• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Canim hic belli olmuyor o işler. Ngs lu olup tutmayan da var. Ngs li olup dis gebelik geçiren de. Nasibimiz güzeldir insallah.
Sen hiç merak etme. Insallah sonu güzel olacak. Saglikli bir dogum olacak.
Amin canım hepimiz için tek dileğim o , umarım Birgün bizde sağlıkla bebişlerle kavuşur,mutluluk gözyaşı dökeriz 🙏🤲🤲🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿❤Senin kaçıncı gün transferden sonra?Kaçıncı denemen?

Milyaay Milyaay merhaba
Embriyolarinizdan haber var mı umarım bir çoğu dollenmistir😇
Kuzum haberler iyi çok şükür 13 tane döllenmiş şükürler olsun 🤗🤗🤗🤗😍😍7 denemede ilk kez bu kadar toplandı bu kadar döllendi inşallah bu defa son olur sağ salim kavuşuruz🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍

Benimde tahmini 20 yumurta dedi doktor bazıları hastane yatıyormuş fazla yumurta toplanınca sen ayaklandın mı
Evet canım ayaklandm orda ağrı kesici serum takıldı bide şismemem için serum takıldı 2 saat sonra çıktık köfteviye gittik😁😁😂bugün annemlere gittik😁evde durmadim tek sıkıntısı şişlik oldu birazda ağrım var korkacak bisey yok gözün korkmasin 😀çok aşırı ağrı olmuyo gaz sancısı oluyo nefesimdr bugün düzeldi sukur😎😍😍

Kızlar fazla araştırmayın, en güzeli takmamak tabi ben böyle söylüyorum birde bana sorun 😑Ben geçen ki tüp bebekte keseleri gördükten sonra o kadar araştırdım ki boyutları küçük vs günde 10 saat makale okudum Resmen kalbî duracak kesin dedim öyle oldu zaten.Doktorum bana kızmıştı, cahillik mutluluktur bu kadar bilme, öğrenme diye 🙄

Kuzum sen bakma başlığa Kasım olsun burada bizimle devam edebilirsin🥰🥰Rabbim işini kolaylaştırsın canım

İnşallah gelecek bugün güzel haber. Adet olunca onların hepsi gidiyor. İlaçları sakın atsatma 2 3 güne biraz daha rahatlamış olacaksın canım 😍🥰
Yok bebeğim ilaçları aksatmiyorum😀güzel haber aldım şükür 13 bebem var şimdilik 😂inşallah çok eksilmeden kaliteli kaliteli 5e giderler yavrucaklar😂😂😎😎🤗🤗🤗😍😘

Anladım canım, umarım yolunda gider ve transferin olur 🙏🏻 Ben de bugün tekrar gittim doktora ama 2 büyük olan yumurta kullanılamayacak geriye 4 tane kalıyor. Pazartesi tekrar kontrol sonrasında çarşamba yumurta toplama.. bana da çok pozitif bi tablo çizmedi bakalım artık hayırlısı…
Transferim yapıldı canım. Çok şükür sonradan kendini yumurtanın birisi olgunlaştırmış. İnşşlh ayın 7. Sinde kan vericem. Sen naptın inşşlh çok güzel yumurtalrın olmuştur.

Yaa çok güzelll😍😍 inşallah tutar buda sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah 🥰🥰
Teşekkür ederim ben 1 Ekim'de transfer oldum. Yani dün.
Bugün nefes daralması var. Sırtımı koltuğa yaslayinca nefesim daralıyor öne doğru oturunca geçiyor. Karnıma bi 10 saniyelik iğne batırıp çekiyorlar gibi batmalar oluyor. Ve karnımın sol tarafı ağrımaya başladı.

Evet canım ayaklandm orda ağrı kesici serum takıldı bide şismemem için serum takıldı 2 saat sonra çıktık köfteviye gittik😁😁😂bugün annemlere gittik😁evde durmadim tek sıkıntısı şişlik oldu birazda ağrım var korkacak bisey yok gözün korkmasin 😀çok aşırı ağrı olmuyo gaz sancısı oluyo nefesimdr bugün düzeldi sukur😎😍😍
Ayy canım çok sağol bilgi için vallahi öyle korkuyorumki 😁😁neyse herkeste olmuyormuş

Kızlar dondurulmuş transfer olanlar kaçıncı gün test yaptınız. Ben kızımda ilk olarak 7.gün önce idrarda pozitifi gördüm o günün akşamında da kanda pozitif oldu.. yani ilk testimi 7.gün yaptım. Oda dondurulmuştu çünkü rahim dinlendirmesi yapmıştı doktorum..

Kızlar dondurulmuş transfer olanlar kaçıncı gün test yaptınız. Ben kızımda ilk olarak 7.gün önce idrarda pozitifi gördüm o günün akşamında da kanda pozitif oldu.. yani ilk testimi 7.gün yaptım. Oda dondurulmuştu çünkü rahim dinlendirmesi yapmıştı doktorum..
Bana doktor 9. Gun yap dedi ama 7. Gun yapicam. Hatta devlet hastanesinden kadin dogumdan randevu bile aldığım transferi duyar duymaz. Kadin doguma gidip hamilelik testleri vir de tiroid ve crp icin sorarim. Sonra ki 2 gunde bir hamilelik cikarsa testleri yenilenmek gerekecek. Devlet hastanesi acile gidince yapiyorlar mi hamilelik testini?

Bana doktor 9. Gun yap dedi ama 7. Gun yapicam. Hatta devlet hastanesinden kadin dogumdan randevu bile aldığım transferi duyar duymaz. Kadin doguma gidip hamilelik testleri vir de tiroid ve crp icin sorarim. Sonra ki 2 gunde bir hamilelik cikarsa testleri yenilenmek gerekecek. Devlet hastanesi acile gidince yapiyorlar mi hamilelik testini?
Otomatik duzelttigi icin telefon bi bok anlasilmamis.
7. Gun testleri yaptircam. Sonrasinda 2 gunde bir yenilenmek gerekeceginden devlet hastanesinde acile gidip umarim tekrar testleri yaptirabilirim. Her defasinda ozel kliniğe 200 tl test parasi vermek istemiyorum.

Kuzum haberler iyi çok şükür 13 tane döllenmiş şükürler olsun 🤗🤗🤗🤗😍😍7 denemede ilk kez bu kadar toplandı bu kadar döllendi inşallah bu defa son olur sağ salim kavuşuruz🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍
Maşallah canim benim inşallah hepsi 5..Güne gider inşallah bol bol olur dondurulur hepsi de ilk transfer edilen de tutar canim 🥰

Vallahi canım bilmiyorum ilk gebeliğim de ilk kanımı özelde verdim ikinci kere kana bakıyorlar artış var mı yok mu diye. İkinciyi de sağlık ocağında oldum. Hiç devlet Hastanesine gitmedim gebelik için..

Otomatik duzelttigi icin telefon bi bok anlasilmamis.
7. Gun testleri yaptircam. Sonrasinda 2 gunde bir yenilenmek gerekeceginden devlet hastanesinde acile gidip umarim tekrar testleri yaptirabilirim. Her defasinda ozel kliniğe 200 tl test parasi vermek istemiyorum.
Oo çok fazla istiyorlar bizim burda 20 TL ile yaptırdım kızımda testi. Şuan ne kadar olmuştur bilmiyorum hiç..

Transferim yapıldı canım. Çok şükür sonradan kendini yumurtanın birisi olgunlaştırmış. İnşşlh ayın 7. Sinde kan vericem. Sen naptın inşşlh çok güzel yumurtalrın olmuştur.
Ayy çok sevindim canım inş güzel sonuçlarını alırız. Benim de 4 embriyo oluştu ve bugün 3 günlük taze embriyo transferi oldum, test günü beklicem ben de hayırlısı diyorum artık ..

Back
X