eğitim, aşk hayatınızda bu yeni düzeni sağlayabilirsiniz. Kendiniz sosyal medya ve hukuki konularda daha rahat ifade edeceksiniz.

Koç burcunda gerçekleşen Dolunay size kısa seyahatler ve iş toplantılarını da beraberinde getirecek. Aynı zamanda Akrep burcunda geçiş yapacak Güneş ve Mars kariyerinizde daha güçlü olacağınız şanslı bir sürece giriyorsunuz. Ekim ayında sizi birtakım zorluklar beklese de ilerleyen süreçte bunları kolaylıkla atlatacaksınız.

Sevgili Balık ve Yükselen Balıklar,

Ekim ayının ilk haftasında Terazi burcunda gerçekleşen Yeni ay ile ödemeler alanınızı tetikliyor. Krediler, borçlar , başkalarından elde ettiğiniz gelirlerle ilgili sorunları aşarak yenilikler yaşayabilirsiniz. Plüton’un direkt seyri ile birlikte grup çalışmalarınız ve sosyal çevrenizden alacağınız desteği gökyüzü destekliyor. Venüs’ün Yay burcundaki seyri kariyer evinizi parlatacak. Bu durumun da size yeni iş fırsatları ve terfi gibi konuların kapısını açması olası. Satürn ve Jüpiter’in direkt seyri Kova burcunda gerçekleşecek. Dolayısıyla sizin farkındalık alanınızda olan bu seyir hayatınıza yeni bir sayfa ve döngü açacak. Merkür’ün direkt seyri ile birlikte kredi, borç, ödeme , başkalarından elde ettiğiniz gelirler konusunda değişimler yaşayabilirsiniz.

20 Ekim’de Koç burcunda gerçekleşen Dolunay finansal anlamda sizi dönüştürecek bir süreci temsil ediyor. Finansal sorunlarla yüzleşeceğiniz bir süreç. Aynı zamanda finansal anlamda yeni gelir kapılarına yönelebilirsiniz. 23 Ekim ve 30 Ekim’de sırasıyla Güneş ve Mars’ın Akrep burcuna geçişi ile 9. ev konuları gündemde olacaktır. Mahkemeler, akrabalar, ve hukuki konuların öne çıkması mümkün. Uluslararası konular, sosyal medya konularında kazançlı çıkabilirsiniz. Ekim ayının olumlu etkilerinin hayatınıza etki etmesi dileğiyle.





Arzum Koyuncu
 
111.jpg

Bu ay oldukça hızlı ve değişik bir ay olacak. Gezegen retrolarının sona ermesi ve gezegenlerin burç değiştirmesi ile birlikte enerjimiz değişiyor olacak.

7 Ekim Plüto retrosu bitiyor.
12 Ekim Satürn retrosu bitiyor.
19 Ekim Jüpiter retrosu bitiyor.
20 Ekim Merkür retrosu bitiyor.


Yavaş akan ve tıkanık olan enerjiler yerini hızlanmaya bırakıyor. Retrolar durup düşünme ve sorunun köküne inme zamanlarıdır. Ancak dokunduğu alanlarda durağanlık verir. Bu ay ile birlikte bu durağanlık sona eriyor. Düzensizlik ve kaos enerjisinin sona ermesiyle birlikte özellikle Satürnün ileri harekete geçişi kolektif anlamda yeniden kısıtlamaları gündeme getirebilir.

Eğitim,iletişim,düzen,istikrar ve dönüşüm adına harekete geçeceğimiz zamanlara doğru geçiş yapıyor olacağız
 
EKİM AYI GÖKYÜZÜ ANALİZİ

Geçtiğimiz günlerde yaşadığımız Balık Dolunay’ının etkilerini Ekim Ayının ilk haftasına kadar hissedeceğiz.
Fakat 6 Ekim itibariyle çalışmak ve üretmek gerektiğini açıkça fark edeceğimiz bir döngüye gireceğiz. Özellikle uluslararası ticareti destekleyen ve üretimi teşvik eden kararlar gündemde olacak gibi görünüyor.
🍁Yine 6 ve 7 Ekim tarihlerinde Plüton duraksaması, bu iki gün için özellikle sağlık sektörü sisteminde aksaklıklara sebep olabilir.
🍁 Havaların soğumaya başladığı, toprağın ve suyun dengeyi korumak adına harekete geçeceği bir ay. 7 ve üzeri depremleri dünya genelinde duyabiliriz ve su ile ilgili her türlü doğal afet haberlerine hazırlıklı olmalıyız.
🍁 17-18 Ekim günlerinde Jüpiter’in de duraksaması tüm dijital ve teknoloji alanlarında enerji yoğunluğundan kaynaklı, geniş alanlarda ve uzun süreli kopmalar, kesintiler, patlamalar yaşatabilir.
🍁 Susuzluk ve kuraklık artık kapıyı çalmaya başlıyor. Tasarruflu olmakta fayda var.
🍁 Yönetim kadrolarında anlaşmalar bozuluyor. Verilen sözler tutulmuyor ve kopuşlar başlıyor. Tüm dünya genelinde bu etkileri bolca okuyacağımız bir ay.
🍁 Ekim sonuna doğru yine tüm dünya genelinde ayaklanma ve isyan haberlerini okuyacağız. Devrimlerle ve darbelerle devrilen hükümetlerin haberlerini duyacağız.
🍁 Her şeye rağmen bireysel alanda ise; yeni yaşam planlarının aktif olacağı bir aya giriyoruz.
Çoğumuzun aklında özellikle yoğunlaşan tek soru : “Nereye gidelim?”
Bazen çözdüğümüzü sandığımız davanın, kurbanı oluruz. Ya da kurbanı olduğunu sandığımız olayın katili biz çıkarız.
Ekim ayı sürprizlerle dolu.



Araştırmacı Astrolog
Hale Özen
 
X