• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Ayy çok sevindim canım inş güzel sonuçlarını alırız. Benim de 4 embriyo oluştu ve bugün 3 günlük taze embriyo transferi oldum, test günü beklicem ben de hayırlısı diyorum artık ..
Çok sevindim canım artık bundan sonrası beklemek inşşlh pozitif görürüz.

Ben de kan tuplerinde sanmıştım.
😂çocuk kalaydık keşkeee
Ben arastirma yapmasaydım, doktorim hic bir sorun yok dedigi icin yaptığı kurtajdan sonra rahim filmi cektirmemis olurdum. Yapisikliklardan haberim olmazdi. Sevgili doktorumun on görüşüyle artik herhalde bodoslama kacinci tup bebegi yapardık. Kacinci hüsranı yaşardık. Bence bir kac doktorla teyitli ilerlemek daha iyidir.
evt oyüzden bodoslama dalmamak lazım.aynı fıkırdeyım bir kaç dr fikri almak şart
canımm ne oldu transferın nasıl gectıı gıremedım ne zamandır sıteye :) :)
iyi gectı bebegmmm dün oldu zaten bakalm artk beklemece😍😁

😂çocuk kalaydık keşkeee

evt oyüzden bodoslama dalmamak lazım.aynı fıkırdeyım bir kaç dr fikri almak şart

iyi gectı bebegmmm dün oldu zaten bakalm artk beklemece😍😁
ayy hadi bakalimm canim benimm hatirlisi olsun insallah guzel haberlerini alalimmm🤗🤗🤗 nasilsin pekii bu arada bildigim kadariyla ilk 48 saat cok onemlii allahimm insallah tutunuyorlardirrr🙏🙏🙏😇

Bende isteriiiiim 🤩
Yaş 29
3. Gün Doldurulmuş embriyo transferi
İlk deneme
4 ekim ❤️🙏🏼
Benide eklermisiniz lütfen
Yaş38
3.gün dondurulmuş
24eylül transfer
🥰😊💓
Hoş geldiniz kızlar😍 eklerim tabiki listeye. Hayırlı olsun süreciniz🥰🥰
Canim benimkisi Ekim di ya onu Kasım mi yapalım Aralık mi bilemedim bu adet değil bir sonraki adet ile başlayacağım dedi ayin sonlarında adet oluyorum ,ee simdi antibiyotik kullanmaya başladım ya muhtemelen geciktirir. Ya Kasım sonu yada Aralık başı ama yine de kasımda da adet olursam zaten 17 yada 19. Gün transfer yapılıyor ya aralığa kalıyor 😐😐offya vallahi hep gecikiyor üzüldüm 🥺🥺
Canım hiç üzme kendini bende haziranda başlamıştım tüp bebeğe bak bu aylara kaldı. İnsan sabırsızlanıyor bir an önce olsun istiyor. Ama ya bu şekilde transfer yapılsaydı. O zaman daha sıkıntılı olurdu. Biraz daha sabır inşallah mucizene kavuşmaya vesile olacak bunlar🥰

merhaba kizlar benim transferden sonra adet agrilarim olmustu bir kac gün sonra gecmisti simdi yine basladi adet zamanim yaklasiyor korkuyorum benim gibi olan varmi

Evet geldim ben de :) doğal siklus kontrolü olunca her an iptal olabiliyor diye tarih gelene dek bekledim.

Yaş 38
5. gün dondurulmuş
2. deneme
7 ekim transfer
Aa benim kontrole gittiğim gün senin transfer olacak😍 hadi inşallah sağlıkla tutunsunlar canım 🥰 ekliyorum o zaman listeye🤗

bende 24 eylül transferim gerceklesti canim ayniyiz ☺️ sen nezaman kan vericeksin ve belirtilerin varmi
Evt benimde 24canım zaman geçmiyor 😄 bugün kan vermek istiyorum ama eşim istemiyor bendede hiç belirti yok sadece gögüslerimde hassaslık var okadar 😒 agrım oluyordu arada bir iki saat ama şimdi sanki rahmim uyuşuk hiç bişey hissetmiyorum 🙄 sende nasıl durumlar yaptınmı evde test 🤭

Evt benimde 24canım zaman geçmiyor 😄 bugün kan vermek istiyorum ama eşim istemiyor bendede hiç belirti yok sadece gögüslerimde hassaslık var okadar 😒 agrım oluyordu arada bir iki saat ama şimdi sanki rahmim uyuşuk hiç bişey hissetmiyorum 🙄 sende nasıl durumlar yaptınmı evde test 🤭
hayir canim sali günü yapmayi düsünüyorum bende ve carsamba kan vermeyi düsünüyorum doktorum zaten bana 12. gün gel demisti benim transferden sonra adet agrilarim olmustu bir kac gün sonra gecmisti simdi yine basladi cok hafif ama beni korkutuyor bu agrilar 😒

C5481FF7-D034-495B-89C4-195F8E577E36.webp
Merhaba bugün 8.günüm sizce bu teste güvenebilir miyim? Pozitif gibi sanki

hayir canim sali günü yapmayi düsünüyorum bende ve carsamba kan vermeyi düsünüyorum doktorum zaten bana 12. gün gel demisti benim transferden sonra adet agrilarim olmustu bir kac gün sonra gecmisti simdi yine basladi cok hafif ama beni korkutuyor bu agrilar 😒
Benim de üçüncü ve dördüncü çok fazla olmuştu korkmuştum şimdi belim agrıyo biraz.
Agrı olsa korkuyoruz olmasa korkuyoruz 🤣

Back
X