• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Vallahi canım bilmiyorum ilk gebeliğim de ilk kanımı özelde verdim ikinci kere kana bakıyorlar artış var mı yok mu diye. İkinciyi de sağlık ocağında oldum. Hiç devlet Hastanesine gitmedim gebelik için..
Saglik ocaginda ben artik tiroid testini bile yaptiramadim. Corona icin asi sirasi vardi. Doktor 1 ay sonraya gun vermisti.

Bana doktor 9. Gun yap dedi ama 7. Gun yapicam. Hatta devlet hastanesinden kadin dogumdan randevu bile aldığım transferi duyar duymaz. Kadin doguma gidip hamilelik testleri vir de tiroid ve crp icin sorarim. Sonra ki 2 gunde bir hamilelik cikarsa testleri yenilenmek gerekecek. Devlet hastanesi acile gidince yapiyorlar mi hamilelik testini?
Ben ıkı kere test verdım devlet acılde.. Özel hastane oldugu ıcın doktorum en yakın acılde ver dedı, ben de acilde ki doktora oyle soyledım, tüp bebek oldugunu da belırtım, hıcbısey demeden testımı yaptı, hatta ikinci kez verırken doktor tatlı ıstıyorz bile dedi 🥰

Ben ıkı kere test verdım devlet acılde.. Özel hastane oldugu ıcın doktorum en yakın acılde ver dedı, ben de acilde ki doktora oyle soyledım, tüp bebek oldugunu da belırtım, hıcbısey demeden testımı yaptı, hatta ikinci kez verırken doktor tatlı ıstıyorz bile dedi 🥰
Aaa oyle mi canim 🥰
Ne güzel. Goturseydiniz bebiskonun tatlisini

Saglik ocaginda ben artik tiroid testini bile yaptiramadim. Corona icin asi sirasi vardi. Doktor 1 ay sonraya gun vermisti.
Aa öyle mi onu bilmiyorum canım. Ben 3 yıl öncesinden bahsediyorum evet şuan coronadan dolayı yapmıyor olabilirler.. devlete gidince dikkat et çok kalabalık oluyor..

Maşallah canim benim inşallah hepsi 5..Güne gider inşallah bol bol olur dondurulur hepsi de ilk transfer edilen de tutar canim 🥰
Allah razı olsun kuzum rabbim kimseyi bu kadar yormasin rabbim hepimizr nasip etsin inşallah dondurulursa ilav gibi gelir onca denemeden sonra😀🤗🤗😘

Kızlar doktorunuz size son adet tarıhınıze göremi hesaplayın diyor kaçıncı hafta da olduğunuzu bazı arkadaşlar var tüp bebek yaptıran onlara öyle demiş onu baz almış doktoru
Benim doktorum da son adet tarihini baz alacaksın dedi.Bulundugum yerde ki doktor transfer gününü baz alıyor
Arada 3 gün oynuyor

Keske bu kadar sey bilmek zorunda kalmasaydik diyorum ben de hep 😂
Aynen ya nedekadr cok sey öğrendk bı yolda.bizimde kısmetimiz kaderimiz ortakmış😁 çocukken ilk tüp bebeği duyduğumda bir piknik tüpünün içinde bebek büyütüyorlar die zannediyordum🤣🤣

Kızlar fazla araştırmayın, en güzeli takmamak tabi ben böyle söylüyorum birde bana sorun 😑Ben geçen ki tüp bebekte keseleri gördükten sonra o kadar araştırdım ki boyutları küçük vs günde 10 saat makale okudum Resmen kalbî duracak kesin dedim öyle oldu zaten.Doktorum bana kızmıştı, cahillik mutluluktur bu kadar bilme, öğrenme diye 🙄
Ya doğru diyorsun bebegım ama bazende körü körüne güvenilmiyor işte benm yaşadklarmdan snra arastrmadan adım atamaz oldum

Kızlar fazla araştırmayın, en güzeli takmamak tabi ben böyle söylüyorum birde bana sorun 😑Ben geçen ki tüp bebekte keseleri gördükten sonra o kadar araştırdım ki boyutları küçük vs günde 10 saat makale okudum Resmen kalbî duracak kesin dedim öyle oldu zaten.Doktorum bana kızmıştı, cahillik mutluluktur bu kadar bilme, öğrenme diye 🙄
Su telefonlari elimizden birakip nete girmesek belki daha mutlu olcaz. Keske hayatımız ilk istedigimizde hemen hamile kalırız cahilliginde devam edebilseydi 😕

Bana doktor 9. Gun yap dedi ama 7. Gun yapicam. Hatta devlet hastanesinden kadin dogumdan randevu bile aldığım transferi duyar duymaz. Kadin doguma gidip hamilelik testleri vir de tiroid ve crp icin sorarim. Sonra ki 2 gunde bir hamilelik cikarsa testleri yenilenmek gerekecek. Devlet hastanesi acile gidince yapiyorlar mi hamilelik testini?
Ben devlet acilinde yaptirmistim

Ya doğru diyorsun bebegım ama bazende körü körüne güvenilmiyor işte benm yaşadklarmdan snra arastrmadan adım atamaz oldum
Ben arastirma yapmasaydım, doktorim hic bir sorun yok dedigi icin yaptığı kurtajdan sonra rahim filmi cektirmemis olurdum. Yapisikliklardan haberim olmazdi. Sevgili doktorumun on görüşüyle artik herhalde bodoslama kacinci tup bebegi yapardık. Kacinci hüsranı yaşardık. Bence bir kac doktorla teyitli ilerlemek daha iyidir.

Su telefonlari elimizden birakip nete girmesek belki daha mutlu olcaz. Keske hayatımız ilk istedigimizde hemen hamile kalırız cahilliginde devam edebilseydi
Keşke ya diyorum ya o kadar telefonda arastırmaktan stresten Belkı de gebeliğim devam etmedi diyorum.Zaten hep bu tez canlılıgımdan kaybediyorum.Esim diyor bu sefer tutarsa sonuçtan 20 gün sonra doktora gideceğiz, sen rahat durmayıp kendini uzuyorsun diyor 🙄

Back
X